Am depus eu dosarul cu actele (pt indemnizatie) pt angajator la Dir. Muncii si mi s-a spus ca e ok.
Asa ca am asteptat cuminte acasa sa vina indemnizatia. Si cum tot nu venea, am luat drumul primariei, respectiv al Dir. Muncii..unde am avut surpriza emisiunii: la dosar nu era adeverinta tatalui ca nu e el in cic.
Mi s-a spus ca s-ar fi sunat la angajator, cei de acolo spun ca nu ar fi primit nici un telefon in acest sens.
Si acum vine bomba: nu numai ca nu intru in plata acum dar din cauza ca dosarele se trimit la sediul central din Bucuresti doar la anumie date..voi primi banii abia in aprilie!
Acum stau si ma intreb: nu era cazul ca functionara care a primit dosarul sa cunoasca legea si sa-mi spuna daca dosarul era in regula sau nu?
Sau ca de obicei nimeni nu e de vina..iar bb sa mai astepte cu pampersii pana in aprilie?
Ce as mai putea face?
Daniella, mama lu'Alexis
Din cate stiu eu, nu doar functionara verifica dosarul, ci si seful direct.
Cel putin la mine asa a fost, pentru ca functionara nu stia sigur ce anume trebuie sa contina dosarul, seful i l-a returnat si i-a spus sa ma anunte ca ceva nu e bine completat in declaratie.
In cazul tau, bineinteles ca functionara are o mare vina, dar nu stiu ce se poate face pentru a fi trasa la raspundere...
Flavia (sotie si mamica fericita)
Eu , daca as fi in locul tau , as face o plangere la primarie si tot in acea plangere as anunta ca daca nu rezolva cat mai urgent problema ii voi da in judecata pentru incompetenta !!!
albumele noastre
Cei de la Primarie spun ca ei doar au trimis un borderou cu toate numele...incurcatura s-a produs la Directia Muncii...cu acel dosar care la inceput a fost complet si ulterior nu.
Daniella, mama lu'Alexis
Stau si ma intreb...nu era de bun simt ca cei de la Directia Muncii sa-mi trimita prin posta o adresa in care sa scrie ca dosarul (initial acceptat de ei ca fiind ok) trebuie completat?
Ca aveau copie dupa CI, deci adresa!!!!
Chiar nu le pasa deloc?
Daniella, mama lu'Alexis