Copilasi de mai - iunie 2004 (68)
Raspunsuri - Pagina 2
mephala30 spune:
Buna!
Flavia, bun venit si sa-ti traiasca Antonio! Ma uit indata si pe poze, sa va cunosc.
Anacami, asta e...va trece si va scapa si de rubeola.
Diana, o iau eu usurel, dar tot obosesc. Si treburile casnice: aspirat, facut mancare, etc....cine sa le faca? Sotul, care e la sevici pana seara? stii si tu cum e...ca tot singurica esti.
Pupici burticii si lui Vladut!
Laureta, mai albinitza!
Ma simt binisor: o saptamana m-au parasit greturile, ca ieri sa revina in forta si sa vomit de 2 ori.
Alus, cand va creste burtica, voi pune si poze. Peste o luna, doua...
Vanessa, s-o aiba Domnul in grija. Mai mult de-atat nu stiu daca se mai poate face ceva. Putere multa iti doresc!
V-am pupat pe toate!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
tnicoleta spune:
Buna fetelor
Da ati scris nu gluma. Nu-i nimic asa-i frumos. Ma uitam ieri cand am deschis subiectul ca bebelusii de mai-iunie 2005 au doar cu un capitol mai putin ca noi si cred ca or sa ne intreaca.
Cami Rubeola zici, bine ca ati scapat de ea. Bb Alex e suspect si el de rubeola sau rujeola + o infectie la plamani si e super marait. Acum sa vedem daca ii apar bubite sau nu. Zicea soacramea sa il bage in carantina. Da Bia a facut si ea vaccinul ROR, acum nu ramane decat sa vedem ce se va intampla.
Laureta Mey da vad ca te tine muuult harnicia.
Diana Si io care imi faceam griji cu dintii Biancai ca pana la ea nu mai vazuse/auzisem sa iasa maselutele inainte incisivilor. Da sic-sic ca noi avem 7 incisivi si 4 maselute.
pe burtica.
Alus Am scris si asta toamna ca eu ii dau un tratament de iminizare Biei. Obscilocopcinum si vacciin antigripal homeopat o data pe saptamana. Pana acum in afara de cativa mucisori n-am avut probleme.
Vanesa Of, si bolilea astea. Sanatate multa mamei si tie multa putere. Sa auzim de bine cu naliza. Uite
si dute si odihnestete putin.
Carmen Am citit povestea cu Eric. Foarte impresinanta. Sa va traiasca .
Flavia Bine ai venit printre noi. Sa-ti traiasca printisorul. Mey, imi place numele lui.
dulci. Am sa te trec si pe tine pe lista, numai da-mi putin timp ca sunt ocuata la munca.
Aseara m-am intalnit cu sotul la soacramea, se dusese sa o ia pe Bia, am plecat impreuna si pe drum am zis sa mearga ei inainte la leagane si eu sa ma opresc sa iau lapte si ceva de papa. Bun, cand ajung la leagane Bia tipa de zor "Uta, uta" si tasu contrariat ii zicea "Pai nu te dau uta, ce mai vrei?". Da i-am spus ca eu o dau tare-tare si da aia tipa cupilu, nu-i placea ca tasu abia balansa leaganul.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
DianaR spune:
Nicoleta, neuronul meu ii chiar aburit de sarcina, constat asta din ce in ce mai des. Iaca am gresit numaratoarea, 7 incisivi avem si noi acuma
(ca pana acum doar 6). Deci suntem chit

Cami, pe mine nu ma conving analizurile ar fi trebuit sa aibe si el IgM macar o tara crescut. Mie imi pare ca e aspect normal postvaccinare beton. Deci eu zic ca nu-i rubeola sau poate asa arata daca raspunde slab la vaccin dar raspunde cat de cat si mai face boala totusi??? Habar n-am . Sa ne spui ce spun inteleptii de la infectioase.
Carmen, inteleg eu bine ce zici cu mamicile astea ce trebe sa se descurce singurele, asta e... Totusi, mai las-o in saracie de curatenie luna, fa si tu ceva mai fuserit de mancare si mai menajeaza-te, zau asa!
Tre sa pun niste poze cu burtica, dar nu prea am si in ce am arat ingrozitor (a se citi rotunda ca un balon si graaaaasa). Poate, poate saptamana viitoare cand vin de la un botez la Turda, daca o sa m niste poze mai civilizate imi arat si eu burtica...
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (27+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
bertha spune:
Salutare!
Fetelor, da' chiar ati fost harnicute! Vad ca Laureta v-a inspirat, cu harnicia ei prelungita!![]()
Eu sunt zombie rau, de 2 nopti Darius e ffff agitat, parca ar bea ziua 2l de cafea.
Adoarme f greu si se trezeste noaptea de multe ori, se fataie prin tot patul...e dezastru... Azi noapte a inceput sa planga sa pun aspiratorul, era o jale pe el...tasneau lacrimile din ochisori ca de la robinet!
Incepe sa ma ingrijoreze pasiunea asta a lui cu electrocasnicele, mi se pare ciudat sa ajunga sa se trezeasca noaptea cu gandul la ele. M-am uitat si in gurita, nu pare sa apara vreuna din cele 4 maselute pe care le asteptam. Habar n-am ce are!
Ioana, La multi ani pt ieri! Iar n-am fost pe faza!
Iar imi cer iertare!

Flavia, bine ai venit! Povesteste-ne mai multe despre voi, abia astept sa va cunosc mai bine. 
Anacami, of, ati trecut prin multe in ultima vreme, dar e bine ca s-a lamurit totul. Rubeola nu-i un capat de tara, dar e aiurea ca atunci cand e vaccinat nu te astepti deloc sa apara. Desi am mai auzit de cazuri de copii vaccinati impotriva rujeolei si care au facut-o pana la urma, ce-i drept intr-o forma mai usoara. Sanatate!
Vanessa, sanatate multa mamei tale! Te rog sa te odihnesti si sa ai grija de tine, extenuarea nu aduce nimic bun. 

[pup
Mephala, stiu ca sunt multe treburi de facut, dar ia-o usor, numai faptul ca alergi dupa Iustin e obositor, daramite sa mai faci si altele. Imi amintesc ce somn imi era la inceputul sarcinii, as fi dormit non-stop.

[b]Diana[b], pai noi nu vrem sa vedem hainele, vrem sa admiram burtica! Nu ne suparam nici daca ne-o arati golasa!
Haine am si eu, da' burtica nu!
Si sunt sigura ca nu esti nici pe departe asa de grasa cum crezi!
Hai ca ma intinsei pana terminai cafeaua!
Eu beau cafea cand si cand, da' azi facui una mare, sa recuperez lipsa de nani.
Va pup!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
acris spune:
Buna dragele mele,
Se pare ca Amalia este bine, n-a mai facut deloc febra, este f. vioaie, mananca...oare de la ce sa fi fost febra ????
Anacami, pup dulce pe istetul Sebi. Sa-i treaca bubitele cat mai repede !!!! Oricum ce-a fost mai greu a trecut.
Vanessa, multa sanatate si putere atat mamei tale cat si familiei !!!
Bine ai venit, Flavia !!!
Va pupic dulce fetelor: Cius, Laureta, Madutza, Irinusha, Alus, Nicoleta, Diana, Carmenbr....si lista continua....
Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
anacami spune:
Diana,
.Nu au fost interpretate la Babes,analizele le-a interpretat doctora noastra prin telefon...N-o fi inteles ea bine? Acum am cautat si pe net, asa este.Nu este rubeola...Waw, ce o fi?Astazi iau rezultatele si ma duc direct la ea!Merci!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
tnicoleta spune:
Diana Ok, suntem egali la dinti si s-ar putea sa ne intreceti ca la Bia nu se zareste urmatorul.
Berta Lasa-l mey ca mai aveam si noi zile dinastea cu somn agitat. O fi de la vremea de afara. Te invit la o 
Flavia esti pe listuta. Astepam vesti de la voi.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
laureta spune:
quote:
Originally posted by anacami
Buna,buna!
Am primit niste rezultate, macar ne-am linistit: are Rubeola in toata regula. I-am facut analize la CDT Victor Babes:
Rubella-IgM negativ
Rubella IgG pozitiv (260 ul/ml fata de maxim 10 cat ar trebui sa fie...).Se pare ca vaccinul de acum cateva luni a fost apa de ploaie...Macar ne-am linistit, a scapat de acum de boala...
Rezultatele pt Rujeolic vin peste 20 zile, dar ar fi prea de tot sa fi fost amandoua o data!!!
Deja i-au pielea lui arata mult mai bine, aproape ca s-au estompat (fata de cele doua zile trecute in care iti era mila sa te uiti la el...).
Flavia, bine ati venit! Ai o frumusete de baiat (are si cu cine sa semene...).
Diana,Vladut este un smecher ca de obicei.Si eu sunt curioaasa sa iti vad burtica...Mai este putin si iti vom facem galerie pt. nastere.Sa fiti sanatosi!
Mephala, ti-au mai trecut greturile?
Vanessa, multa sanatate!
Irinel, ce mai faceti?
Alus, Julia arata super bine, pare mai maricica decat varsta ei!
Camelia si Sebastian(26 mai 2004)
anacami si eu zic ca nu este rubeola daca e IgM negativ inseamna ca nu are in prezent boala si IgG pozitiv ca sa facut boala in trecut sau in cazul vostru Sebi a facut vaccinul si are imunitatela boala.
Revin,noi am fost afara si am intrat direct numai sa vad cum sunt analizele lui Sebisor.Ma duc sa ma schimb si sa dau papa lui Inisa deja sa facut tarziu.
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
anacami spune:
Laureta,multumesc mult!
Sunt destul de "amarata", m-am ciondanit putin si cu soacra-mea, prin telefon.M-a pus pacatu' sa-i zic ca nu este rubeola, si acum este super-stresata (eu de obicei nu ma sperii, incerc sa gasesc solutii; ea,in schimb, intra in vrie...). Orice ar avea, sper sa ii treaca repede (deja sunt semne ca ar trece).Totusi, vreau sa stiu ce a fost, mai sap
...
Eu banuiesc ca am luat ceva de la un loc de joaca din asta inchis, ca pana acum nu am avut nici o problema (acum 3 saptamani am fost in Pache Protopopescu, iar acum 2 saptamani aproape de Vitan).Pana la primavara-vara "nu mai pupam"...
Sau, ca sa fac haz de necaz, mai bine sa mergem ca sa ne pregatim de gradinita si de intrarea in comunitate
?!?
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
cius22 spune:
Mey fetele! ce harnicutze la scris sunteti voi! Bag sama ca v-ati molipsit de la Laureta,![]()
Flavia,bine ai venit in gashca noastra!Am vazut poze...Sunteti o familie de FRUMOSI!-unul mai frumos ca celalalt...dar Antonio e fruntea !Sa va traiasca minunea si asteptam povesti haioase cu nazdravanul vostru.
Vanessa,sa-ti dea Dumnezeu putere si zile mamei tale.Singurul lucru pe care-l pot face pentru tine este sa te sprijin moral...si cum acest lucru il fac toate fetele,sper sa iti incalzeasca putin sufletul indurerat de boala mamei! Multi pupici ,tie si puilor tai frumosi.
Laureta,tu ai intrebat de paine?...Victor papa la greu painica...ii place si goala;chiar azi am descoperit ca ii place si painea mea speciala-prokorn,neagra-neagra cu seminte-.Felicitari pentru harnicia care te-a cuprins...asa..si zici ca te duci si la Carmenbr..da' la plaja...mey,tie ti-e dor de ...mare...asa-i?
Cris,mare bucurie ca Ami e bine...cine stie,poate febra a fost de la vre-un dintisor care se pregateste sa iasa 
Bertha,hai sa ne luam de mana...ca si noi suntem Zombi,cu totii.Nu stiu din ce cauza,Victor si-a schimbat programul de somn si ieri a adormit de pranz la ora 16...si nu s-a mai trezit decat azi dimineata la 4:30..de atunci facem cu schimbul,ca nu pare a avea somn deloc!...Ba,l-am scos si la o plimbare prelungita,pana s-a cerut in brate bietul copil,de oboseala...insa cand am ajuns in fata blocului,pas sa vrea acasa...cerea afara in continuare...l-am varat noi cumva in casa,da' nici pomeneala de somn...Acu' e Roxi la rand-da' ea e mai militaroasa cu el,il pune in patutz si se rasteste la el:"pune capu'jos,ma,auzi?"...cu toate astea Victor tot o iubeste si se bucura cand vine ea de la scoala!Asadar,bem impreuna(si cu Nico,o
??)
Cami,acum...daca tot i-au trecut bubutzele,singurul lucru important este sa stiti totusi ce a fost...sa ne tii la curent...
lui Sebi-ochiosul!
Diana,sa stii ca sunt cuminte...ma tin de regim,si am ajuns de ma satur cu o salata facuta dintr-o rosie,o juma de capia,o ceapa rosie mica si o bucatica de mozzarella+ ulei de masline.Dimineata pap 2 felii de paine prokorn(integrala)-goale si o cafeluta cu indulcitor,la pranz,salata,cand cu mozzarella,cand cu carnitza,cand cu ou fiert...iar seara,fructe.Cu tot acest regim drastic,nu se duce mai mult de 1 kil/sapt...da' a inceput sa se vada...mi-au spus colegii la scoala(cred ca am ajuns pe la -7).Pupici pe burtica cu Timea si pe scumpul de Vladut,care il trimite pe tati la plimbare!![]()
Nico,imparti si cu mine cafeaua oferita Berthei?
...Mey,Bia ta e de coma-e ca un baietel de zburdalnica...poate din cauza ca se joaca cu verisorii ei.Am vazut pozele...e foarte bine dezvoltata Bia si cred ca ii prieste la bunici...acolo are animale,aer curat-sanatate curata!Va pup dulce pe amandoua...
Carmenbr,am citit si eu povestea nasterii lui Eric...foarte impresionant...sa te bucuri de minunea mica..si cand te supara...adu-ti aminte de tot ce ai simtit cand iti era greu si iertarea va veni instantaneu.
Carmen,imi cer scuze ca nu mi-am dat seama dintr-o data ce a fost cu oboseala ...Ai grija de tine,si profita de somnul lui Iustin sa dormi si tu cat mai mult.Pupici pe burtica!
Salutari si pupici celorlalte fete care nu se regasesc in mesajul meu.Va doresc o super zi si copilasi sanatosi!(prefer sa ma alerge si sa fiu zombi..decat sa il stiu bolnav)
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy