Cluj rulz! (38)
Raspunsuri - Pagina 5
svety spune:
CORINA, eu l-am pus pe Dan treptat de la 6 luni. Treptat, adica o saptamana: la inceput vreo 15', apoi 20-30', etc. Dupa aia l-am lasat pana oboseste.
Sa ajunga cu talpile jos, dar sa si stea comod cu fundicul. Al meu se putea ridica in picioare si apoi se aseza.
Sunt super multumita. Cum v-am zis Dani deja umbla tinut de manute, cativa pasi.
Cu baita...Dan are o rata pe care o roade la baie si cu care iese din cadita, apoi trec repede la masaj si asta-l termina de placere.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
asi spune:
Unde a-ti disparut toate?
Anca ce mai faci?Nu mai zici nimic si mi-e dor de tine?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
roxanicea spune:
buna!!!!!!!!!
mda...sunt destul de cucuvea. nu stiu ce am...dar ma seaca niste insomnii de vreo o saptamana....de ma prinde asaritul fara sa fi inchis un ochi. oricum...nu am culc in mod regulat, nici in perioadele bune, inainte de 2-2.30 niciodata. doar ca...ma trezesc mai tarzior :in jur de 9.
mariana, nu te stresa. vin cand ai sa fii tu pe la studio. ok? ti-am spus ca nu e graba mare, tinand cont ca stau cu fotoasele nefacute de mai bine de juma de an.
cand ajungi si esti mai putin ocupata, imi spui si ma prezint la tine.merci de pupici si floricica! vi le intorc inzecit tuturor!!!!
apropos de zone frumoase merita de vazut si de stat vreo 2-3 zile in zona sibiel. si arieseni e super misto.ma refer la cele cat de cat aproape...;merita de ajuns is in zona lacului sf ana.e o liniste....de te zapaceste; iar peisajul e rupt din poveste.
distractie placuta incepand din seara asta si pana la sf de weekend!
drum bun celor care pleaca pe undeva afara din cluj!
pupi
roxi
olim spune:
Va doresc un sfarsit de saptamana placut tuturor si astept sa ne intalnim saptamana viitoare.
asi spune:
Am citit si-mi pare bine ca intalnirea s-a amanat.Ma bucur ca nu am pierdut nimic!
Familia mea
Razvan
carrie spune:
hop si eu
am culcat gagalicea mucoasa si infundata(da din fericire fara febra)si beau si io un ceai ca parca ma incearca si pe mine.
am tras povestea zilnica cu sotiorul(mare minune tehnologia, am pove cu Mihai in State cam de 3 ori pe zi)si-a luat diploma dupa un curs super super intens dar f fain si pleaca la sefu lui in MIneapollis 2 zile.si luni vine acasa!!!!!
deja am emotii cat casa cu drumu de intoarcere.
fetele we placut, eu am de gand sa ma odihnesc umpic ca-s rupta in 15
va pupa
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
svety spune:
Felicitari sotului pt. diploma, Cristiana. Tare-mi place cum mai povestesti tu.
Am trecut sa va spun noapte buna clujencelor, cred ca ma duc la tv. Rushiile se manifesta urat...hemoragie mare. Nu ma prea pot ridica de pe scaun ca se sloboade. Vad daca si maine e asa, sun doctoresul.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
ancuzza spune:
stancaaa, era cazu'.....
deci v-a priit....ma bucur tare!!! sper ca nu te-a tinut bogdan prea mult prin santier! cu sadam te-ai intalnit?
multi pupici pt. razvan cel cuminte!
felicitari sotului cristianei!!!! cat timp sta acolo?
si multa sanatate theiutei!
florinaaa, bag sama vrei sa ma intreci la absente!!! pe unde te plimbi?
mariana, examenu'? fu? cum fu?
azi o astept cu nerabdare pe buni...tre sa ies din casa si sa ma duc singura aiurea ca de nu capiez! ...si bag picioru in ea de iarna!!!!!
aaa, si felicitari si multi pupici pt. medea cea plimbareta!!! si un masaj virual la salele lui mami!
va las
sa aveti un we super!
asi spune:
Anca am stat si prin santier dar nu foarte mult.Suficient ca sa nu ma plicti.Cu Sadam m-am intalnit stii tu cum e el mare curtenitor...
Astept sa se faca mai cald si merg la pensiunea aia din Herculane ca e tare fain acolo.Cu Razvan cu tot..
A fost bine singurei dar readaptarea e mai grea ca Razvan e la faza la care intelege tot si nu vrea sa faca nimic.Totul e NU.
Chestia e ca daca ne intalnim cu cineve e cuminte ca un inger.Toata lumea imi zice "de ce te plangi uite ce cuminte e"
Familia mea
Razvan
mariana tache spune:
Fetelor, pe pagina 3 va gasesc!!!
Grav!
Va pove mai multe, dar acum sunt in plina creatie la un mail, asa ca revin!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!