Simptome!!! - 6
Raspunsuri - Pagina 11

Tabitha spune:
melutzica: o sa vina iepurasul, da? Trebuie sa crezi in iepuras cu toata puterea.
sadaf: nu fi trista, iti vei implini visul.
aventura: hai, ne mai tii cu pumnii stransi? Sa putem si noi tasta mai multe. Hai, fata draga, da-ne un rezultat bun, ca avem nevoie de el ca de aer.
zozela: inca ne rugam pentru tine!
Fetelor, va urez ca primavara sa va inunde sufletele si sa va aduca la fiecare ceea ce va doriti mai mult.
Eu, simptome, ioc. Liana, nu ma bate, am 37,1. si optimism cat China

Liana30 spune:
azi nu bat pe nimeni.. azi va las sa va faceti de cap
..Gingasi ghiocei, soare dulce zambitor, inimi deschise pline de bucurie, toate acestea pentru voi formeaza un martisor incarcat cu prietenie.
"Nimic nu-i imposibil!"

PamELLA spune:
O PRIMAVARA SUPERBA,PLINA DE BEBEI SI ABSOLUT TOT CE VA DORITI!!!!!!!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

aventura spune:
Am venit sa bazai iar a primavara, biz, biz, biz
Hi, hi, am facut un test - credeti ca am mai avut rabdare sa astept, nu!!!
Si a iesit cat se poate de negativ, ba da' negativ rau...Dar nu-i nimic, intrerup Utrogestranu' de azi si astept sa vina rushii...apoi voi incerca cred monitorizare si HSG - cred ca voi merge pt. asta la Dr. Moisa in paralel cu T.
Ma intreb in fiecare zi oare ce am, caci am ovulatie normala, foliculi normali, se sparg si prestam la greu...Oare ce??
Dupa ce imi vin rushii l-am rugat pe al meu sa mai faca spermograma o data la Dr. Matei ca cea facuta la Babes este sub semnul de intrebare al calitatii si a spus ca merge: "Sigur ca da iubita"...
Treaba asta suna a trompe nashpa...poate
Voi ce ziceti, sa fac HSG sau direct laparoscopie?? T. nu e de acord cu HSG-ul....A venit primavara!!!!!!

Tabitha spune:
aventura: nota 10 pentru optimism! Daca ar fi sa ma intrebi pe mine, ti-as recomanda direct laparo.

aventura spune:
Tabi sar'mana...tu ai facut HSG?
Noi incercam de 7 luni, cum ti se pare, prea repede laparo sau nu?A venit primavara!!!!!!

Tabitha spune:
aventura: Noi facem anul asta 6 ani de cand incercam, dar abia dupa 2 ne-am pus semnse de intrebare. Eu am facut 2 HSG in 2004, la 6 luni diferenta, ambele au aratat ca trompa dreapta era infundata, m-au durut ambele suportabil. La laparo facuta in ian. s-a vazut ca ambele trompe erau infundate si mi le-au desfundat. Asa ca la mine HSG nu au avut nici un efect, decat de diagnosticare. Dar nu au remediat nimic. Laparo mi se pare o interventie mult mai exacta si la care daca gasesc ceva in neregula pot repara.

Tabitha spune:
Simptome? Nika. Atat ca TB azi dimineata era 37,2, nu prea am avut-o asa de mare in ultima perioada. Va pup dulce.

bubuleana spune:
La mine e Z7 a CM si am inceput ziua cu o "prestatie" ca la carte Am sarbatorit plecarea rushilor
Luna asta am zis ca nu mai stresez, nu ma mai gandesc non stop la conceptie ... vreau sa traiesc clipa, daca intelegeti ce vreau sa spun ...
poate daca ma relaxez am mai mult noroc ... mai ales ca nu fac nici un fel de tratament, nimic...
Doar iau 1 tableta/zi GINSAVIT ... a mai luat cineva? E bun? Eu am o usoara anemie ... atat, dar n-am facut niciodata analize (in afara celor de sange si papanicolau desigur...)
pupici tuturor. Astept vesti bune de la voi
bubuleana