Clubul moldovencelor de peste Prut (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Avem o vreme tare cu toane. Dupa ce ca ieri viscolea de mama focului, abia puteai sa te misti pe strada, azi de dimineata e un soare de te orbeste si curge din stresini deja.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Va doresc o primavara cat mai frumoasa si calduroasa!!!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata fetelor!!
Eu de astazi stau acasa.Net inca nu mi-am instalat si ma folosesc de cel total.
LA MULTI ANI DE MARTISOR!!!
Am niste vecini superi!!!Aseara pina la 1 neau delectat cu muzica, de imi venea sa-i omor si dimineata inca nici 7 nu era si la fel. Sa dus sotu si lea zis dimineata, sper ca nor mai face asa ca de vreo citeva luni fac asa cel putin de doua ori pe saptamina!!!
in rest fata ma bate, creste, arsuri mai am si nimic nou.Doar ca am o dispozitie proasta!
La voi ce mai nou?

doroti_5 29+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Ce faceti fetelor?Dormiti sau sunteti la sanius?
La noi e un soare de te orbeste, asa ca de 1 martie!
Multumesc tuturor pentru flori si martisoare virtuale, sunteti nemaipomenite!
Eu fac bine, pe aici ca de obicei, cu hartiute. M-am lasat oleaca de gatit, cica sunt na razgruzochnoi nedeli!Desi dupa cizcake-ul Nataliei, nu prea pot afirma lucru asta cu mare incredere!
Alex creste, sunt tare imprisionata de evolutia lui, ma uimeste in fiecare zi.
Lucia felicitari pentru primii dintisori, nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul, parca mai de curand ai nascut si uite-o pe Laura cu dintisori!!!Sa treceti peste asta fara dureri si daca e sa fie, sa aveti rabdare!!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Alinka, ai uitat sa mentionezi ca ieri, in afara de cizkeik, ai mincat si tort.

------------------
Numai bine,

Mergi la inceput

FETELE mi-au instalat netu acasa!!!URA!!
Felicitam si noi primul dintisor, sa creasca mare si puternic!!!
Astazi nu prea chef de facut mincare asa ca ne limitam la un plov.
Am fost la medic si tre sa merg si miine sa dau analize dupa care poimine sa luam rezultate.
O sa umblam numai pe drumuri.

evolutia bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Merci mult fetelor pentru felicitarile cu 1 Mart, pe cit si cele pentru primii dintisori. deci suntem dintoase, avem 2 dintisori (jos) care au rasarit la interval de o zi.

Acum facem alte progrese, incercam sa stam in fundic. ne cam sufla vintul dupa vre-o 2-3 min, dar pentru inceput, zic ca, e bine.

Alina - cer scuze ca-ti raspund cu intirziere, am scapat ce ai intrebat. SORRY .
Da, un pahar jumate de amidon. Sunt facuti mai mult pe baza amidonului decit a fainei. Nu stiu cum sa-ti descriu gustul. Sunt parca faramiciosi si crocanti, si tot odata parca-s moi. intr-un cuvint - is fini.
Sper sa-ti iasa bune prajiturile, te astept cu impresii.

"viniy kameny" e pawder of tartar. se poate inlocui cu sare de lamaie. in multe locuri am citit ca se poate si cu suc de lamaie, sare simpla sau un pic de otet.

Doroti - felicitari pentru net. Da pentru voi plovul e ceva foarte usor, de zici ca v-ati limitat la el, ca dupa mine nu se face chiar repede si usor.

De arsuri ce sa-ti zic, rabda. Pina la nastere nu scapi de ele. Na' asta ca incurajare . Sper ca toate rezultatele sa iasa bine.

Natalia - te vreau ca vecina. ca deja prea le invidiez pe Lilia si Alina. Da la-s ca va fac eu in cida si am sa-mi fac toate bunataturile si am sa le maninc singura, pecind voi le impartiti in 3, iaka asa.

-------------------------------
ce mari suntem

Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna fetitsele mele dragi

Felicitarile mele cu sosirea primaverii. Multa multa dragoste si caldura in cuibusorul vostru sa va aduca martisorul.

Multumesc mult pentru felicitari si urari de bine pentru scumpicul meu Lucianca. Sunteti dragute.

In sfirsit m-am mutat si mi-am instalat netul. Sper ca mi-ati simtit lipsa.
La noi e foarte frig ca de obicei cu multa zapada si vinturi puternice. Imi place mult apartamentul in care ne-am mutat, e larg, luminos. Orasul e mult mai linistit.

Va las ca scinceste bb, vrea liulica.
Ne mai auzim
V-am pupat si succese

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi

Mergi la inceput

Karina, bine ai revenit! Felicitari pentru noua locuinta, mai frumoasa si mai spatioasa!
Bineinteles ca ti s-a simtit lipsa, sper ca de acum incolo vei intra ca de obicei pe aici.

Pupici lui Lucian.

------------------
Numai bine,

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele!!
Bai nu ma pot da cu tastatura de acasa si gata!!!Daca fac greseli sa ma ertati!
Sa va zic ca eu am fost harnicuta de dimineata!!!Am fost sa las ceva singe pe la policlinica, nu am asteptat sa se prinda si mi-am murdarit puloverul de singe.
Azi mai mergem la servici sa ridicam salariul dupa care mergem sa cumparam un cadou, e ziua lu nanasu mic, face 5ani, si nu am idee ce sa-i iau.Mai mergem o data la policlinica sa luam rezultatele si venim sa facem placinte, deja am inceput aluatul si am pus cartofii la fiert.
mai spre seara primim sotiunea acasa(aseara m-am cam suparat pe el ca nu intelege ca eu nu pot dormi si ma fitii prin camera).
Crinia felicitari pentru cuibusorul nou!!!Sa va fie de piatra!
Pupici la toti picii si fetelor!!!
O zi buna!!!

evolutia bebe

Mergi la inceput