Aspirante peste 30 de ani - cap.4

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

BUNA FETELOR!
cami, 15 foliculi? wow! as fi vrut si eu...cu ce ai facut stimularea?
eu zic ca mai ai sperante!
nu ti-am mai scris, dar iti spun acum: sunt la prima stimulare+monitorizare dupa laparo, chiar la o luna dupa operatie. am avut doar 2 foliculi, unul pe ovarul stg, unul pe dreptul, dar e ca si cum as fi avut doar unul...pt ca stii ca rompa stg e blocata.acum sunt in asteptare.
nici eu nu pot sa ma gandesc la FIV...nu am resurse. sper sa reusesc asa. poate o sa fac si o inseminare. dar nu prea stiu unde, pt ca dr T ne trimite la cfr2 si...cred ca stiti povestile de acolo.
va pup si va doresc un we placut!

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

crinutza propriu zis incerc de 5 luni de cand am facut laparo, pentru ca incercarile de dinainte pe trompe obturate nici nu se pun. Asa ca incercarile mele sunt din septembrie anul trecut. Insa cu cat ma indepartez mai mult de data laparoscopiei cu atat e mai mare riscul sa se formeze noi aderente si sa se infunde iar trompele asa ca in loc sa creasca, sansele mele scad

Am facut stimulare da' nu pentru inseminare, ci ca sa ajut ovarele dupa laparo asa ca am facut vreo 15 foliculi din care 3 s-au spart. Da' tot degeaba. Eu ovulez si natural, fara probleme si am avut mereu cel putin 2 foliculi maturi. Endometru superb. Singura mea problema o reprezinta trompele. Stimulare am facut cu clostilbegyt si pregnyl pentru rupere.

Asta e dragele mele povestea unei aspirante peste 30 de ani. Ca si ale voastre de fapt. Poate macar din experiente sa invatam cate ceva si la randul nostru sa ajutam alte femei cu informatii utile. Eu de cand am aflat cu adevarat ce inseamna inferitilitatea, am "salvat" cateva femei din mainile unor macelari care dadeau tratamente dupa ureche. Sincer sa va spun, a avea informatii suficiente inseamna a-ti controla propria viata.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

fetelor - am asa un feeling ca anul acesta va fi anul nostru al reusitelor... nu stiu de ce.. poate pentru ca am citit ca e un an prolific pentru (anul cainelui)

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamadalina spune:

ca o albinutza sunt astazi!!
si la noi a venit primavaaaaaaaaraaaaaaaaaaaaa si e frumos afara si eu si si si si iar si apoi am dat cu aspiratorul (nu am icoana ) si am spalat geamuri.
gata. m-am asezat la o tigara si o cafea aici, cu voi.
am avut o noapte grea...
astazi e soare si m-am mai linistit.
sotul meu imi reproseaza ca stau holbata in forumul asta toata ziua. ei, si ce? ce stie el? macar nu ma duc la cumparaturi, tot e bine.
sunt pe aici, va astept.
dupa ora cred ca sunteti la masa (pofta mare!) sau ca ati terminat deja (sa va fie de bine!).
dar eu tot aici raman, mai am de scos cainele si ma intorc
va sarut

Maduta
"Nu exista inaltimi de neatins, numai aripi prea scurte"

Mergi la inceput

Anamadalina zau ca-i primavara dar eu zic sa dai incolo ca numai rau face... inclusiv la

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi68 spune:

Buna fetele!
Ce vrednicute ati fost la scris........
Si eu tot pe acasa,la noi a plouat si e innourat,ce bine de voi ca aveti soare...
Si eu am fost harnicuta,mi-am baut si cafeauaiar diseara iesim la restaurant si apoi la bowling.
Pup fetele si va urez o seara placuta

http://fotos.web.de/gabi-freundlieb/Gabi

Mergi la inceput

Cat am stat eu pe DC al meu sot a adormit

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamadalina spune:

da... stiu cu fumatul, incerc sa le las... incetisor, acuma fumez doar paie si asa... la cafea.
parca primavara asta a venit cu forte proaspete si cu ganduri mai bune, nu?
si eu am feeling-ul ca va ploua cu multi anul asta si sper sa nu ma rateze sansa
va pup ca vine sotul la masa
pe mai tarziu

Maduta
"Nu exista inaltimi de neatins, numai aripi prea scurte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dacicica spune:

HEEEEEELLLOOOOOOOOOOOOO fetele.Harnicute, harnicute.
No ca a venit si momentul adevarului.M-a inspirat Anamadalina.
Eu sunt o din pacate.Care fumati?Si ce naiba facem cu treaba asta (va rog nefumatoarele sa nu ma condamne).
Da..., si eu am zis ca in momentul cand raman graviduta, mai bine imi tai un deget decat sa mai fumez.AUD?AUD?
Care recunoaste....?
Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor cand m-am apucat de "munca pentru facut copii"(as spune munca in zadar )eram fumatoare.Dupa vre-o 2 ani ma vazut ca nu apare am zis ca trebui sa ma las de fumat.M-am lasta de fumat si bebe tot nu a venit dar mi-am dezintoxicat organismul.
Acum fumez doar ocazional.
Ciudat la mine ca niciodata nu am putut fuma la cafea.
Dar la chefuri recuperamfumam si 2 pachete pe seara.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput