La noi la Galati sa veniti (19)
Raspunsuri - Pagina 3

tamama spune:
tamama spune:
 multumesc tare mult pentru urari fetelor.si eu doresc tot binele din lume la puiutii vostri.
paote va intrebati ce caut eu la calculator in loc sa fiu la bucatarie pregatind de zor evenimentul ?NU AM GAZEEEEEEEEEE tocmai azi.
?NU AM GAZEEEEEEEEEE tocmai azi.

av_crina spune:
av_crina spune:
 Indragobiti-va!!! 
Uite ca in sfarsit am gasit vreme sa va anunt ca inca mai traim, desi supravietuiesc cu greu (am o gramada de lucrari de predatº pt masterul pe care il fac).
Bebica mea pe care o laudam atata la ultima intalnire si pentru care era sa ma paruiti uite ca si-a dat arama pe fata. mai exact a inceput sa aiba personalitate si cand nu-i convine ceva tipa de mama focului.si asta nu ar fi nimk, dar nu vrea sub nici o forma sa manance cu lingurita.prima lingurita este primita cu gurita deschisa, dupa care...poarta raiului se inchide definitiv. nu vre nici  piure de legume, nici mar cu biscuite. si daca reusesc sa ii bag ceva in gurita face ce face si vomita tot.desi jucariile si le baga pana in gat si nu are nimik.si daca totusi reusim sa ii dam ceva in gura si avem norok si nu vomita ...scuipa.de am ajuns la vorba Laurei:ma bucur ca port ochelari! 
Ajutooor! cum o fac sa manance cu ligurita ca se apropie de 6 luni si ar trebui sa incep sa ii dau carnita si nu stiu cum daca nu accepta nimk mai consistent in gurita.
in rest numai de bine si va doresc un weekend placut!
pupici si aveti grija de comorile voastre.
P.S. sa stiti ca la citit sunt prezenta, mai greu e cu raspunsul.

alinam spune:
alinam spune:
 Crina wellcome to the club hehehhehe incearca sa ii dai altceva cu lingurita decat morcov, poate nu ii place, nici lui Vladut nu ii place morcovul in skimb papa cu placere cerealele cu mar cu lingurita.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

LauraFlo spune:
LauraFlo spune:
 Crina si eu am patit ceva similar cu Daria: nu voia sa bea ceai. De fapt ei nu-i placea forma tetinei. Am incercat cam tot ce era pe piata si pana la urma am nimerit ce voia domnisoara. 
Incearca si tu sa schimbi lingurita ( Daria are una de plastic speciala pt bebelusi ) si sa-i dai ceva ce crezi ca i-ar face placere sau ceva ca a mai mancat deja. Poti sa incerci in prima zi cu cateva lingurite de lapte, apoi in lapte ii pui putin din alimentul pe care vrei sa-l introduci. La noi de baza a fost iaurtul. Daca avea iaurt in combinatia respectiva manca fata orice . Suuces !
  bebelusa DARIA  si  mamica LAURA

Album MARTIE-APRILIE 2004

ciristina_serban spune:
ciristina_serban spune:
 Salutare iubitelor!
Laura, trece te rog si data de nastere a lui razvan (23.11.2004) in listuta. Multumesc.
Diana, sa stii ca si eu imi faceam probleme in legatura cu plecatul la munca si lipsa timpului, si pot spune ca inca imi mai fac probleme. Saptamana asta am inceput sa merg la treaba si mi-am facut programul asa cum am vrut si am putut. Si tot nu ma descurc. Saptamana asta l-am lasat pe puiut cu bunicul, dar nu e decat o solutie de moment, pentru ca plecam pe la 10-10.30 de acasa si veneam la pranz, in jur de ora 14.00 sa-l hranesc pe pui... si mai plecam o tura mai tarziu. Dar nu pot continua asa... sincera sa fiu imi doresc sa gasesc o femeie care sa stea cu bb cat sunt plecata, care sa se descurce sa-l schimbe, sa-i dea sa pape, sa-l culce...
Chiar nu stiu cum sa fac, pentru ca intr-adevar sapt. asta am fost numai pe fuga, cand veneam seara acasa puneam sa fac mancare, calcam si alte de-astea si saracul Razvan tragea de mine ca sa-i dau si lui atentie. Si mi-e mila de el.... Nu ne putem bucura unul de altul in acest fel.
Legat de somn e adevarat ca si-a stricat programul rau de tot. Am fost ocupata cu licenta cu 2 sapt in urma, si l-am lasat cu cine apucam, cu mama, cu bunicul, si nu aveam cum sa respect programul. Si e adevarat ca s-a dat peste cap cu totul. Insa nu stiu cum sa fac sa reintram in normal..... Mai ales acum ca am inceput sa plec la munci..... E greu tare. Nu stiu cum se descurca celelate fete, dar eu simt ca e cam greu.
Crina, legat de problema ta, eu zic sa incerci cu ceva gustos, piure sau cereale cu lapte, poate o sa-i placa atat de mult ca nu va mai refuza sa pape. Si fa incercarea cand e mai flamanda, si in special cand nu este somnoroasa sau nervoasa. Eu cu Razvan asa am facut. Orice aliment nou l-am introdus pe foame. Si daca s-a intamplat sa-mi refuze prima oara, a doua oara am schimbat putin conditiile si a papat. De ex. eu o perioada ii dadeam sa pape in fata televizorului, cand erau difuzate reclame. Pentru ca era deosebit de atras de reclame, papa baiatul meu tot fara probleme. Incearca si asta!!
Iar acum pot spune ca nu am probleme cu masa.... mananca bine si linistit, cu ceva jucarii pe masuta lui. 
Cam atat pentru azi, ca m-am intins destul... Si in plus s-a trezit bb. Pupici!!!!
Cris si bb Razvan (23.11.2004)

viorica avram spune:
viorica avram spune:
 eu ma alatur lui cookie.
am o zi tare proasta ,una din zilele in care ai ganduri sinucigase. .nu stiu ce se intampla cu copiii,pt ca si Shalini a fost foarte agitata asta noapte si am luat-o in pat cu noi si am primit niste picioare peste gura si in ochi ,pana m-am enervat si am plecat in sufragerie ,pe canapea.iar acum ea doarme bine mersi iar eu bantui prin casa cu ochii impaienjeniti de somn.am avut o dimineata urata, apoi am fost si am luat papusa de la gradinita mai devreme pt. ca e un pic racita si astept sa se trezeasca poate mergem la happy kids daca se simte mai bine.
.nu stiu ce se intampla cu copiii,pt ca si Shalini a fost foarte agitata asta noapte si am luat-o in pat cu noi si am primit niste picioare peste gura si in ochi ,pana m-am enervat si am plecat in sufragerie ,pe canapea.iar acum ea doarme bine mersi iar eu bantui prin casa cu ochii impaienjeniti de somn.am avut o dimineata urata, apoi am fost si am luat papusa de la gradinita mai devreme pt. ca e un pic racita si astept sa se trezeasca poate mergem la happy kids daca se simte mai bine.
eu am facut o intindere la sala de sport si am o durere de spate ingrozitoare.
sper sa mai slabesc un pic si saptamana asta.
LA MULTI ANI OANEI! SI SA AIBA O VIATA FRUMOASA!
urat afara! schimbarile astea bruste ma deprima.
sunt bucuroasa doar ca amandoua finele mele sunt insarcinate si voi fi nanuta de 2 ori anul acesta.in rest...plictiseala.
viorica

viorica avram spune:
viorica avram spune:
 Cristina am vazut ca esti ingrijorata pt ca nu ai cu cine sa-l lasi pe Razvan cand mergi la servici.
daca vrei te pun in legatura cu bone cu referinte si poate iti place vreuna.eu ma ocup cu asta si am cateva bone bune.tu negociezi si pretul cu ele. 
eu am noroc pt ca ma ajuta soacra mea si Shali merge acum la gradinita,dar stiu ce inseamna sa ai nevoie de cineva de incredere.
si pt ca am pe cineva care se ocupa de menaj la mine in casa,iar fetita mea merge la gradi ,eu am timp dupa amiaza cand o iau de la gradinita sa ies cu ea la plimbare si sa ne jucam in parc sau la centrele de joaca.am o regula peste care nu trec:in fiecare zi ne facem timp sa ne jucam cu copilul.e foarte important pt. ei.
te pup
viorica

viorica avram spune:
viorica avram spune:
draga laura pe fetita mea o cheama CAROL SHALINI si e nascuta pe 22 august 2003.te pup.
quote:
Originally posted by LauraFlo
Crina si eu am patit ceva similar cu Daria: nu voia sa bea ceai. De fapt ei nu-i placea forma tetinei. Am incercat cam tot ce era pe piata si pana la urma am nimerit ce voia domnisoara.
Incearca si tu sa schimbi lingurita ( Daria are una de plastic speciala pt bebelusi ) si sa-i dai ceva ce crezi ca i-ar face placere sau ceva ca a mai mancat deja. Poti sa incerci in prima zi cu cateva lingurite de lapte, apoi in lapte ii pui putin din alimentul pe care vrei sa-l introduci. La noi de baza a fost iaurtul. Daca avea iaurt in combinatia respectiva manca fata orice . Suuces !
bebelusa DARIA si mamica LAURA

viorica

LauraFlo spune:
LauraFlo spune:
 Si pentru mine ziua de astazi s-a transformat intr-una deosebit de proasta. O fi ceva incalceala pe cer ? 
Nu mai am nici un chef...de nimic.....

ciristina_serban spune:
ciristina_serban spune:
 Salutare din nou!
Viorica, sunt de acord cu faptul ca trebuie sa petrecem cat mai mult timp cu bebe, si chiar imi doresc sa pot realiza asta. De aceea sunt in cautarea unei persoane care sa ma ajute in casa si cu bebe. Si chiar vreau sa imi recomanzi pe cineva...
Chiar vreau sa ne intalnim sa stam mai mult de vorba....te pup
Tre sa fug! Byeeeeee
Cris si bb Razvan (23.11.2004)