FIV - 61

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cecilia, multumesc. Sa stii ca si eu m-am gandit ca as putea sa fiu norocoasa. In doua luni~ 40 foliculi disparuti si fara nici un fel de urmari in urma tratamentului. Pana si CM mi-a venit exact la 28 zile (chiar 2 luni la rand, deci nu e o intamplare) dupa intreruperea tratamentului. Dar mi-ar place sa cred ca voi fii norocoasa atunci cand se va face FIV-ul si voi avea meu.

Monica

Mergi la inceput

Luci-miru chiar daca faci acum testul de sarcina nu e concludent si poate vei fii dezamagita. Mai bine mai prelungeste un pic starea in care te afli si gandeste-te ca sunt bebelusii la tine in burtica si vor ramane acolo 9 luni. Oricum noi luni iti tinem pumnii si asteptam vesti bune.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Luci Miru iti tin pumnii pentru luni! Eu zic sa nu te mai gandesti ca testul nu va iesi pozitiv.
Eu am avut niste pete maro prin ziua 11 de la ET. Apoi a reinceput sangerarea chiar in ziua 14 de la ET, cand am si facut beta hcg din sange (desi luam inca Utrogestan). La alte fete stiu ca le-a intarziat menstruatia, au sa-ti spuna ele.
Kla imi pare rau ca treci prin atatea necazuri.
Veronici succes la punctie!
Cecilia ti-am trimis e-mail.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Fetelor care sunteti in toiul FIV-ului sau asteptati rezultatul, va tin pumnii sa iasa totul bine. Eu sunt inseminata si sper sa se prinda. Daca nu, mai incercam o data si tot asa, pana vom avea bebelul nostru.

Mergi la inceput

Tabitha, bune vesti ne dai. Nu mai stiam nimic de tine. Acum ca ai facut si laparoscopie sunt sanse mult mai mari sa se prinda. Mai vrem vesti bune. Si mai treci pe aici, dar asa doar in vizita nu ca sa ramai

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Moniland: Normal ca am infinit mai multe sanse, dat fiind ca aveam ambele tropme infundate, plus aderente + hidrosalpinx stanga. puteam face IA mult si bine. asteptam si de la tine vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Tabitha nu am stiut ca ai avut atatea probleme. S-au rezolvat toate? Oricum ai sanse mai mari acum. Sa speram ca nu va mai fi nevoie de alta IUI. Iti tin pumnii!
Moniland ma bucur ca au disparut chisturile.

poze

Mergi la inceput

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Tabita, Liana, Luci Miru si toate fetele aflate in "focuri" trebuie musai sa veniti cu vesti bune si... sa trageti piciorul

Moniland este foaarte bine ca te-ai refacut asa repede. asta dovedeste cat de puternica esti.

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

luci miru sint hotarita, fac FIV la Giulesti, pentru ca sint la al doilea ma costa mai putin cu 300 euro.
Andicu cind am vazut ca ai postat am crezut ca ai sosit ,dar tu tot peste hotare esti.
CONDOLEANTE PENTRU TATAL LUI DANUTZA
Stie cineva daca Danutza este cumva in tara?

Noapte buna si la toata lumea

Mergi la inceput