dosar angajator pt. CIC+inchidere firma

dosar angajator pt. CIC+inchidere firma | Autor: mia_tincu@yahoo.com

Link direct la acest mesaj

Am vreo 2 intrebare pt. cei care sint in masura sa ma lamureasca( si au timp si chef):
1.Ce trebuie sa contina exact dosarul unui angajator(intirziat!)pt. ca o mamica in CIC sa continuie sa-si ia banii si in 2006-ma refer la noile reglementari de anul acesta...?(mamica a depus la primarie, mai trebuie angajatorul!!!).
2.Un SRL vrea sa intrerupa momentan(sau definitiv)activitatea:
-cum se procedeaza?
-asta implica un control financiar?
-o mamica in CIC la acest SRLva continua sa ia indemnizatia pt. copil?
3.Cum transform un SRL intr-un PF, si cam cit costa?

Multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mia_tincu@yahoo.com spune:

Chiar nu ma puteti lamuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Imi pare rau ca am fost prea amarata ca sa-ti pot raspunde, poate si ceilalti au fost la fel.
1. Ce contine dosarul depus de angajator la Pta Amzei gasesti tot la "raionul" asta, intr-un subiect care chiar asa se cheama, cauta-l pe paginile mai vechi (imi merge greu netul si nu pot sta sa caut)
2. Daca intrerupe temporar, nu e cu control; daca definitiv, e lichidare si vine control. Pt intreruperea temporara a activitatii trebuie sa umbli pe la Administratia Financiara (sa nu ai datorii) si pe la Registrul Comertului. Oricum, tot va trebui sa depui din 6 in 6 luni bilant si raportari semestriale...
Indemnizatia oricum o plateste Directia Muncii, la SRL contractul de munca e suspendat, deci nu pierde indemnizatia.
3. Asta nu cred ca exista... Doar separat, lichidare SRL si autorizare PF...

Mergi la inceput