Aspirante optimiste(183)
Raspunsuri - Pagina 14

Liana30 spune:
de mey Mirelus viata merge inainte si noi dupa ea
mey..mey..voi pregatiti ceva si mie nu'mi ziceti nika????
"Nimic nu-i imposibil!"

delix spune:
Va salut de bun gasit!... dar traiesc cu speranta ca nu voi sta prea mult aici. Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista.Numele de botez este DELIA. Ma incadrez perfect in grupul aspirantelor optimiste. Chiar daca am doar 23 de ani sunt forte speriata ca nu voi avea bebele meu.Noi doar ce am inceput sa facem analize dar numai gandul ca ... ma ingrozeste.Zilele trecute am facut depresie si am plans 2 zile in continuu, si pt. ca nu era de ajuns ce simteam,a trebuit sa suport si " mandria" unui coleg de munca care se ducea cu prietena sa faca avort,si ce se mai distra pe chestia asta. Acum incerc sa imi revin dar e destul de greu.
Speranta moare ultima!

PamELLA spune:
uite ca eram iar pe pag.2!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mirona spune:
Buna dimineata optimistelor.
imi pare rau ca nu se vede cum tarai piciorul ... poate ar trebui sa-mi fac o poza si s-o pun pe net ..
Am intrat sa mulmumesc de urari. si va astept pe toate la
.
Doamne ajuta!
Miro

bubuleana spune:
PamELLA, MirelaV, Liana30, danyalo, tumpi, aventura
sunteti niste dulcimultumesc mult de urari!!!
si eu va doresc din inima sa vi se indeplineasca visul cat mai repejor
Va transmit multi
Am citit undeva pe forum ca cel mai bine ar fi sa pleci intr-o vacanta sa te relaxezi, sa te distrezi, sa fii departe de orice griji si asa vei avea mult mai multe sanse sa apara
un asemenea sfat nu poate fi ignorat asa ca ne-am hotarat sa plecam in tunisia de 1 mai!!! URAAAAAAAAA De-abia astept!!!
pt toate aspirantele!!!
bubuleana

danyalo spune:
Mirona
Felicitari si din partea mea...desi cred ca nu am vb. pana acum!!Sa ai o sarcina fara probleme si un samburel sau o samburica frumos/frumoasa/sanatos/sanatoasa !!!
Dany

PamELLA spune:
Buna,fetelor!!!!
delix,Bine ai venit printre noi!! In primul rand linisteste-te!nu ai de ce sa plangi sau sa te simti descurajata!Dupa cum ai spus si tu esti tanara,ai o viata inainte si abia incerci sa ai un bebelus!el poate sa vina foarte repede sau sa se lase asteptat!dar chiar nu ai de ce sa te simti prost!aici pe forum sunt multe fete care incearca de ani de zile sa ramana
si uite ca nici una nu si-a pierdut speranta!!suntem toate optimiste si nu trebuie sa ne doboare nimic,nu?chiar daca uneori viata e nedreapta!
bubuleana,Vacanta placuta iti urez inca de pe acum si sa dea Dumnezeu sa vii de acolo cu o veste buna!!
Va pup,fetelor,sa aveti o duminica placuta!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Leditia spune:
Buna fetele,am trecut sa va salut.
PamElla bea ceaiuri indulcite cu miere si cu multaaa lamaie,multe limonade tot cu miere indulcite..si oscilloccinum.(asta ca ziceai ca vrei ceva natural)Pt ca nu esti insarcinata,tot natural,dar contraindicat in sarcina e tinctura de echinaceea...eu cu ea ma tratez in mod normal.E foarte buna...deci poti lua,caci nu esti insarcinata.Apropo de pauza ,asta difera de la medic la medic,dar in special de la organism la organism..sunt unii medici care spun ca e bine dupa un avort spontan(eliminat pe cale naturala) sa stai 2luni asa,pt a se reface endometrul etc..iar in cazul in care e eliminat prin chiuretaj min.3luni.Dar am intalnit medici care recomandau si 6 luni.Depinde de organism in principiu,unele se refac mai repede altele mai lent.Asta se vede la control insa..
Gata,ca m-am intins la vorba..
Pup toate aspirantele si gravidutele.
POZE

PamELLA spune:
Leditia,Multumesc mult pt raspuns!!la mine a fost prin aspiratie pt ca nu rezistam la chiuretaj.mi-a zis doctorita ca asta e cel mai usor mod,insa acum nu stiu!Dupa prima menstruatie cred ca imi fac o programare sa vad ce si cum!