Rahova sau apropiere.... (11)
Raspunsuri - Pagina 9
CristinaT spune:
Neata fetelor, sa aveti o primavara frumoasa si sa fiti fericite!
Ieri de la ora 16.30 am ajuns la gadinita la 17.40. De la gradinita am plecat la 18.00 si am ajuns acasa la 19.30..... Masina am lasat-o in drum, ma duc acum sa vad ce face.
Azi de dimineata am fost rapida am facut doar 1 ora si jumatate cu tot cu impartit de martisoare la gradi.
Dory232002, care este M32??? cel cu 10 etaje???
Am auzit la gradi ca baba se alege ziua de nastere: pentru Oana se calculeaza asa: nascuta pe 14: 1+4=5 deci pe 5
baba mea e pe 7
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
albinutza spune:
si un martisor virtual din partea mea !
Sa aveti parte de o primavara frumoasa mai cu seama in suflet ca afara se pare ca mai avem de asteptat !
Dory232002 spune:
Cristina, mersi de raspuns,iar blocul nu este cu 10 etaje, ci cu 8, este al 2-lea pe partea dreapta cu intrare din Margeanului.
simiena spune:
La multi ani pentru toate femeile si fie ca viata noastra sa fie precum o primavara vesnica .
Mamicul lui Elian
poze elian
anangel_lexi spune:
Buna! Primiti, va rog, un martisor virtual si din partea mea, si multe .
Eu sunt super incantata de vremea de afara, de fapt asta e vremea mea preferata, daca as fi la munte acum si ar fi vremea asta, as fi cea mai fericita. Zapada si soare...combinatia care-mi place cel mai mult.
Eu mi-am ales baba pe 8, pentru ca sunt nascuta pe 17.
11+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png
CristinaT spune:
Dory232002, nu stiu care este???Poate daca-mi spui in raport cu M32...
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
andre_ea spune:
O primavara frumoasa si o pentru toate Rahovistele!
Lexi, sa inteleg ca au trecut greturile?
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE
Dory232002 spune:
Cristina, nu stiu exact care este M32, dar o sa ma uit cand ies afara si o sa-ti spun, prea departe de M34 nu poate fi, o sa-ti spun indatra ce aflu .
Dory232002 spune:
Fetelor, ma-m tinut toata azia azi sa va intreb ce varsta au puiutii vostri si de-abia acum am reusit sa scriu ceea ce am uitat de cate ori am scris, hihi, uituca mai sunt!