Simptome!!! - 6

Simptome!!! - 6 | Autor: Avalon

Link direct la acest mesaj

Fetelor, poftiti la un nou capitol, dar la unul norocos! Eu sper luna viitoare, ca acum... nu a fost sa fie... Dar vreau sa spun ca datorita voua am putere sa merg mai departe cu aceeasi speranta ca de data asta va fi bine! Liana, bine ca ai revenit, ca nu stiam ce sa mai fac... frumoase cuvinte, m-au uns la suflet!
Rucsi, esti o mamica fericita!
Pamella, ai grija cu unghia aceea, mergi la dr. daca doare! Mercic pt incurajari!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Avalon: multumim

Eu inca nu am simptome, dar sunt sanse ca in curand sa am, asa ca ma inscriu pe lista voastra de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Bafta multa la toate Fetele care au facut inseminari si mult noroc.
Eu sunt in zi21,CM ar trebui sa vina peste 4-5 zile,iar eu nu am nici un simptom de nici un fel
Nici de sarcina si nici de CM.
Va pusi dulce si sa fie la toate cu ochisorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

VA UREZ MULTA MULTA BAFTA,FETELOR!!VA TIN PUMNII SI SUNT SIGURA CA TOATE VETI TRECE LA IN CURAND!!!!
VA PUP!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Ma alatur si eu fetelor care doar sustin si le icurajeaza pe cele care
au sperante indreptatite(IA,IAD, etc)
si sa va vad pe cat mai multe...cat mai curand!!!
Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Dupa cum ziceam la cap.anterior...nici un simptom ca mi-ar veni menstruatia,dar nici ca as fi ..Sau..hai sa zicem ca as avea da' nu stiu daca mi le-am "fabricat"eu ..sau chiar exista....De-asta prefer sa zic mai bine ca nu am .Oricum,azi este a 8a zi de intarziere..
Mi se pare ciudat totusi ca nu au iesit pozitive testele din ziua 3 si 4..I s-a mai intamplat cuiva asta?..Si sa fie totusi ?

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Zozela, ti-a mai intarziat CM vreodata 8 zile?
De ce nu-ti faci tu analiza de sange Beta HCG, se face la orice moment al zilei, rezultatul este super sigur si costa cam 500 - 600 mii.

Sper din tot sufletul pt. tine sa fie BB!!!!!1

Flori pt. toate simptomaticele!!!!

I love Mission Impossible!

Mergi la inceput

zozela: din ce am citit pe forum, stiu ca s-a mai intamplat ca testul din urina sa dea negativ iar fetele erau insarcinate, deoarece hormonul de sarcina era greu de depistat de acest test. Eu iti recomand sa mai incerci inca un test, poate intre timp a crescut nivelul hormonului sau testul de sange care este sigur. Iti tinem pumnii sa fie pozitiv.

melutzica: mai usor cu dansul, ca poate este ceva acolo prins si vrea sa aiba liniste

pamELLA: Hai si tu la gravidutze, ce zici?

danyalo: nu numai cele inseminate au sanse, ci si cele care incearca natural, nu-i asa? Asa ca te asteptam cu vesti bune.

aventura: tu cum mai stai? Ceva noutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Dar daca testul a iesit cu o a doua liniuta (nu foarte rosie) inainte cu 3 zile de venirea ciclului, asta ce inseamna? Ca este sarcina sau poate testul greseste? Eu nu mai stiu ce sa cred. Si un test pozitiv este testul la care a doua liniuta se vede ca si prima, adica rosie? Poate ma lamureste si pe mine cineva.
Va urez la toate sa fiti cat mai repede gravidute, asa cum va doriti.

Mergi la inceput

Draga Zina: eu nu am experiente cu testele de sarcina, dar din cele ce am citit pe aici iti pot spune asa: este normal ca la inceputul sarcinii (la tine nici macar nu se pune inca problema de intarziere), a doua liniuta sa iasa roz, rosu mai pal, si sa apara la un anumit timp dupa ce apare prima. Explicatia: hormonul de sarcina nu este in cantitate atat de mare. Se poate la fel de bine intampla ca la testul din urina sa nu iasa a doua liniuta, dar sa fie totusi sarcina. Cel mai sigur este testul din sange, dar si pe acela e bine sa-l faci dupa ce ti-a intarziat ciclul. Eu ma rog ca la tine testul pozitiv sa fie adevarat, sa fii insarcinata si sa treci peste frica pe care o ai acum. Iti tinem pumnii sa fie bine si luni sa ne anunti ca este sarcina si ca teama a mai disparut putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Mi-am mai facut un test in dimineata asta si e tot negativ..
Ce se intampla?!!Sa merg sa fac o echografie??
Aventura nu mi-a mai intarziat niciodata...pastrez calendarele menstruatiei din 2003..Imi venea mereu la 28-29 zile
Tabitha
Zina eu zic ca esti ..
la fete!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput