Naturiste si homeopate (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Arinna, draguta, lasa ca vine primavara, si atunci o sa avem urzici (de-abia astept! facute cu malai!mmmmm!!!), spanac, leurda (e mai tare decat usturoiul, desi la gust e dulce si buna), - eu m-am vindecat de alergie mancand din astea primavara trecuta! Mai sunt loboda si stevia, tin de foame, nu mai trebuie altceva, si mierea cu nuca, pentru desert de exemplu, sau musli SanoVita cu iaurt. (Spanacul e contraindicat in pietre la rinichi dar am mancat si asta, nu am stiut, si o sa mai mananc). O sa vina capsunele... putina rabdare!

Nu aceeasi doctori dau consultatii si fac acupunctura, sunt altii! asa am inteles.

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

La C.A.H. Visarin mai sunt valabile tel. astea: 6504244, 6953170???
Eu incerc de 2 zile si tot ocupat suna!

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Tel 212 79 06 e centrala, trebuie insistat putin.

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

[quote]Originally posted by Dianadi

Multumesc, marrina, ovulatia se produce cu cate zile inainte de crestearea temperaturii, ca mi-a iesit din minte?
[quote]
Teoretic: ovulatia se produce in ziua de dinaintea celei in care temperatura bazala ti-a crescut cu circa doua liniute. Deci daca azi ai TB mai mare cu cel putin doua liniute decat ieri inseamna ca ieri s-a produs ovulatia dar nu e neaparat asa (din pacate). Poti sa-ti faci insa o idee cat de cat cand sa faci analizele.
Dupa ovulatie TB trebuie sa ramana ridicata cel putin trei zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Buna seara la toata lumea si
Arinna am inlocuit pulberea din semintele de telina si marar cu tincturi caci sincer mi se pare mai comod. Sper ca n-am gresit Iar cu chiropractica vorbesc din proprie experienta caci in dec 2004 cand am ajuns la ei nu puteam sa stau in picioare mai mult de patru ore pe cand serviciul imi cerea 9-10 ore. Am avut probleme foarte mari cu spatele si m-au tratat in 3 luni, timp in care am facut aproape 40 de sedinte. Dupa ce am vazut ca nu raman insarcinata mi-am amintit ca la analiza rezultatelor razelor facute la coloana vertebrala dr, o fata tare draguta, m-a intrebat daca nu am probleme cu CM sau cu fertilitatea caci bazinul meu este lasat si rasucit spre dreapta. In decembrie am mers din nou la ea pentru ai cere sfatul si mi-a spus ca nu poate sa garanteze 100% ca voi ramane insarcinata datorita chiropracticii, dar cu aceste sedinte imi imbunatateste circulatia sangelui si a impulsurilor nervoase in zona pelvisului si implicit a ovarului bolnavior. Eu am mare incredere in ea, vorbesc cu ea mai mult decat cu mama. Incercarea moarte n-are.

Mioritaus mie mi se incordeaza muschii umerilor si ai gatului de la stres mai ales daca ma gandesc la situatia mea, uneori imi provoaca dureri de cap, dar defiecare data sedintele ma relaxeaza, nici nu-mi venea sa cred la inceput cat de bine ma simteam dupa sedinte. Nu stiu ce se intampla in tara dar eu vorbesc din proprie experienta si ma dau de buna voie pe mana lor.

Si inca ceva fetelor, auzim tot felul de pareri despre soia, dar daca stau si ma gandesc la popoarele vegetariene, de exemplu indienii, la baza alimentatiei lor e soia si nu-i aud ca se plang de inferitlitate asa ca nu vad de ce ar avea influente nefaste asupra noastra.

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Bianca B
Si inca ceva fetelor, auzim tot felul de pareri despre soia, dar daca stau si ma gandesc la popoarele vegetariene, de exemplu indienii, la baza alimentatiei lor e soia si nu-i aud ca se plang de inferitlitate asa ca nu vad de ce ar avea influente nefaste asupra noastra.

Bianca

Bianca, indienii si asiaticii nu sunt vegetarieni . ASta cu "vegeterianismul" cred ca tine de inclinatia individului mai mult decat de popor. Intr-adevar, soia contine estrogeni si e bine de evitat in anumite perioade ale CM (am pus acum ceva vreme un articol de ultima ora pe aceasta tema). Asiaticii (ei mananca multe produse de soia) au anumite enzime si info genetice specifice transmise din generatii in generatii care le permite sa aiba acest tip de alimentatie (asta e valabil si pentru orez - asta e motivul pentru care noi, caucanziencele de facem cat casa daca mancam orez cu carne, iar asiaticii sunt micuti, chiar daca le mananca amestecat; inversul e valabil pentru paine). E vorba de anumite tipare antropoloogice si genetice (asiaticilor le lipseste info genetica ce produce riduri, de aceea ei nu isi arata varsta asa ca si caucazienii, de exemplu. Tot din constructia genetica ei au mai mult estrogen in organism, de aceea sunt lipsiti de par - astea fiind doar cateva exemple).

Nu ma intelege gresit, nu zic ca strica sa manaci soia - nicidecum! Doar ca trebuie introdusa in alimentatie treptat si trebuie consumata in moderatie, la fel ca toate alimentele pe care "imprumutam" de la alte culturi (culinare) cu totul diferite de a noastra.

In rest, si mie imi place soia, mai ales sosul de soia pus pe diverse mancaruri (in special sushi ) si care poate inlocui uneori foarte bine sarea in alimentatia noastra. Dar nu renunt la sare, pentru ca vreau sa am sursa de iod in organism... La fel, imi place si orezul, desi stiu ca nu ajuta prea mult la slabit. Si mancarurile indiene sunt exceptionale, dar nu as putea trece 100% pe cu totul alt tip de alimentatie, nu ca nu mi-ar placea, dar nu ar fi viabil pt organismul meu. Nu ma intelegeti gresit, ador sa fac experimente, sa testez mancare noua. Insa in viata cotidiana am preferat sa periez alimentatia cu care eram obisnuita, sa o duc mai mult catre cea mediteraneana si sa am grija sa nu dau in extreme, sa o combin cu noutati interesante, dar cu masura (zic asta dupa o cina la un restaurant chinezesc autentic ).

Tuturor bafta multa cu dieta si multa sanatate .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Buna, fetelor! Intru si eu pe fuga.

Multumesc, Dianadi, o sa incerc sa ma programez.

Nu prea am noutati, de aceea nu am mai scris si nici cu timpul nu stau grozav. Dar citesc ce scrieti voi, odata la cateva zile.

Mi-am revenit dupa diphereline . Marrina, stii cum imi dau seama de asta: direct mucus cervical en gros am avut! (apropo de ce nu te-am ascultat cu EPO! ). Ii dau inainte cu propolis, vit C+E si incerc sa ma programez la homeopat (in functie de ce imi recomanda vreau sa iau si Vitexul).

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

ADIMERCEDES[/red, hai sa o ajutam pe ARINAsa gateasca soia si poate in felul acesta o facem sa ii si placa.Din cate am inteles eu, Arina dupa ce fierbe soia nu o pune in sita sa o apese cu ustensila aia cu care facem piureul sa scoata apa din ea.Asa este?Dupa ce se scoate apa din soia se da prin faina si ou si iarasi si se pune la prajit, dar un picut, sa se rumeneasca un pic ca la omleta.Eu fac si un sos de rosii intregi (gasesti la Cora, costa 15 mii o cutie)in care pun aceste snitele.[red]ADIMERCEDESCE ZICI?Nu faci la fel?
Eu am facut 2 serii de acupunctura, una in luna mai si una in septembrie , a cate 10 zile fiecare serie.In luna mai am plecat chitita de acasa sa ajung la Centru' la dr. Larisa insa la fisier mi-a fost recomandata pt acupunctura doctorita Radu (are cabinetul undeva in spatele curtii) care a avut rezultate in rezolvarea chisturilor ovariene.Am facut din mai pana in august si trat homeopat.In septembrie am ajuns la dr Larisa , iar adevaratele rezultate le-am avut cu dansa.Nu uitati fetele, luati-va la voi prosop de plaja sa puneti pe pat...in priviinta acelor ...stati linistite va luati un set care raman ale voastre.
[red]DIANA[/red, imi pare foarte bine ca esti multumita de Dr Larisa , acum vreau sa vad si rezultate.Totul este sa ai incredere si urmeaza trat corect.Am vb si cu Ruxandra si ea imi spunea ca este tare draguta doctora, ca a primit trat si are de gand sa se tina de treaba.
Am fost ieri la Medicover la dr generalista, (dr endocrinolog mi-a dat trimitere), ca sa imi faca un EKG .Am niste extrasistole, la 15 sec se aud trei batai in plus.Mi-a dat un trat GINGORFORTE cu gingo biloba si metropolol (pe acesta nu il iau deocamdata pana nu vb cu dr. Larisa).Astazi am fost sa imi fac pt endocrinologie T3,T4, ANTITPO, TSH, colesterolul LDL si HDL .Am tensiunea mica, de aici si durerile de cap.Se pare ca toate aceste dereglarii le am datorita glandei tiroide care prezinta nodului.Daca valorile analizelor ies bune nu o sa primesc tratament cu toate ca dr. generalista mi-a spus ca trebuie sa gasim un dr care sa activeze si in cadrul Parhonului daca o fi nevoie de vreo interventie chirurgicala.Mie mi se pare ca totusi s-a mers cam departe, pt ca numai am de gand sa ma operez in viata mea.
Produse de la HERITAGE nu am consumat.....insa stiu si am simtit pe pielea mea produsele de California Fitness (daca intereseaza pe cineva le pot lua la pret de club)si acum urmeaza sa merg la NUSKIN sa iau si antioxidanti pt ca o sa vina momentul cand am sa intrerup Vitexul, Green Care si vreau sa-i introduc.
Va pup
Miorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Miorita multumesc pentru sfat...sigur ca nu le scurgeam in modul asta...dar suc de rosii nu vreau, n-avem voie la grA si oricum nu ma omor dupa ele...
Si eu nodul pe tiroida, aritmii si extrasistole de pe la 20 de ani...cateodata imi bate repede si parca in capul pieptului se zbate ceva...sau cateva batai dupa aia o mica pauza...daca ma apas cu mana sau tusesc imi trece...la inima nu mi-a gasit nimic care sa merite atentie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna la toate fetele naturale sau homeopate.

de cand astept momentul asta .... nici nu aveti idee. (de vre-o 2 ani???)
am intrat scurt sa va dau veste minunata: SUNT INSARCINATA!

dupa cum stiti eu am o luna ciclu anovulator si una ovulez.
Deci am calculat si rascalculat in asa fel incat sa pice ovulatia in saptamana cat suntem pe munte, aer curat, relaxare, alea alea.
Am luat imediat dupa terminarea sangerarii cate 50 picaturi de branca ursului dimineata si 50 de picaturi de mastodynon seara. Maca si Ghimbir numai din ziua 10 pana acum 4-5 zile.
Acum utrogestan si acid folic. Mi-e cam ciuda ca nu am luat acid folic mai devreme ... dar ... e bun si acum.
Ieri am avut 3 teste de urina pozitive.
Azi inca unul ... asa ca fuga la testul de sange. Rezultat 230, 37 - ceea ce inseamna undeva pe la 4 saptamani.Abia astept sa-l vad la eco.

Fetelor .... târâi piciorul dupa mine ... (se vede dâra???) ca sa mai vina dupa mine si altele.
Va pupa Miro pe toate si aveti incredere .... daca la mine s-a intamplat minunea .... vine si la voi.

Miro

Mergi la inceput