infectia urinara & antibiotic

infectia urinara & antibiotic | Autor: elibui

Link direct la acest mesaj

Dragi burtici,

Prietena mea e insarcinata de 2 saptamani. Dr. ginecolog i-a pus diagnosticul de infectie urinara si i-a dat oxacilina (4 cutii) si ceai de cozi de cirese.

Pe net am gasit urmatoarele: "Penicilinele - din grupa lor fac parte: penicilina G, V, Ospen, moldamin, oxacilina, precum si penicilinele cu spectru larg - ampicilina, amoxicilina, augmentin, amoxiclav, Ospamox. Penicilinele par sa fie sigure."

Din experienta voastra sau din auzite ce credeti despre efectul acestui tratament asupra unui bebe asa de mic?

Stiti cumva un tratament alternativ pt infectia urinara?

Va multumim foarte mult!

Eli si Alice (04.03.2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu am avut infectie urinara in sarcina (in ultimul trimestru) si am luat Ampicilina la indicatia medicului ginecolog si in urma antibiogramei.

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

eu stiu ca nu ai voie sa iei antibiotice in timpul sarcinii!

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Si eu am facut infectie urinara in timpul sarcinii, de altfel am inteles ca este destul de frecventa, si am fost tratata cu antibiotic. Sunt o gramada de antibiotice care nu afecteaza fatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Corect. Sunt o multime de antibiotice permise in sarcina. La prima sarcina am luat in primul trimestru pentru un titru marit de Listeria, apoi in a doua sarcina pt infectie urinara. Amandoi bbeii sunt santaosi si frumosi!

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Sigur ca se pot lua antibiotice in timpul sarcinii. Nu toate sunt recomandate, bineinteles.Exista infectii ca de exemplu infectia urinara pe care o poti trata numai cu antibiotice. Si n-as crede ca un medic bun ar lasa netratata o infectie la o femeie gravida.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoica simona l. spune:

contrar unor pareri,sunt multe medicamente permise in timpul sarcinii printre care si antibioticele.eu sunt insarcinata in 24+ ,am avut infectie urinara in 8+ si am luat ampicilina la indicatia medicului ( timp de 5 zile ...adica o folie),de atunci nu am mai avut probleme,cred ca si prietena ta va fi ok si bebe la fel .nu-ti face griji!sarcina usoara!

Mergi la inceput