Clubul nurorilor (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Scriu in pauza meciului, sa stiti:) Hai Steaua

Alynutza am uitat sa-ti multumesc pt mesaj, o sa iau in considerare cand ma pot mobiliza sa merg la stoma

Olim daca vrei sa ne intalnim ct esti in Cj da-mi de stire, sau lasa-mi nr tau sa te sun, poate saptamana viitoare esti mai libera, desi cred ca te pregatesti sa pleci. Bafta la examene cate mai ai

[b/Cami asa frumos le zici, m-ai uns la suflet. Ce bine ca mai exista si femei bune si intelepte, cum esti tu, mama sau bunica ta

Andreea[/b] bafta la ultimele pregatiri. Maine seara faceti petrecerea burlacilor? Sa ne spui daca da, poate iti mai dam idei

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bau!
Dat fiind faptul ca ne-am calificat, sunt multumita!
Sunt cam trista ca-s singurica...ma rog, cu blanosul DAR imi e deja dor de iubi. Am vorbit de vreo 14 ori...ca deh si lui ii e dor de maimutza lui!
Acum dupa meci l-am sunat sa-i spun rezultatul si am pus telefonul la urechiutza...sa-l auda pe tati. Si de atunci se tot duce la usha si miroase si...ii e dor si lui!
Cami...stiu ca e usor de spus, DAR fii tare! Indiferenta ucide...asa ca succes in combaterea moliei de soACRA afurisita!
Andreutzaaaaa...te pup si tin pumnii stransi-stransi! Vazusi cate urari ai primit la "evenimentele comunitatii"??? Bravo Flavia ca te-ai gandit!
M-au lasat neoronii brusc...daca mai e ceva, revin!
Pupici la fete frumoase!

Mergi la inceput

Asa-i SunSmile, bine ca s-au calificat da tot era mai bine sa castige, sau sa fi fost macar egal...
Da unde ti-e consortul? La fotbal?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Impreuna eu mai stau la cj o saptamana, deci o sa am mai mult timp saptamana viitoare, ca termin cu sesiunea luni.
Oricum incerc sa ajung la intalnirea cu fetele saptamana viitoare.DAR am sa iti dau un pm cu nr de telefon.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Andreiutz, sa ai parte de o nunta minunata, sa va distrati bine, sa fiti relaxati, sa va bucurati de toate si sa va faceti amintiri frumoase. Un buchetel de si de la mine si casa de piatra (a se citi casa pe deal, cu piscina ) !!! Sa iti zic un mic secret: nunta va fi asa cum o veti face voi! Daca voi de la inceput sunteti veseli si bucurosi si va simtiti bine si conduceti toate actiunile, invitatii o sa se "ia" dupa voi si vor face la fel. Trebuie doar ca voi sa radiati de fericire, sa fiti aproape unul de altul, dar sa va atrageti si invitatii in jocul vostru. O sa vezi ca o sa fie bine! Asteptam poze!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

buna dimineata, fetelor!!!! m-am trezit un pic ca a plecat sotzul la lucru si am zis sa fiu prima care da desteptarea aici!!! dar am sa trisez si ma mai duc sa trag un pui de somn!!!
ieri am fost la socrii, le-am dus clatite (facute de mine...) dar socrul e intr-o stare asa de rea ca nu mai mananca nimik.......de acuma putem sa ne asteptam la cei mai rau de pe o zi pe alta....[..

Lavinia : Sotie alintata si in curand (sper)........ !!!!

SUNT FERICITA
!!!!!

poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata si de la mine !...

Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

neatza fetili!
AMR 1 ZI...
DE MAINE FACEM AMR-UL PTR RAZUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

'Neata, fetele!
Andreea, maine e marele eveniment
Va doresc sa aveti cea mai frumoasa nunta, sa fiti fericiti, sa va iubiti mult, sa aveti un bb frumos si sanatos si..SA VA DISTRATI, CA E NUNTA VOASTRA!
Mii de si mii de buchete de

Lavinia, imi pare rau de socrul tau. Firti voi tari si pentru el

va pup

Mergi la inceput

Andreea cum a fost reintalnirea cu socrul?:)
Iupiiii, mai aveti doar o zi, sper sa fie cea mai superba din viata voastra

Lavinia imi pare rau de socrul tau, mai ales ca e un om bun Dar atata cat mai are de trait, ii doresc zile fericite si fara dureri. Si voi sa il faceti sa se simta fericit ca are 2 copii minunati.

Raza, adimercedes, Fana n-ati mai fost demult pe aici, e totul ok?

Olim pai trimite nr de tel, ca eu nu ajung la intalnirea cu fetili, ca tare greu o car pe asta mica dupa mine:)

Cherry esti in forma?:)

Mergi la inceput