Rahova sau apropiere.... (11)
Raspunsuri - Pagina 9
CristinaT spune:
Neata fetelor, sa aveti o primavara frumoasa si sa fiti fericite!
Ieri de la ora 16.30 am ajuns la gadinita la 17.40. De la gradinita am plecat la 18.00 si am ajuns acasa la 19.30....
. Masina am lasat-o in drum, ma duc acum sa vad ce face.
Azi de dimineata am fost rapida am facut doar 1 ora si jumatate cu tot cu impartit de martisoare la gradi. 

Dory232002, care este M32??? cel cu 10 etaje???
Am auzit la gradi ca baba se alege ziua de nastere: pentru Oana se calculeaza asa: nascuta pe 14: 1+4=5 deci pe 5
baba mea e pe 7
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
albinutza spune:
si un martisor virtual din partea mea !
Sa aveti parte de o primavara frumoasa mai cu seama in suflet ca afara se pare ca mai avem de asteptat !
Dory232002 spune:
Cristina, mersi de raspuns,iar blocul nu este cu 10 etaje, ci cu 8, este al 2-lea pe partea dreapta cu intrare din Margeanului.
simiena spune:

La multi ani pentru toate femeile si fie ca viata noastra sa fie precum o primavara vesnica .
Mamicul lui Elian
poze elian
anangel_lexi spune:
Buna! Primiti, va rog, un martisor virtual si din partea mea, si multe
.
Eu sunt super incantata de vremea de afara, de fapt asta e vremea mea preferata, daca as fi la munte acum si ar fi vremea asta, as fi cea mai fericita. Zapada si soare...combinatia care-mi place cel mai mult.
Eu mi-am ales baba pe 8, pentru ca sunt nascuta pe 17.
11+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png
CristinaT spune:
Dory232002, nu stiu care este???Poate daca-mi spui in raport cu M32...
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
andre_ea spune:
O primavara frumoasa si o
pentru toate Rahovistele!
Lexi, sa inteleg ca au trecut greturile?
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE
Dory232002 spune:
Cristina, nu stiu exact care este M32, dar o sa ma uit cand ies afara si o sa-ti spun, prea departe de M34 nu poate fi, o sa-ti spun indatra ce aflu .
Dory232002 spune:
Fetelor, ma-m tinut toata azia azi sa va intreb ce varsta au puiutii vostri si de-abia acum am reusit sa scriu ceea ce am uitat de cate ori am scris, hihi, uituca mai sunt!

Ale (30.09.2004)