Naturiste si homeopate (16)
Raspunsuri - Pagina 10

Dianadi spune:
Buna, dragele mele!
Sper ca sunteti bine, sanatoase. Eu am avut viroza (asa a spus medicul de familie), poate o mai am inca, temperarturi peste 39, fara alte simptome.
Arinna, ma gandesc ca dr. imi va da Vitex pentru am cm de 25 si pentru echilibrare hormonala, maine fac analize.
Pentru anuska, daca doresti tratament naturist, pot sa iti recomand pe EUGEN GIURGIU, dr. in biologie, colaborator la Formula As- str. Aleea Detunata, bl. D2, sc. A, ap. 19, Alba-Iulia, cod 510064,
tel. 0258/83.35.00, 0741/92.88.80 - eu i-am scris, dar dumnealui doreste si rezultate de la analize, diagnostice oficiale, este meticulos si a studiat mult, prescrie in general un regim de viata sanatos, care poate ajuta si pentru fertiliate,
si pe apiterapeutul Vasile Andritoiu, 0253/21 21 04, 0745/52 96 46 (desi nu am urmat tratamentul lui, apucandu-ma singura de alte tratamente, el a avut rezultate din cate am citit)
Poti sa te interesezi si sa vezi ce ti se potriveste. Poti sa dai cautare in www.formula-as.ro ca sa ii cunosti mai bine. In final tu esti cea care alege. Eu pana acum nu am urmat nici un tratament al cuiva, ci doar crampeie din ele.tuturor pentru ieri!
Daiana
"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

adimercedes spune:
Anuskka, bine ai venit . Iti doresc multa sanatate si bebele mult-asteptat. Sa imi spui daca si cand vrei sa te trec pe listuta noastra.
Sa aveti un weekend placut .
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

mioritaus spune:
ARINA, eu personal decat am fost pana acolo in Voluntari la dl.Chirila cu programare in prealabil dar pt copilul meu care racea foarte des....sincer, nu mi-a placut ce am vazut acolo, cu toate ca ai programare vine lume din toate partile tarii si nu se mai tine cont de nici o programare..asa ca dupa niste ore bune m-au lasat nervii, de copil ce sa iti mai spun...si am plecat repejor.Tratamentele din cate stiu de la colegele mele care au au avut taria si au asteptat , sunt bune, dau rezultate, sunt pe perioade de 6 luni chiar si mai mult, si sunt destul de scumpe.La Centru' , mi se pare mai comod,iat trat si-a facut efectul in cazul meu.Cine are putere din toate punctele de vedere sa mearga la dl Chirila trebuie sa stie ca si tratamentele dansului sunt f bune.
Va pup ,
Miorita

mioritaus spune:
FETELOR , CE ZICETI DE ASTA?
Remediile naturale
Studiile arata ca remediile asa numinte naturale pe baza de plante sau alte substante nu sunt mai eficiente decat placebo in tratamentul sindromului premenstrual.
Pe de alta parte gasesc articolul asta pt fetele care iau remedii homeopate:
Saptamana 1 (saptamana urmatoare ciclului menstrual)
Actiunile hormonilor
Nivelul de estrogen este in crestere iarasi, pentru ca s-a incheiat ciclul menstrual.
Ce simti?
Te simti plina de incredere, de energie, calma, pregatita sa depasesti orice obstacol.
E momentul sa…
Sa infrunti lumea. Sa incepi orice proiect nou. Sa ceri o marire de salariu. Sa te gandesti la viitorul tau.
Ce ti-ar spune doctorul…
Sa manaci multe legume cu frunze verzi, sa te infrupti cu un gratar pentru ca sa iti refaci rezervele de fier (ai pierdut cca 13 mg in saptamana anterioara).
Daca simti un
oarecare dezechilibru….
S-ar putea sa te fi inhamat la prea multe lucruri deodata, vei avea probleme de concentrare. Incearca sa iei nux vomica (un tratament homeopatic), te va pune pe picioare.
Controleaza hormonii…
Vizualizeaza-te ca fiind o persoana puternica si plina de energie (Madonna ar fi un exemplu). Trateaza situatiile asa cum ar face ea - vei vedea ca ceilalti se vor comporta altfel in prezenta ta. Dezvata-te de orice obiceiuri proaste, este saptamana in care ai multa vointa.
Saptamana 2 (perioada apropiata ovulatiei)
Actiunile hormonilor
Estrogenul atinge nivelul maxim; nivelul de progesteron este in crestere; nivelul hormonilor luteinizici creste (se elibereaza ovulul nefecundat)
Ce simti?
Sexy, senzuala, nesatioasa.
E momentul sa…
Sa ceri si sa daruiesti dragoste si tandrete. Sa te bucuri de partide de sex. Esti extrem de atragatoare pentru sexul opus.
Ce ti-ar spune doctorul…
Sa fii foarte atenta in privinta metodelor contraceptive, pentru ca este perioada cea mai fertila a lunii.
Daca simti un oarecare dezechilibru….
Remediul homeopatic lachesis este bun atunci cand simti ca horomonii au luat-o razna, ca esti prea vorbareata si prea "frivola"
Controleaza hormonii…
Flirteaza- cu oricine. Fa complimente femeilor, dar si barbatilor. Eliberand energie pozitiva te vei simti mai bine, iar cei din jur vor raspunde la fel - astfel vei castiga afectiunea lor si vei proiecta o imagine pozitiva , lucru bun pentru respectul tau de sine.
Saptamana 3 (SPM Sindromul Pre-Menstrual)
Actiunile hormonilor
Nivelul de estrogen scade foarte mult; nivelul de progesteron continua sa creasca, apoi scade treptat.
Ce simti?
In pragul crizei de nervi, iritabila, umflata, balonata.
E momentul sa…
Sa fii buna cu tine insati - intinde-te pe canapea cu o carte buna, o patura groasa, o cana de cacao fierbinte si o buiota.
Ce ti-ar spune doctorul…
Sa eviti cafeina - nu va face decat sa inrautateasca lucrurile. Cauta la Plafar "agnus castus" - diminueaza multe dintre simpromele SPM. Fa sport.
Incearca sepia, un alt tratament homeopatic, pentru momentele in care simti ca esti deprimata si iritabila.
Controleaza hormonii…
Pune la punct o petrecere pentru fete - in oras sau la tine acasa. vei vorbi cu alte femei si te vei simti mai bine. Ia tablete de calciu si magneziu (in proportie de 2:1), uneori diminueaza simptomele de SPM.
Saptamana 4 (ciclul menstrual)
Actiunile hormonilor
Nivelul tuturor hotmonilor este scazut.
Ce simti?
Obosita, vrei sa stai in casa la caldura.
E momentul sa…
Sa te odihnesti pentru ca sa iti reincarci organismul. Sa eviti sa te cantaresti - e prea deprimant!
Ce ti-ar spune doctorul…
Daca ai dureri, ia o pastila de Ibuprofen. Mananca alimente bogate in fier, bea cel putin un pahar de suc de portocale pe zi (ajuta la absorbtia de fier). Bea multa apa ca sa reduci simptomele de meteorism/ balonare).
Daca vrei doar sa te cuibaresti sub patura si sa fii lasata in pace, ia natrum muriaticum - te va ajuta sa tolerezi prezenta altor persoane in propriul spatiu.
Controleaza hormonii…
Fa cateva exercitii fizice, ca sa diminueaza crampele. Joaca-te de-a gospodina: e momentul sa coci prajituri si sa te bucuri de timpul petrecut acasa.
CE SA MAI INTELEGEM?UN ARTICOL SPUNE CEVA ALTUL ALTCEVA? OARE CAND OR SA SE PUNA SI CERCETATORII ASTIA DE ACORD?
Miorita
© copyright 121

mioritaus spune:
http://www.woomb.org/bom/lit/teach/cyclevars1_ro.html
DRAGELOR, ARUNCATI O PRIVIRE PE SITE-UL ASTA ...POATE O FOLOSI SI EL LA CEVA PT VIITOARELE MAMICI.
NOAPTE BUNA,
MIORITA

miki-miki spune:
quote:
Originally posted by tzontzonel
Buna dragi naturiste si homeopate!Vreau sa ma alatur si eu grupului vostru pt ca de ceva timp am inceput un tratament pentru stimulare ovariana recomandat de Livia
(mladite zmeur, BU, mastodynon, napraznic, cretisoara). Va urmaresc de mult timp dar nu am scris pana acuma la voi.
Pt inceput as avea o intrebare ca va vad tare experimentate.Se pot face analize hormonale daca urmez acest tratament? Sau trebuie intrerupt pentru o perioada si dupa analize reluat?
Tzontzonel
In primul rand le salut pe toate fetele naturiste si homeopate.
Tzontzonel te sfatuiesc sa nu faci nici o analiza hormonala pe perioada tratam naturist dar nici in luna imediat urmatoare dupa ce ai intrerupt tratam deoarece ac nu vor iesi reale. Eu am facut un tratam cu tinctura de marar, bu ( pt ovare) si tinctura de propolis ( propolisul pt intarirea sist imunitar)si ca sa nu ma duc cu mana goala la primul control pe care-l aveam la dr mi-am facut analizele. In ziua 21 mi-a iesit un progesteron fff mare si dr cand a vazut analizele m-a intrebat ce am luat pt ca dc ar fi adevarat ce scrie acolo ar tb sa fiu in spital cu hemoragie. Nici nu si-a mai aruncat ochii pe restul analizelor pt ca, pt ea toate erau eronate. Si deci am dat banii degeaba pe ele ( aprox 5 mil lei ). Dupa administrarea tincturii de marar se vad urmari in organism si dupa o luna de la intreruperea tratam. Tu vad ca nu iei tinct de marar dar iei bu ( ce am luat si eu) si nu se stie cat timp isi mentine efectul in organism.

miki-miki

tzontzonel spune:
Multumesc tare mult miki-miki . Am luat si eu tinctura de marar (+ tinctura de telina) dar numai 21 de zile cat a recomandat Livia dupa care am continuat numai cu ce am zis mai inainte.
Acum am ajuns la un doctor pe care mi l-a recomandat multa lume si care mi-a zis sa fac un set de analize. Bineinteles ca nu i-am zis de tratamentul naturist . M-am gandit si eu ca s-ar putea sa nu fie relevante analizele si de asta m-am gandit sa va intreb pe voi
.
Deocamdata o sa continui tratamentul si astept rezultatele. De vreo 3 saptamani am inceput sa ma simt mult mai bine si mai intarita si sunt convinsa ca nici celelalte efecte nu se vor lasa prea mult asteptate.

carpediem spune:
Salutare fetelor!!
Este prima oara cand va scriu,dar citesc des discutiile voastre. Ma primiti si pe mine printre voi??Ca tare am nevoie de sfaturile voastre!!!!
La inceputul lui decembrie am intrerupt AC (Yasmin) si de atunci nu mi-a venit decat o data CM la 45 zile.Acum sunt in ziua 49 si nu sunt semne sa vina.Nu ma dor sanii,nici burta,nimic...
Va rog,Va rog,recomandati-mi si mie ceva naturist care sa-mi regleze din nou CM!!!!Inainte de AC imi venea la 30 de zile,acum fac 50 de zile maine si nimic.Ce ma fac?Daca imi ramane asa si trebuie sa iau pastile ca sa-l induc sa vina?
Va rog nu ma ocoliti si recomandati-mi si mie ceva!!!!!!! pentru voi toate fetele si mamicile!!!

Dianadi spune:
Bun venit, carpediem!
Nu ai gasit in Craiova un centru naturist? Este mai bine sa iti recomande un medic, pe baza analizelor.
Multa bafta!
Daiana

Dianadi spune:
Bun venit, carpediem!
Nu ai gasit in Craiova un centru naturist? Este mai bine sa iti recomande un medic tratamentul naturist, pe baza analizelor.
Multa bafta!
Daiana