facilitati pt angajator

facilitati pt angajator | Autor: lavinai

Link direct la acest mesaj

am tot auzit ca angajatorii ar avea ceav facilitati dc angajeaza studenti in an terminal sau proaspeti absolventi!poate cineva sa imi spuna ce fel de facilitati au angajatori??
va multumesc anticipat!!

lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Incadrarea absolventilor

Angajatorii care incadreaza in munca pe durata nedeterminata absolventi ai un institutii de invatamant primesc lunar, pe o perioada de 12 luni, pentru fiecare absolvent:

1 salariu de baza minim brut pe tara, in vigoare la data incadrarii in munca, pentru absolventii ciclului inferior al liceului sau a scolilor de arte si meserii, inclusiv absolventi din randul persoanelor cu handicap.
1,2 salarii de baza minime brute pe tara, in vigoare la data incadrarii in munca pentru absolventi de invatamant secundar, superior sau invatamant postliceal, inclusiv absolventi din randul persoanelor cu handicap.
1,5 salarii de baza minime brute pe tara, in vigoare la data incadrarii in munca, pentru absolventi de invatamant superior, inclusiv absolventi din randul persoanelor cu handicap. (REGULA E SA NU FI MAI AVUT CONTRACT DE MUNCA ANTERIOR)
Angajatorii care incadreaza absolventi din randul persoanelor cu handicap primesc lunar, pe o perioada de 18 luni, pentru fiecare absolvent sumele mentionate mai sus.

Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

... cu conditia sa-i mentina angajati vreme de... oh, nici nu mai stiu, parca nu mai pot sa gandesc... oricum, nu au voie angajatorii sa-i dea afara, altfel restituie tot ce-au primit, plus dobanzi si penalitati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

va multumesc pt raspuns!!

lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput