Nunta in Iasi (15)
Raspunsuri - Pagina 26
Darria spune:
Gata ma Ralu nu mai fi supi
Daaaa, vezi ca ti-am trimis pe pm listuta, asa anticipat ca sa nu fiu refuzata Acum ce mai poti spune?
A, si apropo: eu iau amandou maini, una nu-mi ajunge
Gata, cu gluma pe seara aceasta. Noapte buna si odihna placuta, sa te trezesti fara durere de cap
vera1981 spune:
Buna fetelor! Vad ca ati dezbatut subiectul porumbeilor! Am si eu o foarte mare rugaminte: sunteti voi dragute sa-mi dati si mie nr de telefon al domnului cu porumbeii? Si...listuta cu preturile celor de la Preference? Va rog din suflet!!! Saru'mana!
SunSmile spune:
Buna fetele,
Ma scuzati de absenta....
Multumesc ca ma primiti aici si ca ma faceti sa ma simt bine! Nusha, Ralu...
Nu prea ma pot concentra acum..din 48 ore, am dormit 3....
Dar revin si stam mai mult de vorba!
Pupici
nushulica spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Buna fetele,
Ma scuzati de absenta....
Multumesc ca ma primiti aici si ca ma faceti sa ma simt bine! Nusha, Ralu...
Nu prea ma pot concentra acum..din 48 ore, am dormit 3....
Dar revin si stam mai mult de vorba!
Pupici
DACA NU AI GRIJA DE TINE SI TE NEGLIJEZI IEI BATAITZA ....
ai grija de sanatatea ta !!!
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
lorex spune:
mai fetelor, eu nu gasesc o rokie de mireasa care sa-mi placa decat pe internet...voi cum ati facut?
ralnied1 spune:
SunSmile: cum e cu 15???
Si de ce ai dormit asa putin?
Darria, merci, am vazut de aseara, dar nu am mai avut putere sa iti scriu... Ma simt nasol de tot, asa ca nu mai am deloc chef de glume...
Pupici!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Darria spune:
SunSmile: odihna placuta si revino cand o sa poti.
Ralu: nici eu nu am chef astazi de glume, se pare ca ieri am cam exagerat. M-am "trezit" aseara, cand am vazut la tv ce s-a intamplat cu Laura. Trist dar asa e viata, in aceste cazuri nu poti schimba destinul cu nimic. Dumnezeu cheama la El doar pe cei buni.
quote:
Originally posted by lorex
mai fetelor, eu nu gasesc o rokie de mireasa care sa-mi placa decat pe internet...voi cum ati facut?
Cunoastem sentimentul.
Sunt 2 solutii:
- fie faci rochia dupa modelul dorit(dar nu cred ca o sa iasa identica) si nici materiale de calitate nu gasesti dar oricum vei fi impacata.
In Iasi dupa modelul dorit si sa fie mai bine lucrata gasisem la Mariaj(la gara, langa Vama Veche).
Gasisem sa o fac in Piatra la White Lady dupa cum doream dar am renuntat din mai multe motive si oricum gasisem ceva care sa imi placa.
- fie ramai cu inima la acel model si te multumesti cu ce gasesti.
danangie spune:
LOREX vreau si eu lista......imi poti da un PM? PLS....
Cat despre rochie......si eu la fel. Numai pe internet am vazut modele faine care imi plac mult, si am o mare problema unde sa o fac,etc...sunt eva modele la "daniel degli onofri" care imi plac la nebunie...
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
SunSmile spune:
Buna fetele,
Iata vin si eu...NU am dormit! In curand o sa ma adune sotul de pe jos, caci am depasit cele 48h de nesomn...cu inca vreo 12.
Ralu dar ce ai? Te doare ceva? Ai o problema? Spune-mi pe mess...poate maine. Caci ma ingrijorezi!
In alta ordine de idei...Nusha o bataie ACUM mi-ar prinde bine. Pana acum insa, nu! Si asa ii raspund(atat cat pot) si lui Ralu. Am fost "sechestrata" doua zile si noptile aferente la unul din joburi...ala periculos. Mi-am aranjat colegii care vor pleca "intr-o mare si importanta calatorie" pe 15 si....am ajuns acolo unde mi-am dorit. Insa a trebuit sa trec prin foc si para, sa ...nu pot spune prea multe pt ca dragii mei colegi imi monitorizeaza posturile si nu vreau sa le dau satisfactie! Glumesc, nu am voie sa spun mai mult. Cert e ca toata oboseala e compensata de o mare, imensa satisfactie si fericire. Sunt "lord of the rings"! Asa ma simt acum!
Darria multam mult!
Voi viitoarele mamici sunteti bine? Va pup si ma gandesc mereu la voi.
De fapt va pup pe TOATE si ne auzim maine, poimaine...cand oi fi si io mai coerenta!