Aspirante peste 30 de ani - cap.4
Raspunsuri - Pagina 12

Anamadalina spune:
Dragele mele, m-am intors dupa cateva zile de si agitatie si nervi.
Asaaaaaa, am fost la doctorita cea noua, control, papanicolau, lama, urmeaza in ziua 3 dozarile si trebuie sa fac rost de filmul hsg de anul trecut ca daca nu, trebuie sa mai fac una.
Mi-a zis de monitorizare in zilele 9, 11 si 14. E ok? E suficient?
Mi-a zis ca vom face stimulare.
Pare ok dra, meticuloasa, s-a uitat peste dosar, eu imi ceream scuze o data la 3 minute ce turuiam intr-una, mi-era o frica si o jena... A fost intelegatoare. Deocamdata a fost rezervata, nu s-a dat in barci ca facem si dregem, a fost calma,- parea ca stie ce face.
Vad ca voi ati fost foarte vrednice.
Problematizare: in acest oras minunat, unde convietuiesc, conform statisticilor demografice, cam 400.000 de locuitori, nu exista un laborator de prelucrare a spermei in vederea inseminarii artificiale. Exista posibilitatea ca ea sa fie facuta fara prelucare prealabila? Intreb si eu ca muta...sa nu radeti de mine...
Maine voi mai putea intra, e mai calm, dar de luni nu stiu cat timp voi avea, dar va rog eu frumos, nu ma uitaaaaaaaaaaaatiiiiiiiii!!!
Va sarut pe toate, sa aveti duminica frumoasa si somn usor!
Maduta
"Nu exista inaltimi de neatins, numai aripi prea scurte"

Liana30 spune:
mandutzooo cum sa te uitam???
ete ca iti zic io
pentru monitorizare zilele cred ca sunt bine..io de obicei ma duc in ultimele zile..pt ca asa vreau io..
in leg cu prepararea spermei din nestinta mea zic io ca nu pea merge...
pt ca prepararea se face cu o solutie roz parca..am retinut bine fetelor??daca ma gandesc bine va sun si cum se cheama
asa aceasta solutie ii imbunatateste pe gigei si le prelungeste viatza...ma rog sper ca am fost destul de explicita,,,
"Nimic nu-i imposibil!"

Anamadalina spune:
Nea' sotul meu are 120.000.000 cu mobilitate 85%, cantitate 2,4. E o comoara la casa omului!
Logica mea , desi putine lucruri sunt conduse de logica in lumea asta, spune ca nu ar fi nimic daca nu o prepara, ca doar in mod se face o selectie naturala, NU???
Ma rog, se poate sa ma duc repede cu ea la Bucuresti la preparat si sa ma intorc repede cu ea la BV sa o infiga?
Maduta

Anamadalina spune:
A, si saru' mana ca nu ma uitati
Maduta

Liana30 spune:
mandutzosa cresti mare mama..ete ca te si io ca uitai
da io mai zic ca sa te monitorizezi si apoi sa prestezi la greu..
pai cum sa te insamanteze altfel...meyyy da dc aia cum iti baga tie gigei????? ea nu stie ca ...ete ca nu mai spun nimic ca poate spun o prostie...las fetele sa zica si ele parerea lor..
Avaloaneeeeeee ochi de vultur cere ajutor!!!!!preia legatura
"Nimic nu-i imposibil!"

Anamadalina spune:
Liano, zi mama, nu ma lasa asa, te rog! Ce sa stie! Zi-mi ca mooooooooooooooor! Habar nu am cu ce se mananca gigeii astia si IA!!
Maduta

Liana30 spune:
pai gigei se manaca cu buzelle daca pot spune asa ceva...
aoleuuuuu vai de capu meu
m'am dilit de tot...da de tot..
"Nimic nu-i imposibil!"