Naturiste si homeopate (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANUSKKA spune:

Maria NSi eu am inceput tratamentul Liviei de pe 16.03.06.,si am sesizat si eu scurgerea alba despre care vorbesti tu,dar nu in cantitate chiar asa de mare.Eu am pus-o pe seama candidozei de care sufar de mult si pe care nu stiu cu ce sa o mai tratez.Folosesti si grauntele de argila?eu am observat dimineata cand scot argila ca este acoperita de scurgerea asta alba,branzoasa.

Ana.T.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

FETELOR, CE PARERE AVETI DE PRODUSELE GNLD? VA PUP,
MIORITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_N spune:

Silvana, iti multumesc mult pentru informatii, si eu ma gandeam sa iau Periodin, iar propolis am luat mai mereu (sub forma de tinctura, 30 de picaturi dizolvate in 40 de picaturi de apa, dupa cum am vazut ca recomanda pentru endometrioza apicultorul Vasile Andritoiu).
Arinna si Anuskka, nu am avut in viata mea candidoza, si cel putin in ultimii 2 ani si jumatate am facut papanicolau si secretia, cam din 3 in 3 luni (asta din cauza HPV-ului si pt ca eram suspectata si de cervicita). Ultimele analize de genul asta le-am facut exact la inceputul lui martie si nu era nici urma de candidoza. Adevarul este ca nu am facut decat de trei ori spalaturile, in urma cu o saptamana, ieri si astazi. Astazi am eliminat iar niste bucati destul de mari de infectie, dar nu in cantitatea de ieri. Nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva, d'asta v-am intrebat pe voi, aveti mult mai multa experineta ca mine vizavi de tratamentul Liviei. Ovulele de argila nu le folosesc pentru ca imi e frica sa nu reactioneze in mod bizar cu HPV-ul meu. Eu ma gandeam ca poate elimin raul din organism , mai ales ca citisem intr-un post mai vechi al Liviei ca si ea elimina tot felul de ciudatenii in timpul tratamentului. Stiu ca ea atentiona mereu la primul ciclu de dupa tratament...poate eu sunt mai bizara, si am inceput deja sa elimin ce e pe acolo...
Daca mai aveti sugestii le astept cu draga inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Madaluta si Maria_N, bun venit in nostru. Va doresc sa va rezolvati repede si bine problemele de sanatate.

Fetelor, va astept pe toate la un nou capitol www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72900&whichpage=1" target="_blank">aici

Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput