Naturiste si homeopate (16)
Raspunsuri - Pagina 6

Andrusha spune:
Mirona felicitari! Sa dea Dumnezeu sa ai sarcina usoara si bebe sanatos, frumos si norocos!
E de retinut reteta ta de reusita :)
Salutari fetelor naturiste si homeopate! si multe pupaturi naturiste
Andrusha
Andra
"If you can find a path with no obstacles, it probably doesn't lead anywhere" - Frank Clark

Bianca B spune:
FETELOR, astazi e 1 Martie, ati uitat Eu va fac o dedicatie nu prea rimeaza dar e din suflet
Din ghioceii ce-au rasarit,
Din fulgii ce se topesc incetisor,
Din vise dragi v-am impletit
Un gand frumos si un MARTISOR. si
Bianca

adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Bianca B
FETELOR, astazi e 1 Martie, ati uitatEu va fac o dedicatie nu prea rimeaza dar e din suflet
Din ghioceii ce-au rasarit,
Din fulgii ce se topesc incetisor,
Din vise dragi v-am impletit
Un gand frumos si un MARTISOR.si
Bianca
Bia,

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Dianadi spune:
Mirona, iti dorim sarcina usoara, bb frumos si sanatos!
Doamne ajuta!
Daiana
"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

libelula spune:
Intrebare pentru fetele care au fost la Dr. Larisa Ionescu la Centrul de Homeopatie:
imi spuneti si mie, va rog mult, daca i-ati dat ceva, cat i-ati dat, cand i-ati dat? sincer, preferam sa fie o consultatie cu plata, ca sa evit orice situatie jenanta. nu prea ma pricep la intins plicuri :(
multumesc,
Libelula

Bianca B spune:
FETELOR am NOUTATI, ovulatia a avut loc in Z12, m-am bucurat mult caci in ultimile 9 luni, era doar in Z15 - Z16, se pare ca incep sa se vada efectele trat naturist si mai e si luna in care sunt sanse, asa ca tineti-mi pumnii ca va
dulce, dulce.
Bianca

Bianca B spune:
Uitai sa va spun ca in Z12 si Z13 m-a durut orarul drept, cel care a ovulat, ca atunci cand am facut stimularea cu clomid, nu chiar asa de rau dar m-a durut ca nici nu ca deobicei, oare sa fie din cauza trat naturist? Sunt Z15 si inca ma mai inteapa uneori. Sper ca nu e nimic rau in asta, voi ce credeti?
Bianca

adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Bianca B
FETELOR am NOUTATI, ovulatia a avut loc in Z12, m-am bucurat mult caci in ultimile 9 luni, era doar in Z15 - Z16, se pare ca incep sa se vada efectele trat naturist si mai e si luna in care sunt sanse, asa ca tineti-mi pumnii ca va
dulce, dulce.
Bianca
Bianca, iti tin pumnii sa fie cu ochisori si sa ne "molipsesti" si pe noi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Dianadi spune:
Libelula, daca o consultatie este 15ron fara trimitere, poti sa oferi in jurul acestei sume. Nu iti face probleme.
Mai penibil e sa nu dai.
Daiana
"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."