Bebelusi de martie - aprilie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 6
Ana71 spune:
Buna,
La multi ani Stefan Catalin! Sa cresti mare, sanatos, norocos si sa aduci parintilor tai numai bucurii!
La multi ani Ioana si Cezar! 
N-am mai apucat sa scriu demult pentru ca nu am avut timp, m-am apucat de scoala de soferi, Adi (sotul) a fost in delegatie si abia am avut timp sa rasuflu.
Ninocikap, felictari pentru petrecerea de la mot. Am admirat pozele voastre. Sunteti o familie frumoasa cu un copilas superb. Iar tu esti o gospodina desavarsita. Sa stii ca si eu auzisem de faza cu galeata de apa pe care sa stea copilul (se spune ca se face asa pentru "a-i fi viata frumoasa si lina ca apa").
Andruzza, ma bucur tare mult ca ai revenit. L-am admirat pe Rares in poze. Ai un copil tare frumos, iar ochisorii lui sunt superbi! Imi pare rau pentru patania cu fimoza, dar bine ca s-a rezolvat repede.
Mamacita, felicitari lui Alexut pentru progrese. Evei nu-i place sa mearga in picioare tinuta de manute ci doar daca se tine ea de marginile patutului (sau de alte margini).
Rp, binenteles ca nu puteam rata pozele zambaretei Mara. E o scumpete de fetita!
An-k, am admirat-o pe Bia in poze. Ce ochisori frumosi are!
Ionela, eu stau in sectorul 6 si nu am primit banii. Postasul mi-a spus ca e posibil sa-i primesc maine, dar nu stia sigur.
Carmendutza si Coco, felicitari dintosilor! Ma gandeam ca Eva va avea o "explozie" de dinti, dar nici gand sa-i apara altul.
Vorbeati mai demult despre incaltaminte de interior. Eva a primit niste incaltari superbe de interior, foarte practice, in sus sunt sosete iar la talpa sunt din piele foarte moale (si pe labuta piciorului au o bareta pentru a o impiedica sa si le scoata). Dar, prietena mea (care i le-a facut cadou ) mi-a spus ca le-a cumparat din Danemarca. Acum sunt cam la limita cu marimea si tare as vrea sa-i mai cumpar o pereche, dar nu prea am vazut nicaieri. Ati vazut asa ceva prin Bucuresti?
Cu mancarea e la fel de selectiva, sunt totusi fericita ca a mai acceptat un fel de borcanel Hipp (cu legume si orez) in care mai pun eu carne de pui). Meniul de azi:
Ora 6: 200 ml lapte;
Ora 9:30: mar, banana, suc de portocala si branzica;
Ora 13:30: borcanel Hipp cu pui si morcov si cartof (pasate);
Ora 17:00: iaurt Campina simplu;
Ora 20: cereale cu fructe (Milupa)
Ora 21 Lapte 200 ml (fara el nu adoarme).
Hai ca ma duc la invatat reguli de circulatie, sa profit ca Eva doarme (n-a dormit azi decat intre 11 si 12)si Victor se uita la desene animate.
Va pup,
adseana spune:
Adriana wow...esti "membru de baza"...FELICITARI!!!!
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png
Ana71 spune:
Hai ca am uitat sa va intreb ceva: noi vroiam sa-i rupem turta Evei pe 11 martie (ea e nascuta pe 13 martie). M-am intalnit cu o amica (are si ea o fetita nascuta in aprilie) si mi-a zis ca lor, la botez, preotul le-a zis sa-i rupa turta la un an de la botez. Eu stiam ca la fete e bine sa se rupa turta cu cateva zile inainte de a implini un an. Altii spun ca intre 1-3 ani. Intrebarea de fapt este: voi faceti aceasta petrecere inainte sau dupa ce face 1 an ?(ma refer la cei carora ziua de nastere le pica in timpul saptamanii).
PS Tot ce pot sa sper este ca sunt cat de cat coerenta, pentru ca sunt"varza" de oboseala si am o durere de cap....Plus ca neuronul imi face feste cu nenorocitele astea de reguli de circulatie (ce usor e sa stai in dreapta si sa dai, eventual, si sfaturi
)
rrox3 spune:
Andruzza, Valenka, Rp, Danuta, Coco, Pisicuta, Nika si Ana Multumim! 
Multa sanatate Biei si lui Vladutz!! 
Cameron felicitari pentru sesiune si scaderea spectaculoasa in greutate! 
Danuta felicitari dintzosului!
Bine ca doarme cum trebuie acum.
Coco felicitari pentru dintzisor! 
Caramella pasta Colgate, din pacate, nu e buna nici pentru mai tarziu. Are fluor prea mult. Cauta pasta cu doar 500 ppm fluor.
Connie Super pozele! E un dulce cum apare de dupa usa!!! 
Ana Succes! Sa-ti iei permisul!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
Sa ma mai laud si eu cu praslea ![]()
Merge foarte bine tinuta de o singura manuta. Si nu sta locului o secunda, colinda prin toata casa nonstop. Si eu dupa ea...
Si m-a surprins placut cand am vazut ca intoarce cartile cu poze astfel incat sa se uite cum trebuie
S-a prins din ce parte trebuiesc privite ![]()
tuturor!
poze cu noi
rrox3 spune:
Ana eu cred ca n-are chiar nici o importanta. Eu o sa o serbez dupa, in weekend. Aniversam 1 anisor si se rupe si turta. Fiecare cum poate sa-si aranjeze, cum pot si nasii...
poze cu noi
zuzunaki spune:
LA MULTI ANI STEFAN CATALIN!!!
sa ai o viata frumoasa,plina de sanatate,bucurii si impliniri!
La multe lunisoare Cezar si Ionuca!
Azi am fost la Fritz si am vazut -o pe Missy,caci se pare ca o Missy va fi.A fost foarte jucausa si a fqacut numai tumbe asa ca n-am putut sa examinam "locul"
cu exactitate.Fritz a zis ca 60%,dar oricum eu am avut de la inceput feelingul ca e fetita.Acum tre sa ma gandesc serios la nume
.Oricum peste 3 sapt cand am urmatorul examen gineco se va vedea mai bine sper.
Nu v-am citit ca am fost cam toata ziua pe drumuri,dar recuperez eu.
Doar Anei71 pot sa-i spun ca nici noi nu tinem cont de ziua in care cade ,iar party ul va fi in weekend.
Pupici tuturor
pisicuta si matei spune:
Rrox ce copii frumosi ai.cred ca esti tare mandra de ele!
http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png
ionela_r spune:
Buna seara mamici
Noapte buna pituci
A adormit si Dora.Azi a fost mai agitata ca oricand.A plans intruna.Era in brate la mine si plangea de se inneca.Mai este putin mucoasa si tuseste,dar noi credem ca este agitata de la al 6-lea dintisor(cred ca iese curand).
De mancat mananca putin, dar asa mananca ea de obicei(este la cura de slabire)![]()
Anei71 am auzit ca la sectorul 6 au probleme si de aceea nu ne vin banii.
Felicitari bebelusilor care fac progrese. Pe zi ce trece cresc si mai fac lucruri noi.
Pupici
Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
adrianafedorca spune:
cand ziceam ca scapat...iar a facut kk moale..nu are diaree dar face moale...cred ca de la dinti ...poate ies si aia de sus ...dar nu se vede nik...offffam auzit ca ai ade sus sunt mai durerosi..
adseana thanks
a baut Ale lapticul?
Ana eu n-am vazut asa ceva prin bucuresti , dar suna interesant, daca vad va spun...cat despre motz...eu stiu ca se face inainte sa faca 1 an...noi facem 1 an duminica...de Pasti , dar cred ca-i luam motzul cu o sapatamana mai devreme pt ca sunt nasii plecati atunci..aaa multam de explicati acu galeata...cred ca-i pun si io
daca n-o veni nasa cu alte obiceiuri...
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea