Mamici casnice (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

mihaela,frumos sit.
tu l-ai facut?
nu poti schimba pozele odata puse acolo?
mi se pare^poza de pe prima pagina putin miscata.In rest e super.

Mergi la inceput

Flavia,ma bucur ca ne-ai ascultat sfaturile aseara
cum a fost? hai da amanunte
despre ce subect vorbesti tu acolo???
da sa vedem
sa inteleg ca tu stai cu soacra si mami a ta la casa dansii?!!

p.s.in curand se duce si cap. asta.muncim nu gluma!
cine deschide cap. urmator sa nu uite catalogul ca va pap.Am muncit nu gluma la el

Mergi la inceput

Flavia,nu inteleg despre ce subiect vorbesti.
am cautat dar nu vad nimic asemanator subectului nostru
ma poti lamuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by ange

mihaela,frumos sit.
tu l-ai facut?
nu poti schimba pozele odata puse acolo?
mi se pare^poza de pe prima pagina putin miscata.In rest e super.

Da situl eu l-am facut, iar pozele bineinteles ca le poti modifica cum vrei tu ai o multime de optiuni, plus ca poti sa ii dai tu o tenta mai rosiatica, mai galbuie.....
Sanx de observatii...le mai astept daca sunt...ca nu ma supar...din contra...oricum mai ma putin de "retusat" si de schimbat, eventual, pe ici pe colo...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by ange

Flavia,nu inteleg despre ce subiect vorbesti.
am cautat dar nu vad nimic asemanator subectului nostru
ma poti lamuri?

Eu am gasit, uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69841" target="_blank"> aici Cami

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Apai Cami las ca-ti zic eu ce subiect:)

Eu da, stau cu socrii, iar mama mea la ea acas, in Timisoara adica, dar cand vine in vizita tot la noi sta:) Sau nu asta m-ai intrebat?:)

Miha ti-am vazut pozele, casa aia mare e a voastra?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bravo, fla! vezi ca disputele nu-si au rostul cind e loc de ...
da' ne lasi asa in aer cu subiectu'? despre ce era vorba?

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Bingo Miha :)

Mersi Alinutza, ce fata ascultatoare sunt:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna ziua sau buna seara si de la mine. Aseara n-am mai aparut ca a plins Isabella. Are gingiutzele de sus umflate si albe si asteptam iepurashii sa apara, asha ca m-a omorit toata noaptea, iar dimineatza la 7 fara zece era prezenta cu desteptarea. Am vrut sa va salut la prima ora dar nu fonctziona dc.
Da' atzi scris cit am lipsit nu gluma, ce-i drept se vede ca e dominica, ca nici o vorba de frupt nica'nica.
Am tras si eu un pui de somn la prinz, da' m-o trezit colegu' care juca la calculator si nu'sh ce avea ca-i fugea scaunul de sub... poponetz, asha ca mai hrisciia un pic. L-am trimis la culcare, asha ca acum dorm amindoi cupiii, ca dupa cind s-or scula, ieshim la plimbare.
Pupici si o dupa amiaza placuta.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Flavia,da.de mama ta te intrebam.Tu esti la cluj si dansa la Tim.?
cand vine la tine sta ceva sau ii faci valiza repede?

miha,am vazt subectu.nu am avut rabdare sa-l citesc.Am vazut ca le-a directionat Fl. spre subectu nostru
Le asteptam.
Cum a ramas cu fetele care nu ne dau nici "buna ziua" ai primit vre-un raspuns Flavia?

noi astazi avem ultimu curs de inot.Apoi incepem alt nivel de sapt. viitoare dar l-am luat miercurea seara ca sa avem si noi macar o zi pe saptamana libera

mamica aia de la sub. cu pricina zicea ca se plictiseste parca!!pai sa vina la mine sa-i dau eu macar jumatete din "sarcinile" mele de mamica casnica si sigur nu se va mai plictisi acasa o sa-si doreasca sa mearga la munca decat sa stea acasa

Mergi la inceput