Clubul nurorilor (16)
Raspunsuri - Pagina 9
SunSmile spune:
Bau!
Nadia..da! Asa ar trebui sa fie! Si al meu sot pleaca maine dimineata in Germania si desi sambata dupa-masa e acasa, soacra a zis ca ma suna in fiecare zi sa vada daca am mancat, daca sunt bine, daca am nevoie de ceva! Si asa o sa faca, pt ca asa face mereu! Si culmea...nu e sufocanta, pt ca e extrem de bine intentionata!
Fetelor...luati-le ce simtiti voi! La cele rele..un buchet de indiferenta si poate o zambila!
Celor bune...lucruri frumoase, pt ca merita!
In rest sunteti bine?
Io iar fug la meci..asa ca ne auzim maine!
Pup u all
diadaniela spune:
eu o sa-i cumpar un buchet de flori.nu-l merita nici pe asta ,dar eu imi fac datoria.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Siminaf spune:
Ce va mai mirati de soacra Andreei, ca a zis ca nu vine la nunta???
A mea scorpie personala a sunat cu o zi inainte de nunta (le-am facut pe ambele in aceeasi zi) ca nu vine!!! Saracul sotul meu avea o fatzaaaaa..... Dar de ce, stiti? Ca a mai sunat o data, sa-l lamureasca! Ca nu avea sandale sau pantofi mai de Doamne-ajuta!!!!! Si i-am zis sotului meu sa ia citeva sute de mii din cadourile deja primite de la prieteni din partea familiei mele, care nu puteau ajunge la nunta si sa-i cumpere o pereche de ceva, ca sa vina si ea. Mentionez ca tatal sotului meu a murit cu mai bine de 10 ani in urma, de aia il tot f... la cap pe sotul meu!
Si bineinteles ca nu a adus nimic la nunta, la masa sau mai apoi, nici inainte de nuunta. Singurul ei ajutor a fost sa ma toace maruntzel pe la spate!!! Iar parintii mei ne-au ajutat cu jumate din banii pe care i-am cheltuit pt. nunta si au mai facut si un credit, sa ne dea si noua ceva acolo, vreo 7 mil. acum 6 ani! Iar scorpia... bleark, nici nu vreau sa-mi amintesc, ca iar ma enervez!!!
Andreea, poate ca si a ta socrosenie vrea sa obtina ceva de la sotul tau si asta este santajul ei!
Voi sa fiti fericiti si sa vi se rupa efectiv de cine nu merita atentia voastra macar!!!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
Nadia1976 spune:
Ok, imi cer scuze, se pare ca n-am fost atenta... ori, suficient de atenta! Nu, soacra-mea nu e romanca; e canadianca de vreo 40 de ani, nascuta in Scotia, la fel ca si socrul meu.
Winners don't quit; quitters don't win.
SunSmile spune:
Neata
Sa aveti o zi faina fetelor!
Andreutza da-ne statusul emotiilor! Cum esti?...Of, traiesc asa intens zilele astea alaturi de tine si Lili...caci si noi tot pe 25 ne-am casatorit!
Simina ai dreptate..cine nu merita nu merita, dom'le!
Pupici tuturor!
p.s. Flavia..si HAI STEAUA, nu?
lavinai spune:
buna dimineata va spun si eu!!! azi sunt bucuroasa ca nu ma mai dor maselele, dinti si ca am putut sa dorm bine toata noaptea!! cred ca e din cauza primite de la voi!
sa aveti o zi buna si calda!!! vorbim mai incolo ca acuma ma duc sa m ai trag un pui de somn!!
lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Andreea, poate ca si a ta socrosenie vrea sa obtina ceva de la sotul tau si asta este santajul ei!
Nu prtea cred ca vrea sa obtina ceva de la iubi. Chiar asa de rea nu e, trebuie sa recunosc. Doar ca are niste...idei fixe si.....asta e. Nu ma mai enervez. Nu vine, treaba ei. Nu vine la nunta singurului copil.
15+
Mai am 2 de zile pana la nunta
POZE
a.cicel spune:
Neatza
Azi ceva mai lenesa ca de obicei....
Dar, dupa cum vedeti, nu rezist sa nu intru pe forum si sa va mai spun ce am facut. Ieri...mai nimic. Azi vine socru'...
Si cam atat. Alte vesti nu prea am. Doar ca au inceput emotiile. Pana acuma cred ca nu am realizat ce urmeaza sa fac peste 2 zile. Dar acum...cand vin musafiri zilnic, alt subiect de discutie nu este decat nunta...Ieri unii deja planuiau cum sa ma fure... Nu va pot spune in cuvinte starea pe care o am.
15+
Mai am 2 de zile pana la nunta
POZE
Alynutza spune:
Andreea, eu mai am luni bune pana la nunta, dar cand ma gandesc serios la asta imi simt "fluturashii" prin stomac...
Iti tin pumnii sa fie foarte foarte bine, incearca sa nu bagi in seama rautatile nimanui, ca nu merita nimeni sa iti strici o zi asa de frumoasa si speciala, si mai ales trebuie sa te gandesti la bb tau, ca nu-i face bine cand tu esti suparata si agitata.
Ii faina la voi chestia cu cadourile, la noi daca nu vin la nunta nu vin si gata. Eventual doar daca is rude foarte de aproape dau ceva.
Revenind la "subject", o sa ma consult cu cumnata sa vedem ce se preteaza de 8 martie. Acu am stres dublu c-am aflat ca vin si nashii la Cluj in 3 martie, prin urmare va trebui sa ma prezint si la nasha cu ceva...
impreuna spune:
quote:
Originally posted by lavinai
vorbim mai incolo ca acuma ma duc sa m ai trag un pui de somn!!
lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
Uite cum se respecta unii
Andreea multumim ca ne tii la curent, cred ca iti inteleg starea, da tu esti de admirat, ca eu cu 2 zile inainte de nunta nu mai eram buna de nimic:)
Nadia pai daca e canadianca e super, are femeia alta mentalitate :)
Simina de soacra actuala e vorba? Mare paguba daca nu venea la nunta:)
SunSmile abia astept sa vad meciul diseara :)) Si sa castige, spre disperarea ... sti tu cui
Flavia (sotie si mamica fericita)