Bebelusi de mai-iunie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor e bine totul?!

Gabitza am incercat si eu varianta linguroi de lemn si fii-mea,desteapta de altfel,si-o indesa cu putere in gura...ci coada binenteles...asa ca am renuntat.Dar de curiozitate ce dumnezeu ii dadaea Costi sa pape lui Andrei?!

Nefertari sa iei cate putin de la fiecare si sa-ti asezi linistea in casa...

Dana stai linistita ca si io m-a impotmolesc in vorbire...uit ce vreau sa spun,ma balbai,pana-mi iese cuvantul din gura uit continuarea...oboseala,statul acasa,depresia postnatala...iata cateva cauze...

Ei hai sa va zic ce mi-a facut Delia azi,dar ea nu este asa de vinovata cat capra aia de sor-sa...intindeam rufele si vine Bianca sa ma intrebe daca stiu unde-i Delia,cand de fapt trebuia sa fie cu ea...Si oare unde putea fi?! ...manca linistita grauntele pisicii...am zis ca explodez de nervi...i-sm bagat repede mana in gura sa-i scot continutul...nu a apucat sa inghita doar le sugea...mi s-a facut o greata de zile mari si am casunat pe Bianca...Nu e prima oara cand o las in grija ei si ea are cu totul alte preocupari si-mi vine sa-i frig cate una...Are o gelozie cateodata patologica pentru sor-sa si nu face altceva decat sa ma enerveze,nu ca nu as avea nervi suficienti si fara...
Sper sa nu aiba nimic Delia...pana acum nu s-a manifestat nici cum si culmea ca troaca pisicii este pusa intr-un loc unde nu are acces...deact in patru labe...nesupravegheata evident...

La petit I si La petit II ,In tara piticilor
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetilii si bebelutzii!
n-am mai scris nimik de saptamana trecuta...intrasem sa va dau o veste buna si cand am vazut ce nenorocire s-a intamplat cu AndreeaC nu mi-a mai ars de nimic, nu vreau sa-l supar pe D-zeu da' zau ca nu-i drept! Un copil fara mama mi se pare lucrul cel mai trist din lume! Ma gandesc in fiecare zi cat sunt de norocoasa din toate punctele de vedere...si uneori nu stim sa apreciem ceea ce avem! De ceva timp m-am hotarat sa nu ma mai plang de nimic oricat de greu mi-ar fi si sper sa reusesc!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

dana-alexia - cred ca este exact ce pomeneam azi - criza hormonala de dupa nastere - un sindrom premenstrual prelungit cum imi place sa-i spun -care se manifesta dupa descrierea ta - stari de nervi , incapacitate de concentrare . Are o denumire medicala dar nu-mi vine in minte acum . Nu trebuie decat sa ai rabdare, sa-ti pastrezi calmul , sa eviti stresul . Vorbeste cu doctorul - ca el stie cel mai bine .
La mine se manifesta prin pofta de mancare exagerata - mai ales pt dulciuri .Exact asa s-a intamplat si dupa ce l-am nascut pe Alex - dar dupa 1 an jumate am slabit brusc - in 3 luni am ajuns la greutatea pe care o aveam in vremurile bune .

Aha - uite ca s-a speriat yahoo-ul ca-l parasesc si mi-a incarcat neste poze !! Uraaaa , avem poze noi - dar am ajuns cu albumul abia la luna 7 !

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gabitzam la mine a venit fix la 30 de zile.
Nu mai scriu ca s-a incheiat capitolul

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Apai dragelor la mine asta nu se mai numeste logoree ci dizenterie curata ! Cred ca azi am recuperat la scris cat pentru toate lunile in care am stat "pe bara" .

Loreen - misto faza !!!!! n-ai imortalizat-o ???? Este exact ca-n cartea cu legile mamei lui Murphy - cica atunci cand copilul este linistit - sigur face vreo nazbatie .

Aici, la 30 de km de Buc. s-a innorat rau - sta a ploaie ! Ce pacat !

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

pentru toti sarbatoritii de astazi: Alex, Ana, Stefan si Daria
Gusta ma bucur mult ca problema Marutei nu este atat de grava pe cat ti-ai inchipuit tu si mai ales pentru ca ti-a revenit optimismul si increderea! Pentru un moment m-am intristat gandindu-ma ca ai sa ne parasesti si ma bucur nespus de mult ca nu ai facut-o! Multa sanatate Marutei!

Noi ne-am intors mai devreme de afara, deja a inceput sa se strice vremea. I-am luat Mayei cereale cu iaurt si capsuni de la Humana, m-am gandit sa i le mai diversific.

Am uitat sa va spun ca ieri a cantarit-o pe Maya si are 7.800g ceea ce nu mi se pare minunat, ma bucur insa ca a inceput sa manance si ca o simt mai impanata "la mana".

Ioana, nu ar strica sa-i faci niste investigatii Anei. Mie mi-a spus dr. ca atata timp cat are infectie urinara nu pune un gram pe ea, ceea ce s-a si intamplat in cazul nostru. Anei!

Gabitza, Andrei s-a facut mare si frumos. Ai fi vrut sa fie mai grasan, ca am vazut ca ai spus "doar noua kg" cand l-ai cantarit!?

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la opt luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maysa spune:

Ziua buna mamici si bebici!
Bun venit nou venitilor si LA MULTI ANI! sarbatoritilor zilei: ANA ILINCA, DARIA MARIA, ALEX si STEFAN
Noi sintem cu ceva mucisori la nasuc si printre altele incercam timid mersul de-a busilea. Adica acum reusim sa ridicam funduletzul si apoi facem citeva pendulari fata-spate, fara a ne misca din loc deocamdata.
Problema cea mai mare e ca transpira foarte tare, mai ales la caputz si cred ca din cauza asta nu scapam nici de mucisori.
Se pare ca de miine ramin fara bona, dar numai pentru citeva zile sper, intrucit mamei i s-a facut dor de casa rau de tot.
Partea buna e ca am sa petrec mult mai mult timp cu broscutza mea.
Partea mai putin buna e ca stau tot timpul cu inima strinsa ca mama sa nu ne lase balta intrucit dupa 10 ani naste din nou cumnata mea si cica trebuie s-o ajute si pe ea cineva. Asa e, eu sint de acord, dar are si ea mama...care insa nu vrea sa-si lase sotul singur acasa. Nu stiu cum o s-o scoatem la capat.
Pina la urma ma gindesc si la varianta cu o bona, dar al meu sot nu vrea sa auda: zice ca mai bine o scoatem pe soacra-mea la pensie anticipat. Ce idee? De ce oare mie nu prea-mi suride!?

M-am bucurat sa aud ca se indreapta lucrurile in ceea ce priveste bebelusii bolnavi. Tinem in continuare pumnii strinsi bebeluselor Bianca(elisor), Maya(Florentina), Mara(gusta). Sanatate multa!
Gabitzam mi-a placut mult poza cind doarme Andrei. E tare dulcel. Apropo de ciclu, la mine prima data a venit exact, dar apoi mi-a dat niste palpitatii.. de cinci zile.
Sa auzim numai de bine!

Poze Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69700" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (64)

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput