Simptome!!! - 6
Raspunsuri - Pagina 4

rucsi spune:
Avalon, cum sa nu mai intru ? Eu va urmaresc tot timpul, chiar daca intru mai rar si chiar daca nu ma incadrez in subiect. Dar imi place sa fiu alaturi de voi, sa sper alaturi de voi si sa ma bucur alatauri de voi. Evident ca vei fii o mamica fericita dar sa nu sarim peste etape. Mai intai vai fii o graviduta fericita .Apropo ! De ce nu faci un test azi ?

bubulina1 spune:
Avalon, cam ce intarzieri da utrogestanul? Este prima luna cand iau si nu am deloc semne ca ar veni CM. Sunt abia in ziua 25 dar luni ar trebui sa-mi vina. Mie mi-a zis doctorul sa iau pana vine menstruatia, caci se pare ca aveam ceva probleme cu faza luteala.
Va urez tuturor care sunteti in asteptare sa vi se se pozitiveze testele si sa auzim de !
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

Sephora spune:
Avalon Eu am inceput sa-mi fac testul inainte de a-mi veni normal trebuia sa-mi vina pe 22 joi si eu primul test mi l-am facut miercuri (asta pentru ca simteam ca se intampla ceva in mine),vineri am avut programare la doctor si mi-a zis sa n-mi fac iluzii ca se vede ca si cum mi-ar venii si ca dupa ce vine o sa incepem cu monitorizarile,zic OK plec acasa va cam dati seama in ce hal dupa ce auzisem in cabinet si o tipa care era insarcinata si venise sa faca un avort,am inebunit.
Luni am facut iar un test iar negativ,marti cand am facut primul negativ il las 5 min si se vede o a doua liniuta dar asa aproape inexistenta,gata deja am intrat in trepidatii,mai stau o ora sa se mai stranga urina si mai fac unu asta a iesit pozitiv dar tot asa a doua liniuta super firava,miercuri tot asa pozitiv dar tot subtire,mi-am sunat doctorita si mi-a spus sa m-a duc sa-mi fac BHCG,m-am dus urgent raspunsu abea a doua zi seara,stateam ca pe ghimpi.Joi dimineata m-a suna barbatu ca a primit pe fax valoarea dar nu stie ce si cum,imi da valoarea 833,16 o sun pe doctorita si-mi spune ca gata e.m-am mai dus vineri sa fac o ecografie (ptr ca simbata trebuia sa plec din tara) si se vedea un punct negru atat,aveam normal 18 zile.Stiu exact si cand s-a intamplat ptr ca eu foloseam un aparat Persona (n-l gasiti in ROM) care e o agenda personala,introduci prima zi a ciclului si el ati da datele cand tu trebuie sa-ti faci testele ptr ovulatie.Eu avand UM 22 dec ziua ovulatiei a fost in ziua a 18 adica 8 ian si atunci s-a intamplat.
Faceti-va testele de ovulatie(si alea de la DR Sigur sunt bune),am inteles ca multe femei nu raman insarcinate din cauza asta ptr ca toti doctorii o socotesc in ziua a 14 si iacata ca la mine era mult mai tarziu.
Bafta multa fetelor si v-a astept acolo langa noi.
Pentru orice intrebare nu ezitati.
Hai ca v-am umplut o pagina scuze...
IO9+
Io

Avalon spune:
Sephora, stiam eu ca imi vei raspunde... Multam frumos!
Fetelor, sunteti tare dragute, Aventura, Rucsi, Melutzica,
ca faceti galerie pt mine, dar eu nu cred ca am ramas, pt simplul motiv ca nu am simptome (adevarat ca nici de cm nu am)... Dar voi merge inainte, nu ma las, si va veni si ziua cand va voi da vestea!
Bubulina, mie imi venea cm abia dupa 3 zile de la intreruperea utrogestanului, si am mai auzit si alte fete care spun la fel, ca daca nu opresc utrogestanul , nu vine cm... acum ce sa spun, eu cred ca asta e valabil numai la cele care au progesteronul bun in faza luteala, daca la tine e mic, atunci ia in continuare asa cum ti-a spus dr. Bafta!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Sephora spune:
Pai cum sa nu-ti raspund,doara numai de asta vorbesc acum.
Si eu iau utrogestan acum,2 dim si 2 seara ovule,dar le iau din prima zi ce am auzit ca sunt cica e bun sa stabilizeze sarcina.Stie cineva pana la cate luni trebuie luat?
Ce m-a bucur ptr Miro ca e si ea .
IO9+
Io

Liana30 spune:
Avaloaneeee sunt cu ochiii aia de vultur pe tine
io nu mai fac galerie ca te dor urechile daca incep io
da tin pumniiiiiiiiiii...stransiiii..stransiiii...
"Nimic nu-i imposibil!"

bubulina1 spune:
Sephora, mie mi-a zis Tutunaru sa iau Utrogestan pana in saptamana 14 daca raman, bineinteles.
Avalon,
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

Liana30 spune:
ete ca de atatea probleme pe cap uitai sa o felicit si io pe Sephora..felicitari iubita sa ai o sarcina usoara
"Nimic nu-i imposibil!"

danotino spune:
buna fetelor!
stie cineva daca utrogestanul pozitiveaza testele de sarcina?
avalon am vazut ca stii si tu ca iti intarzie CM de la utrogestan, dar stie cineva daca dor sanii de la el? mi s-au umflat foarte tare si sunt durerosi.
tabitha ce simptome ai? sau e prea devreme? eu am , dar sunt cam la fel ca in fiecare luna; eu sper sa fie de.
va pup,
danotino

zozela spune:
Off...fetelor..sunt asa de stresata.....Nu mai stiu cum sa-mi omor timpul sa vina mai rpd luni..sa merg la doctor..
Alina sa dea DD sa fie bebel Moama da' ce mult ti-a intarziat..
..Mie nu mi s-a aratat a doua liniutza deloc
..Am examinat testele alea din toate pozitiile posibile..Tind sa cred ca nu e sarcina..
PamElla ma sa fie totul bine si sa fugi rpd rpd la mamici cu burtici
(rimeaza)
Aventura la fata!
Avalon fac si io gaaaaleeeriiieeeeeeeeeeeeeee la fete si o
!!
Nunta noastra-26.06.2005