Bebelusi de martie - aprilie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 3
rp spune:
Mamacita, intradevar Cristi este un om deosebit din foarte multe puncte de vedere, iar pe Marutza o adora, ar face orice pentru ea (cred ca si pentru mine, dar nu pot sa garantez
).
Despre meniu nu am prea multe de spus, nu e prea spectaculos:
- dimineata - bibe cu lapte 220-240ml;
- prinz - legume (telina, cartof, morcov, pastirnac, radacini albe - cred ca patrunjel, ardei gras, cind am - sfecla rosie) cu carne sau galbenus;
- la 5-6 - fructe cu biscuiti sau cereale; ieri i-am dat compot de cirese facut de nasa, fara zahar, cu biscuiti. Nu cred ca din cauza asta, dar a urlat Marutza aseara in disperare mai mult de o ora, nu stiu daca de la dinti, oricum deseara mergem la pediatra la cabinet.
- la culcarea inca un bibe cu lapte; am incercat sa-i pun si doua masuri de cereale intr-o seara, dar nu s-a trezit mai rar noaptea, deci nu de foame se trezeste.
Eu nu prea ma stresez cu mincarea pentru ca ea in general maninca ce-i dau, legumele mai bine decit fructele, intradevar, asa ca deocamdata nu m-am apucat sa-i fac chestii mai elaborate sau mai aspectoase ca sa o atrag.
Spor la citit si sa-ti treaca spatele repede (stiu ce inseamna, dimineata n-am putut nici sa ma aplec peste patut, ce sa mai vorbim despre luatul in brate!)
.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos
roxana si marutza (22.03.2005)
ellinia spune:
Mamacita eu ii dau lui Stefan paine de secara.
Fetelor care stati la etajul 4 ... am trecut si eu prin asta si este foarte greu! Iar cu vecinii - erau toti in varsta, copii chiar nu erau deloc. La coborat mai era cum mai era, dar la urcat era jale! Cateodata mai lasam carutul jos, il duceam pe Stefan, il lasam in patut si cu inima in gat fugeam dupa carut si nici nu stiu cand urcam patru etaje cu carutul in brate...Ajungeam fleasca sus. Faza asta a mers numai cat era el mic ca dupa aceea nu mai puteam sa-l las in patut si sa fug dupa carut! Slava Domnului ca a durat numai vreo 2,3 luni chestia asta si am scapat la lift
!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
adseana spune:
Connie stii cum am rezolvat eu anul trecut in vara problema coboratului?Duceam prima data caruciorul jos, apoi repede inapoi dupa Alexandra.Jos, la scara avem interfon si usa de termopan,deci e inchisa, asa ca riscul ca sa dispara caruciorul pana revin eu, e mic, zic eu, dar nu se stie niciodata.Mai veneau din cand in cand ai mei sau soacra, care stau foarte aproape (cateva blocuri distanta),dar imi era mila de ei, saracii, cand ii auzeam cu gafaiau cand ajungeau la et.IV, fara carucior, d'apoi si cu carutu' sau cu Alexandra in brate
Dar acum nu mai pot aplica aceeasi metoda, pentru ca nu am unde sa o las pe Alexandra, care se catara si umbla peste tot
...asa ca ...musai cumparat un carucior mic si usor...ca altfel....stam pe balcon![]()

Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png
adseana spune:
Mamacita sa te faci repede bine si spor la citit!
Alessia cunosc aceasta problema, cu...tatal meu, care de multe ori nu se simte bine, dar nu merge la dr. nici de-l faci cu ceara!Nu stiu ce sa-i mai zic, cum sa-l fac sa mearga...pana nu e tarziu...are dureri de stomac, destul de des, si dureri de cap, dar nu merge si gata!
si incearca sa il convingi tu cumva pe Ben 
na...ca imi facui norma pe cateva zile azi
, profit ca a adormit printesa dupa ce a papat pestele cu legume(cam 180 g, ca nu a papat tot)
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png
NIKA spune:
rpNu pot spune ca e alergat...dar merge repede...acum e aici...acum e dincolo...ca sa nu mai spun ca vrea sa ia toate mizeriile de pe jos....![]()
mamacitaAdevarul e ca nu pot sa stau nici o clipa linistita...am fost in week-end intr-o vizita...oooooofff...ce obosita am plecat...exact unde nu avea voie acolo era...hehehe...lasa ca asa dau niste kg jos...![]()
![]()
connie1974 Eu una ii dau biscuiti din cei mai simpli "populari"...ca nu sunt nici asa de dulci...am vazut pe aici si din aia Hero...dar inca nu i-am luat...![]()
Eu tot nu apar pe lista....

sa mai scriu odata datele?...
dariaevelin spune:

Vai di mini si di mini! Ma-m trezit abia la 12
,ca batuta. Cred ca-i de la vreme,altfel nu-mi explic cum de am dormit amandoi(io si bb) asa de mult.
Meniul zilei:
8.30 - lapte 240
12.30-13- mamaliga cu unt,branzica si ficat de pui
17-17.30- babana,portocala,mar si 2 biscuiti
21.30- cereale cu lapte
Sa va mai povestesc deva. Brien a reusit sa construiasca un turn de 4 cuburi
E drept ca cel din urma(al 4-lea),a cazut destul de repede,pentru ca l-a asezat prea la marginea celui de-al treilea. Totusi,pentru cateva secunde...in mijlocul camerei trona un impestuos castel cu 4 etaje. Mai apoi au ramas 3!
Eu am inceput sa-i inventez povestioare. Spre exemplu...cand mananca...ii explica ca pe fundul farfuriei/castronelului locuieste cineva(variaza in fct de desen) si ca acel cineva,iese la iveala pe masura ce se goleste continutul . Ei,nu cred eu sa inteleaga prea multe din cele ce-i povestesc,dar ceva,ceva...tot stie.Mananca cu o graba de nedescris ultimele inghitituri...si sta cu ochii pironiti in farfurie asteptand sa se vada desenul.
Zilele trecute a servit pranzul la mama lui Mircea,dintr-un castronas fara desene. Atata a tras de castron...si tot arata cu degetelul inauntrul lui si avea asa o fata intrebatoare....de...a zis soacra-mea ca fuge sa cumpere blide cu povesti
.
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
nika scumpa foc micuta ta. Si iute tare.Bine ati venit printre noi! 
alessia ai tu tactici f bine puse la punct,ca sa reusesti sa-l convingi,sunt absolut sigura de asta.
mamacitasa invingi rapid,rapid lumbago!
connie o sa scriu pm,trebe' numai sa gasesc timp.
Da,multam de indicatiile cu cascavalu',inseamna ca are dreptate Mircea.
Problema coboratului caruciorului o am si eu.Stam la etajul 2,dar caruciorul e "jeep" si tare greu. Eu am vorbit cu administratorul si mi-am facut cheie de la uscatoria care e situata la parter. Las copilul in tarc,fug si scot caruciorul,apoi imi iau comoara si...gata de plimbare!
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
carmenduta2003 spune:
Multumim pentru urari.
Noi suntem bine, dintisorul creste repede, dar Rares este cam sclifosit. A inventat un tipat care ne sparge timpanele, e cumva ragusit si foarte puternic. Cred ca il amuza cand ne vede fetele schimonosite de durerile de cap pe care ni le provoaca cu urletele. Nu stiu daca este asa de la dintisor.
De trei zile suntem vagabonzi, incercam sa profitam cat se poate de caldura. Mi-este foarte greu, insa, sa-l conving pe Rares sa ramana in carut, de cateva ori s-a dat jos singurel aproape, in timpul mersului, aluneca pana ajunge cu picioarele jos. Dar daca il las pe jos, dupa cativa pasi tinut de manuta oboseste si vrea in brate, si mi-este extrem de greu sa-l tin in brate si sa mai imping si carutul.
Ieri a mancat laptic de dimineata, 230 ml, apoi fructe cu biscuiti pe la 12, la 15 a mancat cascaval si piept de pui pregatit la cuptor cu painica, iar ca desert ananas din compot, seara am incercat sa-i dau sa guste paste cu branza, dar n-a mancat decat putin, asa ca i-am dat niste cereale, iar noaptea alta portie de lapte.
Nino, am vazut pozele, ce baiat mare si frumos ai, ce frumos statea el si astepta sa vada ce i se intampla. 
lui Alex. Cat despre mancaruri, ce sa mai zic, toate aratau foarte bine, iti faceau cu ochiul.
An-K, am vazut fetita cu ochi de peruzea, este o mica minune.
Nika, bun venit in grupul nostru, ti-am vazut si micuta printesuca, foarte frumoasa, sa va traiasca, sa fie sanatoasa si voioasa.
Rp, am vazut-o si pe frumoasa Marutza, are cumva ochii verzi?
Mamacita, multa sanatate, sa-ti treaca durerile. Ai terminat cu examenele?
Alessia, succes in munca de lamurire, chiar e caz de operatie, nu se poate rezolva altfel?
Adrianafedorca, eram curioasa sa vad site-rile respective, dar nu pot, imi scrie ca-i reclama. Am gasit si eu ceva interesant in ce priveste trotineta, nu-mi dau seama daca este foarte bine facuta, dar pare interesanta. Daca vrei sa te uiti intra pe h t t p : / / b a b y c a r e r o. n e t f i r m s. c o m, la rubrica trotinete, este cea cu umbreluta de soare.
Andruzza, bine ca ati scapat si de fimoza, saracutul, cat trebuie sa-l fi durut.
Poze Rares
Varsta lui Rares
caramella spune:
Vai dar greu merge forumul azi,de abia se deschid paginile.
Azi ploua ,nu cred ca mai iesim afara.
DARIA bravo lui Brien,Alicia nu vrea sa puna cuburile unul peste altul,dar ii place sa le doboare pe cele construite,iar de mancat degeaba ii spun povesti,nu-i curioasa sa vada ce e pe fundul castronului.
Am admirat puiu la porumbei,se vedea pe fata lui ce fericit era,la fel si Alicia .Si noi am facut poze tot in locul ala,da chiar poate ne-am intersectat,de fapt cred ca v-asi fi recunoscut daca v-asi fi vazut.
Sa-mi spui si mie te rog ce fel de cascaval e bun pentru reteta,vreau sa o incerc.
NINOce bine v-ati distrat voi,Alex tot un zambet,ce frumos a stat el sa-i taie motul!Tortul super la fel si restul ,iar tu arati bestial!
ALESSIA sanatate lui BENN!
Ma gandesc la tema pe care ne-ai dat-o, dar sa sti ca nu prea le am cu compunerile.
NIKAam vazut-o pe Bianca,ce mare si frumoasa e!
alergaretei.
ADELAdrum bun!
ELLINIA la ce meniu te-ai gandit?![]()
CONNIEsi eu stau la 4,las caruciorul jos legat de balustrada cu lant si acoperit cu folie de punga .Noi avem si interfon,nu intra chiar oricine si in bloc mai mult pensionari,nu avem copii care sa umble la carut.Acum am unul sport chiar usor dar mi-e lene sa-l car si pe acesta, asa ca l-am legat tot jos.Mie mi-e cel mai usor asa.
MAMACITA spor la invatat si sa te faci bine cu spatele!
tie si lui Alex.
Noi am fost ieri la dr. are 8,900kg,cam 300gr in 2 luni a luat,nu ma mir la cum mananca.Acusi mergem sa facem vaccinul de 1 an.
Azi a mancat:
de la 6 la 7 230ml lapte
la11 cam 150 gr fructe cu cereale si 1 biscuite
Mai papam la 4 spanac cu ou intreg.Deseara ne mai gandim,crenvursti ,paine cu unt sau iaurt cu fructe,sau poate putin din fiecare,am observat ca asa mananca.
Poate mai revin mai pe seara,daca pot.
pupici

adseana spune:
Brien
bravooooooooo!Ce baiat mare ai Daria!!!

Adriana si
Alexandra (15.04.2005)