Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-109

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Mersi, bubulina foarte mult,
tu lucrezi cu cifre, nu-i asa?, acum am inteles foarte bine!

Pe mine m-a trimis o doctorita draguta de la Centrul de Acupunctura si Homeopatie din Visarion la acest cabinet (synevo) si nu platesc nimic. De aceea e cu programare.
In alta parte cat ar fi: LH, FsH, estradiol, prolactina, progesteron? Si unde le-as mai putea face?

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Eu mi-am facut toate analizele hormonale (LH, FSH, estradiol, progesteron, prolactina) la Synevo, fara programare, dar am platit. Au mai multe cabinete insa, poate reusesti totusi o programare mai devreme?
Nu lucrez cu cifre, dar recent am fost la un medic care mi-a explicat teoria calcului zilelor pentru analize. Eu le aveam pe cele standard (14, 21) si m-a intrebat cine m-a trimis in zilele respective? Eu am CM variabil, media e de 27 de zile.

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

Inseminarea am facut-o in Ungaria la Seghed si a reusit, in a 5-a sapt am avortat spontan in cab dr-lui.Dopuletul ti-l pune la spital si nu pleci cu el acasa.Mie dr. mi-a spus ca nu ar fi tr sa merg la servici deloc,tr sa fi stat in pat.Asta este, nu ai de unde stii pina nu o patesti.In leg cu utrogestanul, eu am progesteronul in Z21 3.85, fff mic si imi tr neaparat sustinere.Sper ca si de data asta sa reusasca ,ca promit sa fiu cumintica.dc mai aveti intrebari la care va pot raspunde, cu placere.Oricum eu pina sa ajung in Ungaria am fost la Timisoara 1 an si nu se compara serviciile oferite si colaborarea dintre dr-pacient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Daciovi, sar'na pt raspuns.
Am inteles...pai atunci fac si eu maine seara si poimaine dim sau la pranz si stau sambata si duminica in pat...mai mult nu pot :(

Tu ce crezi, sunt sanse si pe CM natural, nestimulat, cu un singur folicul? Tu cati ai avut?

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Bubulina, ti-am raspuns la PM, iertare ca a durat atat, dar acum m-am logat!

Pupici, Ingeras

Mergi la inceput

Bubulina, cat te-au costat? Ai facut aceleasi analize?

Daiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Dianadi, analizele din ziua 14 costa 720 (estradiol, FSH si LH), iar cele din ziua 21 760 (prolactina, progesteron si estradiol).
Intra pe www.synevo.ro si vei afla toate preturile.
Succes!

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Multumesc, bubulina, am vorbit acolo.
O seara buna tuturor!

Daiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna fetele!!!!!!
LIANA sanatate multa sotului tau,si te asteptam sa ne dai in curand vestea cea buna...
TABITHA,tinem pumnii si sa auzim de
Eu sint ziua 7,astept sa vina perioada fertila ca sa incercam din nou...poate luna asta va fi cu noroc,Doamne ajuta!!!

Va pe toate
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Rapotez z13 - fol 20, end. 10, pregnyl si maine
mai ales ca maine este "Dragobetele" sarbatoarea dragostei le romani .
Sper ca nu ati uitat.Inca un motiv (daca e nevoie) pt. si. Asa ca profitati.
Pt. fiecare cate o cu dragoste si urari de .

katthy

Mergi la inceput