bebelusi de ian-feb 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Alina, am vazut pozele si mi-ai facut pofta de ski. Sper ca macar la anul sa ajung si eu la munte sa skiez, ca tare dor imi e.

Patricia, pai e aceeasi locatie, in militari, deci Mall-ul din militari.

Aseara am cam ratat patinajul, era proba de dans si dansau pe vals, dar cand a auzit valsul a inceput fii-miu sa cante, si sa cante. Tare dulce a fost, pacat ca a durat putin ca e tare dulce cand canta.

Cu olita stam prost, sa nu o vada. Of, de ce nu l-am pus mai devreme? De ce????

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

La multi ani ! ingerasul meu drag, sa te faci mare si sanatoasa, sa fii fericita si sa ai o viata linistita! Esti tot ce ne/am dorit mai mult pe lume, ne/ai schimbat viata si e atat de bine..... Te iubim mult piersicuta noastra mica....mare de acum

La multii ani Andrei sa cresti mare si sanatos, frumos si norocos!

La multii ani Miruna sa cresti mare si sanatoasa, frumoasa si norocoasa!

Beatrice si piersicuta Cristina (18 februarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

La multi ani, Piersicuta!!! ixxi, sa iti traiasaca frumoasa piersicuta si sa te bucuri de ea!!

La multi ani, Andrei!!!felicitari Amaya, sa-ti traiasca baiatul si sa te umple mereu de bucurie ca si pin acum!!
...

Noi ne-am trezit acum 20 d minute, deja am papat si stam pe oalaAm dormit si eu bine de data asta si m-am adihnit si acum imi prieste. Crinuta, nu dispera cu oala, ia-o incet. Si Rebecca a plins la inceput de ziceai ca o maninca. Am incercat sa o fac sa je joace, sa ii distrag atentia, etc, si acum sta f bine pe oala-inca nu cere ea, eu ma multumesc si cu atit.
iar despre cintat, ce zici, facem un duet??mare cintareatza mai e si ea...aseara de nu ne-a cintat, si in acelasi timp se si leagana in ritmnul ei...ce sa zic, au talent. Rayan cum cinta??ea face si cu iii-aaa, dar aseara parca zicea:tttiii=pi-tttiiii--tiii-piii-taaa, cva in genul asta. Tasu' mi-a zis ca de multe ori peste zi cinta.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pai canta in toate felurile, de la tatata, titi, kaka ( nu radeti dar zice si asta cand canta) la jeee, jiii si alte combinatii, sau chiar simple lalaieli, cum a fost aseara.

Am vrut sa ii iau olita din aia cu manere, dar 400000 nu dau, mai ales ca s-ar putea sa nu ii placa si nu ma car cu ea in Saudi.
Vad eu acolo de care ii iau, dar aici cea pe care o are e buna. Pai noi incercam sa il tinem acolo dandu-i jucarii, sau mama chiar sta in dreptul lui si se joaca cu el ca altfel se ridica si pleaca.
Cred ca am sa-l duc in baie langa toaleta si am sa incerc sa il fac sa ma imite, dar la cata personalitate are, ma indoiesc ca la acept capitol voi reusi folosind aceasta metoda, dar..., why not?

De ieri Rayan a descoperit genele, si acum de cate ori suntem in pat unul langa altul se joaca cu genele mele, iar daca il intreb unde sunt genele isi duce manuta la genele lui.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna!

Revin si eu un pic printre voi, sa va spun ca nu am mai citit de mult, dar ca urez "la multi ani" tuturor ingerasilor care au implinit un an. Sa fie sanatosi si fericiti alaturi de familiile lor. Va pupam si eu si Seb!

Am intrat prost azi, si am vazut ca o mamica s-a stins la nasterea fetitei ei. Ingrozitor! D-zeu s-o odihneasca in pace si sper ca aceste greseli vor fi platite de cei care le fac. Ii multumesc lui D-zeu ca, in ciuda greutatilor, suntem sanatosi.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna dimineata, fetelor! Eu am paienjeni in oki, ca de...azinoapte am lalait cu sotul intr-un club, la aniversarea unei colege, pana pe la 3 dimineata. Si am dansat...si a fost super frumos, sa imi ajunga pt. o luna-doua, ca cine stie cand mai iesim.

Crinuta, nici Vlad nu vrea pe olita, eu am luat una din Selgros cu spatar, (nu mai stiu cat am dat pe ea), si am pus-o in baie in fata wc-ului si il mai asez acolo asa imbracat, rade la mine si se ridica. Cu alte cuvinte: "Crezi ca ma fraieresti tu pe mine?"

La multi ani!
CRISTINA MIHAELA
RADU ANDREI
MIRUNA ALEXANDRA

Sa cresteti mari si sa-i bucurati pe parinti!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

La multi ani, Crisuleeeeeee!!!
La multi, Andrei!!!

, ixxi si Amaya, sa va traiasca sa va bucurati de ei si sa aibe o viata frumoasa!!!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

CRISTINA MIHAELA(ixxi)
RADU ANDREI ALEXANDRU(Amaya)
MIRUNA ALEXANDRA FRANCESCA DARIA CATHARINA(Ancade)

Fetelor sa va traiasca puiuti sa fie sanatosi si norocosi si sa va bucurati de ei in fiecare clipa.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

anamaria, Casa Retro e la capatul pasajului Victoria, capat dinspre Stefan cel Mare, mai precis intre Banca Trassilvania si City Bank, mergi pe o straduta mica de vilute si e intr-un fel de garaj toata treaba -scrie ceva cu "Jocuri ... " la poarta, e o mica pancarda, o vezi tu. deci nu e chiar la strada mare, fii atenta ca o nimeresti.
zii asa cu dra aia, 3 ani sa alaptam ... aoleu, mama, eu n-am de gind totusi... si tocmai fiindca vara stiu ca nu se intarca cae periculos, ne indreptam cu pasi marunti spre intarcat prin sf. lui aprilie cel tirziu daca nu mai la inceput. el papa seara cam 200ml cereale milubrei si apoi titi cit mai vrea si dim 170ml formula (5 masuri +150 apa) si apoi titi cit mai vrea. ambele am resuti sa-l obijnuiesc cu canita direct, pt ca de lapte din bibe oricum nu stia.
sint f bucuroasa de ac avans si voi creste peste 2-3 sapt inca 1 masura de lapte la canita si tot asa pina ajungem la 7 masuri care am inteles ca e cam portia la virsta asta... dar sin ii voi mai da asa si dupa pina in aprilie. sincer, mi-e frica sa-i dau peste vara sa ma prinda toamna ca se face prea mare si apoi nu mai scap de el SIGUR!
Sanatos sa fie!
pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

La multi ani Crisu, Andrei si Miruna, sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de familiile voastre frumoase!!!!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput