Mamici casnice (12)
Raspunsuri - Pagina 13
ange spune:
mihaela,frumos sit.
tu l-ai facut?
nu poti schimba pozele odata puse acolo?
mi se pare^poza de pe prima pagina putin miscata.In rest e super.
ange spune:
Flavia,ma bucur ca ne-ai ascultat sfaturile aseara
cum a fost? hai da amanunte
despre ce subect vorbesti tu acolo???
da sa vedem
sa inteleg ca tu stai cu soacra si mami a ta la casa dansii?!!
p.s.in curand se duce si cap. asta.muncim nu gluma!
cine deschide cap. urmator sa nu uite catalogul ca va pap.Am muncit nu gluma la el
ange spune:
Flavia,nu inteleg despre ce subiect vorbesti.
am cautat dar nu vad nimic asemanator subectului nostru
ma poti lamuri?
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by ange
mihaela,frumos sit.
tu l-ai facut?
nu poti schimba pozele odata puse acolo?
mi se pare^poza de pe prima pagina putin miscata.In rest e super.
Da situl eu l-am facut, iar pozele bineinteles ca le poti modifica cum vrei tu ai o multime de optiuni, plus ca poti sa ii dai tu o tenta mai rosiatica, mai galbuie.....
Sanx de observatii...le mai astept daca sunt...ca nu ma supar...din contra...oricum mai ma putin de "retusat" si de schimbat, eventual, pe ici pe colo...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by ange
Flavia,nu inteleg despre ce subiect vorbesti.
am cautat dar nu vad nimic asemanator subectului nostru
ma poti lamuri?
Eu am gasit, uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69841" target="_blank"> aici Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
impreuna spune:
Apai Cami las ca-ti zic eu ce subiect:)
Eu da, stau cu socrii, iar mama mea la ea acas, in Timisoara adica, dar cand vine in vizita tot la noi sta:) Sau nu asta m-ai intrebat?:)
Miha ti-am vazut pozele, casa aia mare e a voastra?
Flavia (sotie si mamica fericita)
alexa si mami spune:
bravo, fla! vezi ca disputele nu-si au rostul cind e loc de ...
da' ne lasi asa in aer cu subiectu'? despre ce era vorba?
alexa & fam
impreuna spune:
Bingo Miha :)
Mersi Alinutza, ce fata ascultatoare sunt:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Danelutza spune:
Buna ziua sau buna seara si de la mine. Aseara n-am mai aparut ca a plins Isabella. Are gingiutzele de sus umflate si albe si asteptam iepurashii sa apara, asha ca m-a omorit toata noaptea, iar dimineatza la 7 fara zece era prezenta cu desteptarea. Am vrut sa va salut la prima ora dar nu fonctziona dc.
Da' atzi scris cit am lipsit nu gluma, ce-i drept se vede ca e dominica, ca nici o vorba de frupt nica'nica.
Am tras si eu un pui de somn la prinz, da' m-o trezit colegu' care juca la calculator si nu'sh ce avea ca-i fugea scaunul de sub... poponetz, asha ca mai hrisciia un pic. L-am trimis la culcare, asha ca acum dorm amindoi cupiii, ca dupa cind s-or scula, ieshim la plimbare.
Pupici si o dupa amiaza placuta.
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
ange spune:
Flavia,da.de mama ta te intrebam.Tu esti la cluj si dansa la Tim.?
cand vine la tine sta ceva sau ii faci valiza repede?
miha,am vazt subectu.nu am avut rabdare sa-l citesc.Am vazut ca le-a directionat Fl. spre subectu nostru
Le asteptam.
Cum a ramas cu fetele care nu ne dau nici "buna ziua" ai primit vre-un raspuns Flavia?
noi astazi avem ultimu curs de inot.Apoi incepem alt nivel de sapt. viitoare dar l-am luat miercurea seara ca sa avem si noi macar o zi pe saptamana libera
mamica aia de la sub. cu pricina zicea ca se plictiseste parca!!pai sa vina la mine sa-i dau eu macar jumatete din "sarcinile" mele de mamica casnica si sigur nu se va mai plictisi acasa o sa-si doreasca sa mearga la munca decat sa stea acasa