Mamici casnice (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Cami, am reusit sa citesc "Povestea Maiei"(dupa ce mi-a deschis-o fica-mea...Si pot sa iti spun ca am ramas crucita cand am vazut cu ce scor Apgar s-a nascut, prima data am crezut ca ori am citi eu rau ori ai scris tu rau, dar mai apoi cand am vazut ca a avut de 2 ori circulara de cordon....prin cate ai trecut...macar s-a terminat cu bine
Fug sa o citesc si pe a lui Robet

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Gata si "Povestea lui Robert", super amandoua...nici nu am cuvinte.. ...pentru o mamica de 2 ori

De fapt as avea ceva de adaugat
..."criminal" colegu tau : "mai bine te sar decat sa te ocolesc!"

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Aparui si eu , vad ca ne-am regularizat cu computatorul sintem la ora si zi .
Am terminat ... adicatelea smotru in casa. Isabella m-a omorit, pina acum nu vroia deloc in tarcul cu jucarii, acum a descoperit ca poate sta in picioare, sta cit sta da din fund la dreapta, la stinga, apoi cade, iar o ajut sa se ridice, ca e prea inalt si nu poate singura, o ia de la inceput.
Revin, ma duc sa pregatesc... pentru Isabella, apoi ... papitza la ploada si dupa... , ca dupa... il trimit pe tati sa se intilneasca cu un individ, ca mi-au trimis neamurile din Calabria, portocaleeeee dulci.

Tot nu s-a regularizat suficient dc-ul, scriam, am vrut sa trag cu ochiul sa vad ce atzi mai scris ca sa-mi mai dau cu parerea... si ... pauza... cele mai recente raspunsuri sint de aseara.
Doamne, niciodata nu mai sint multzumita, asta pentru ca sintem la posturi...

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Mihaela amalia,merci pt."povesti"
da!eram grasa rau,rauuuu...de acolo si vergeturile de astazi
Ai Maia a avut chiar 3 la nastere.Si in ziua de astazi ma uit la ea si ma minunez cat de mare noroc de viatza a avut copilul asta!!!
Dupa povestea cu "nasterea" a ramas cu 2 semne.Unul pe burtica de la reanimare(2 punctulete destul de vizibile) si unul la picorus.La picior este ceva mai nasol.Daca te uiti la pulpita ei(de sus de langa chilot) ai senzatia ca-i lipseste o bucatica.Acolo in disperarea de a o salva i s-au facut injectii una peste alta si muschiul s-a atrofiat...ma tot gandesc la o operatie estetica din ce in ce mai serios.sa mai creasca putin si vom merge sa vedem ce e de facut.
Nu de alta dar e fetita si nu va putea niciodata sa poarte mini,mini...

ralucutza,pofta mare si ai grija cu chinezii aia...sa nu mananci fructe de mare.Ai rabdare sa nasti si apoi ai destul timp sa te indopi
Colegul meu mananca mult la chinezi prin State.Mie-mi e scarba.Bearchhhh...mi se par jegosi si am vazut aici la tv. niste reportaje cu restaurantele lor de-ti venea sa
De atunci mi-a rams imaginea aia in cap cu gandaci si carne aruncata peste tot prin bucatarie...
Hai poate te fac sa-ti bagi mainile pe gat dupa ce ai mancat

Danelutza,sa ai pofta la portocale.Eu in sarcina cu Maia mancam portocale cu lazile.pe bune.Acum sa nu le vad in schimb Maia mananca multe si cu pofta.Si unde zici ca-i Calabria aia ca mi-am prins urechile?
Si adica cum esti la post cu ?

si la mine e frig.cred ca mult mai frig decat la voi -24° si cica incepe din nou sa ninga...uh! incredibil de mult frig si ger.Eu una capotez in curand!

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Cami chiar ca a avut noroc Maia, cum se spune "a avut zile".Si poate acea "problema" de pe pulpita se rezolva pana la urma, dupa cum spuneai si tu, e fata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ange, Calabria e in sudul Italiei, unde-i mai mult cald decit frig, de acolo e colegu'meu de pat si de aia si Isabella a ieshit cam bronzata ca seamana cu tat'su.
Cind eram insarcinata nu mincam deloc portocale ca-mi produceau acid, asha ca mincam la greu cartofi coptzi in jar, ca de la aia am facut si diabet gestatzinal.
A, cit despre chestiunea in cauza, sotzul meu de vreo 8 luni ia medicamente si doctorul a spus ca e mai bine sa nu prestam, ca dupa aia daca ramin insarcinata facem copii umflatzi. N-a vrut sa-mi spuna mai multe, asha ca astept sa se dezumfle sotzul si dupa aia iar sa se umfle... doamne ce pacatoasa, adica sa trecem la recuperari.

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza

A, cit despre chestiunea in cauza, sotzul meu de vreo 8 luni ia medicamente si doctorul a spus ca e mai bine sa nu prestam, ca dupa aia daca ramin insarcinata facem copii umflatzi. N-a vrut sa-mi spuna mai multe, asha ca astept sa se dezumfle sotzul si dupa aia iar sa se umfle... doamne ce pacatoasa, adica sa trecem la recuperari.

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

esti tare simpatica!
sa inteleg ca,colegul e putin mai mult decat bronzat?

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Danelutza,stai ca uitai sa-ti zic ceva:))))
va sa zica esti in abstinenta totala de 8 luni!!! si eu care credeam ca numai eu sunt in lipsa de pe aici
hai ce ne-am dilit de tot.femei batrane ce suntem!!!!

ange,mamica de 2 ori

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mai fetelor, eram tare suparata da m-ati binedispus:)

Uite, ca sa ma solidarizez cu voi, in seara asta fac si eu greva si nu prestez :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

...sunteti bestiale
Eu una sunt de vre-o saptamana in greva...nu's de ce, da' sunt, mi-a cam pierit chefu' , asa mi se mai intampla cate odata, cu o saptamana inainte de a-mi veni "musafirii"

Site Amalia

Mergi la inceput