Miresele anului 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by alishaa

Kreliaaa, am si io o mare rugaminte la tine - poti sa schimbi ceva pe listuta?? De maritat, ma marit in continuare tot pe 8 iulie, dar la alta biserica....

in principiu, ca o dragutza ce sunt .... te-am rezolvat

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karamel spune:

Salutare!!!

doresc sa urez si eu CASA DE PIATRA !!! celor doua miresici care vor avea nunta sambata - sa fiti iubite, fetelor, fericite, sa aveti parte de tot ce e mai bun si mai frumos si sa aveti o nunta de vis !!!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Krelia, merci muuuult!!!!
Stie careva ceva despre biserica Antim ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Sal'tareeee!
Mi-am luat ROCHITZAAAAA! Gata! E acasa in shifonier! Daca ma vedeatzi ieri ce mandra am plecat de la Victoria ... . Nici cu prajina nu-mi ajungeai la nas! . Dar mai ales ce m-am mai fudulit p'acolo cu ea, ca am imbracat-o iar, va datzi seama! Mi-am pus si voalul, prins cu clama mea minune dupa care am plans 2 saptamani sa vina targul de la C.Pop. sa ma duc s-o iau. Ca o vazusem la Romexpo, dar atunci nu stiam ce-o sa fac la par, asa ca m-am gandit sa fac ceva in functie de ... clama si am rezolvat-o!

Pup la fete cucuiete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Bravo Divine Girl, felicitari! Cred si eu ca te simteai .

Rochitza o putem vedea si noi? (Imi cer scuze de pe acum daca ai mai aratat-o si eu n-am vazut-o, cu toate cele 2 perechi de ochi ale mele )

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Hey, Divine Girl, bravooooooooooo!!! Daca iti mai amintesti cumva, avem rochite la fel (doar culoarea diferita) !!!! Cum te simti in ea ? E minunata, nu-i asa ? Mai ales ca e a ta!!!
Am inteles ca tie ti-au aratat cum sa ii prinzi trena!!! Poate imi explici si mie (ca, nah, eu nu m-am gandit asa departe!!!) Si mi se pare tare faina ideea!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alishaa

Hey, Divine Girl, bravooooooooooo!!! Daca iti mai amintesti cumva, avem rochite la fel (doar culoarea diferita) !!!! Cum te simti in ea ? E minunata, nu-i asa ? Mai ales ca e a ta!!!
Am inteles ca tie ti-au aratat cum sa ii prinzi trena!!! Poate imi explici si mie (ca, nah, eu nu m-am gandit asa departe!!!) Si mi se pare tare faina ideea!!!

Ali, cum sa uit ca avem rochitze la fel? Eu am vazut chiar una alba pe rastelul cu umerashe ieri, si chiar ma gandeam ca e a ta, dar parca tu ziceai ca ai luat-o deja?
Si de unde, ma rog frumos, "ai intzeles" tu ca mi-au explicat cum sa prind trena, ai? . Care'va's'zica ma barfitaratzi p'acolo, a? . Sau ... m-am babaciunit eu si nu mai tzin minte ca ti-am spus chiar eu asta?
Oricum, mie mi-au prins 2 nasturashi in laterale, iar pe mijloc va trebui sa o cos eu putzin chiar atunci, la za big eveniment ... adica ... nu chiar eu ... gasesc eu pe cineva sa ma ... coasa , dar ma mai gandesc eu daca voi face asa sau ... harsht cu foarfika nene!

Pup la fete cucuiete!

Mergi la inceput

Nu te barfiram, ci chiar tu mi-ai spus!!! Rochita mea e acasa deja!! Ca nu a avut nevoie de modificari (mi-a venit turnata, am fost norocoasa)!!!! Imi place ideea cu nasturi, dar eu cred ca o sa incerc sa pun vreo 3 (2 laterali si unul in mijloc, sa vaz daca pot)!! Ca nu as prea vrea sa mai stau sa cos in noaptea nuntii cand o sa fiu si o sa ma zbantui!!!! M-am gandit si io la foarfecuta, dar asa bine arata trena aia ca vreau sa o pastrez, chit ca o sa ma misc ca un robotel!!!!!! Am io ac de cojocul ei si o tiu in mana, ca am chef sa dansez toata noaptea!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

Bravo Divine Girl, felicitari! Cred si eu ca te simteai .

Rochitza o putem vedea si noi? (Imi cer scuze de pe acum daca ai mai aratat-o si eu n-am vazut-o, cu toate cele 2 perechi de ochi ale mele )

Miresica de 15 iulie

Alynutza, am mai pus o data site-ul ( pozele cu mine imbracata nu le pun - fara suparare ), dar io-te espeshial fo iu, anadar uan http://www.crealdesign.ro/images/010.JPG
Numai ca a mea este crem toata, si fatza si tulle-ul din spate

Mergi la inceput

Iaca ma uitai la poza pusa de tine si vazui ca pe cucoana din poza, trena de la rochita nu ie asa de lunga!!!! Sa mi se fii parut mie ?
Ca mie imi vine bine la lungime, dar mi se parea ca trena e mai lunguta!!!
Divine Girl, ia zi tu e doar impresia mea sau trena e mai lunguta decat in poza (ca eu de atunci nu am mai probat-o - sa nu ma obisnuiesc cu sentimentul si sa ma simt oooooooo doar la nunta).
Ce problema am si io!!!

A.Ciel cum te simti pe ultima suta de metri ??????????!!! Mai ai rabdare ??? Sunt foarte curioasa

Mergi la inceput