Bebelusi de martie - aprilie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

meniul de azi:

ora 6 - 200 ml laptic
ora 10 - jumatate de mango, jumatate de banana, 4 biscuiti
ora 14,30 - pastrav, cartof dulce, morcov, brocolli, smantana si paine neagra

pe la 17,30 - papanasi
la 19,30- , 250 ml laptic cu cereale si

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani, Stefan Costin! Sa fii sanatos si cuminte, iar viata sa-ti fie izvor de bucurie si iubire!
mamicii care are grija de tine si te iubeste!

Geani si Daria(03/04/05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

la multe lunisoare si aniosri ALEXUTU!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Multumim si adseanei,rp,connie,rrox si ionela!
E o vreme azi la noi,lapovita,frig si vant,marea infuriata si inspumata,numai vreme de mers la nunta nu e.Dupa ce ca e primul eveniment de acest gen la care particip de 10 luni...
Ce de ispravi,si ce copilasi vorbareti...rp,ce vrea sa insemne,in traducere libera"con-con",ca eu n-am priceput?
connie,eu ii tin canita de fund,atat cat sa n-o verse,deci mai teapan daca observ intentia,iar el o tine de toarte,din cand in cand cu degetele inauntrul canii[dar avem grija sa ne spalam pe maini inainte de masa de cand suntem"umblareti"],asa ca are impresia ca o tine singur.
Ce haioase trebuie sa fie ventrilogele noastre Ioana si Ema

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameron spune:

La multi ani Stefan Costin ! Elnia.. sa-ti traiasca baiatul si sa va bucurati de el!
La multi ani Alexandru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

LA MULTI ANI STEFAN!!! SA TE FACI MARE SI FRUMOS, SA FII SANATOS SI NOROCOS!!

La multi ani, Alexut!

Ellinia si Caramella, petrecere frumoasa!!

Eu nu am avut ieri toata ziua internet si n-am putut sa intru pe forum deloc. Ce harnicute ati fost!

Pentru ca am citit multe lucruri nostime despre ce mai fac bebelusii nostri, sa ma laud si eu cu Rares. De cateva zile mergea cu mare viteza tinu de o manuta. Ieri am avut curajul sa-l las singur si am descoperit cu mirare ca merge la fel de bine si fara sa fie tinut. Si cu viteza.... zici ca are norma zilnica de implinit. Ne-am facut mari!! Si nu mai vrea deloc in patut, face un scandal mostru, numai pe jos, ca sa ramana strambi mami si tati

Cat despre vorbit, zice cu adresa tata si nana, zice dai cand vrea ceva, na in loc de nu, baba, care nu stiu ce inseama.

An-k, si Rares este foarte generos cu jucariile. De vreo saptamana ne-a innebunit cu darnicia lui, ne da cate o jucarie, ne-o cere imediat inapoi, iar ne-o da, iar ne-o cere, si tot asa pana ne ameteste.

Coco, felicitari pentru primul dintisor!!

Andruzza, bravo lui Rares, alt mergaretz.

Connie, am vazut pozele, foarte frumoase.

Ana, suuces la invatat!

Rrox, bravo Ioanei intelepte, careia ii place sa admire pozele. Rares prefera sa faca praf paginile decat sa le studieze.

Rp, asta-i viata, copii ne dau ordine si noi ascultam supuse

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

La multi ani, Stefan Costin! Sa fii sanatos si fericit!
La multi ani si BBlushilor (inca) Alexandru si Daria Maria!

Rrox, tocmai ca e prea devreme nu m-am inghesuit sa povestesc de "de ce?"-ul Emei. Chiar daca a fost coincidenta, acum o tine asa toata ziua, ca vede ca ii raspundem... Pana la urma o sa se prinda si ea ce intraba, cred
Mai avem o "smecherie": cand vine cineva aproape de Ema, ea verifica daca acea pers are cercei. Pune mana la fiecare ureche, apoi pe rand la urechile ei si e multumita. Mama mea nu are cercei, asa ca ieri Ema i-a pus la ureche un cerc de-ale ei (jucarii). Are dreptate cupilu'! Pai cum, fata si nu are cercei?!? E de inteles ca tata nu are, da' Buni...?!?

Zuzu, felicitari pentru Missy! Chiar daca o sa fie tot Misterutz sau Missy, va fi un pui frumos si fericit!

Ce ne facem cu iarna asta? Astia isi bat joc de noi cu vreme asta, zau! Marti dupa amiaza erau 14 grade si am scos-o pe Ema intr-un trening mai gros si azi o tin in casa...

Va pup si mai bag nasul cand mai apuc. Nu pot trece meniul zilnic, cred ca ma intelegeti.
Dar, in mare, este:
ora 7 - 300 ml lapte ()
ora 11 - fructe (diverse, nemasurate )
ora 15 - supa
- piure de legume
- iaurt cu biscuite
ora 18-19 cereale
ora 20-21 (la culcare) banana, biscuite sau alte snacksuri.

Pup U all!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69949" target="_blank"> 82

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput