Oradea (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Gabi, mersi!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Adriana, eu la toate cel 3 aniversari ale lui Andrei i-am facut la Scala, iti fac in ce fel vrei, iti pun pe tort poza copilului comestibila, alte poze cu diferite animalute, personaje din desene animate sau iti aseaza jucarii (ex> alba ca zapada cu toti piticii), sunt reusite sa stii.Torturi superbe am vazut la Pigalle, dar pretul e putin cam mare.
LA MULTI ANI, PRINTESA!

cristina si nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Cristina iti multumesc si tie pentru raspuns!Vom merge si pe la Scala, sa vad daca imi pot arata ceva poze cu torturi facute de ei...apoi nu ne ramane decat sa alegem, pentru ca timpul tace, si trece, si imediat e 15 aprilie.

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

dragii mei, am ajuns pe pagina 5!!!!!
ce mai faceti, de nu scrie nimeni?????
DESTEPTAREAAAAAAA!!!!!!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Se pare ca nu ne trezim pana nu vine primavara!
Noi suntem in "mutari si permutari" de mobila si obiecte prin casa. Asa ca avem o saptamana plina. Totusi mi-am gasit ragaz sa pun la germinat niste seminte de passiflora si murraya.
NU mai am loc de flori! Ce ciuda imi e. Mi-am schimbat mobila in camera si acum e tot mai stramt pentru flori. Balconul mic e plin. Chiar si pe jos am flori, nu mai pot face un pas.
Tata zicea aseara: "In noile conditii ce facem cu gradina botanica si gradina zoologica?" (se referea la florile mele si la papagali).
Pai, sa vina primavara sa pot sa scot flori si pe balconul mare.
Hmmm...ar trebui sa mai pozez cate ceva dar n-am timp. Poate sambata, ca-i sarbatoare.
Toate cele bune!

Florile mele

Mergi la inceput

Simina, spor la mutat! Si eu astept un impuls sa ma apuc de gradinarit- deocamdata sa schimb pamantul la cele 4 ghivece de muscate, ca alte flori nu am.
Simina, tu ce fel de pamant de flori folosesti? Ai o marca preferata sau oricare e bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Multumesc!
Eu iau pamant de flori de la Selgros sau Metro, fiindca imi trebuie in cantitati mai mari, de obicei la pungi de 10/20 kg.
E de preferat un pamant aerisit (tip Florimo, Florisol) in detrimentul unui pamant umed si plin de bulgari (Nutrisol).
Acuma depinde si ce flori ai. Pentru violete, gloxinii, cercelusi, begonii, hibiscus etc am luat Florimo-pamant pt flori de tip universal, pentru azalee - am luat pamant pt plante acidofile, pentru muscate mai nou am gasit tot de la aceeasi firma pamant special pt ele.
Am enumerat tipurile de pamant pe care le-am folosit.
Pana la urma iei ce gasesti, dar de fiecare data sa incerci sa probezi pamantul inainte de cumparare, chiar si prin punga simti daca e afanat sau conglomerat.
In curand trebuie sa pun in jardiniere semintele de flori de piatra (portulaca). Aici e o problema ca n-am gasit nisip, care sa-l amestec cu pamantul de flori, dat fiind ca aceste plante prefera un sol nisipos.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuba spune:

salutare natiune! mi-era dor sa va vad
ce mai e nou in urbea noastra friguroasa?noi suntem mari deja:3 ani si sapte luni respectiv 7 luni si ne-am confruntat cu de toate in iarna asta mai ales cu otite(3) la cel mare
abia asteptam sa iesim din hibernare si sa petrecem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Si sa vina primavaraaa !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

mersi Simina
Liuba, bine ai (re)venit! Sper ca ati scapati de boli si sunteti bine!Astept si eu cu nerabdare primavara, cu toate ca azi dimineata mi-am luat din nou paltonul gros, ca m-am speriat de balta inghetata din fata blocului

Mergi la inceput