cand luam STIMULENTUL pt luna ianuarie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Eu inca n-am primit stimulentul...
E drept ca nici nu m-am mai agitat sa ma interesez...
Sper sa-l primesc totusi pana la sf lui martie...

Denisa, mami lui Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julyjuly spune:

O colega de-a mea care locuieste in Brasov a primit stimulentul pe ianuarie , 3 milioane desi pentru ca adepus dosarul spre sfirsitul lunii ianuarie, ar fi vrut sa-i dea de la data depunerii cererii. Nu este conform UU si normelor acordarea pe perioade partiale, in functie de data depunerii dosarului. Eu personal inca n-am primit nimic, doar alocatia lunara de 24 RON.. stimulent probabil in martie, cit despre decizie, nici vorba sa fim informati in vreun fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Constanta_2004 spune:

Si eu am patit ca Ionela: am primit indemnizatia de 8 mil in loc de stimulent (desi am depus actele ptr stimulent pe 12 ian 06).
Am dat toti cei 8 mil inapoi si mi s-a zis verbal (fara sa poata sa-mi prezinte cineva vreo decizie) ca banii vor veni in martie ptr ian si feb.

Sa aveti o primavara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna...Iata ce am aflat...stimulentul pt ianuarie se va da (probabil) prin APRILIE!!!!, deoarece nu e gata baza de date!!!..Acesta e raspunsul primit de la cei din Dr Sarii.

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexis26 spune:

eu am depus dosarul in 13 ianuarie si ma agitam ca nu am primit inca banii. Si am crezut ca ala de la primarie mi-a tras teapa pt ca m-am certat cu el sa imi ia dosarul ca el era pe picior de plecare acasa cu toate ca mai avea doua ore de stat, conform programului. Si acu 2 zile ma-m pus sa dau telefoane pana am dat de dosar. Acesta plecase din primarie in 8 februarie, si la directia muncii inca nu lucrasera la el ca cica ii NOU!!!de 3 saptamani era acolo...
probabil pana nu au o palma de praf pe ele nu le ating
in fine
cred ca oi primi si eu stimulentul prin aprilie, mai
totusi, sunt curioasa, care data se ia in considerare, data depunerii dosarului, sau cand a ajuns la directia muncii, sau cand se apuca de lucru la el si il inregistreaza???
aia din primarie ziceau ca nu are importanta cand depui dosarul pentru ca oricum primesti banii retro si ca de la data intrarii in vigoare a legii (adica 1 ian 2006) ai 90 de zile la dispozitie pentru a depune dosarul...
poate stiti voi mai multe..., lamuriti-ma si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by alexis26

eu am depus dosarul in 13 ianuarie si ma agitam ca nu am primit inca banii. Si am crezut ca ala de la primarie mi-a tras teapa pt ca m-am certat cu el sa imi ia dosarul ca el era pe picior de plecare acasa cu toate ca mai avea doua ore de stat, conform programului. Si acu 2 zile ma-m pus sa dau telefoane pana am dat de dosar. Acesta plecase din primarie in 8 februarie, si la directia muncii inca nu lucrasera la el ca cica ii NOU!!!de 3 saptamani era acolo...
probabil pana nu au o palma de praf pe ele nu le ating
in fine
cred ca oi primi si eu stimulentul prin aprilie, mai
totusi, sunt curioasa, care data se ia in considerare, data depunerii dosarului, sau cand a ajuns la directia muncii, sau cand se apuca de lucru la el si il inregistreaza???
aia din primarie ziceau ca nu are importanta cand depui dosarul pentru ca oricum primesti banii retro si ca de la data intrarii in vigoare a legii (adica 1 ian 2006) ai 90 de zile la dispozitie pentru a depune dosarul...

Cele 90 de zile LUCRATOARE sunt termen pt depunerea dosarelor pt CIC, nu pt stimulent...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameron spune:

Este jumatatea lunii martie.. si nu am primit stimulentul nici macar pe ianuarie? Voi ati primit pe lunile din urma? Deja ma enerveaza cumplit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Constanta_2004 spune:

Buna dimineata la mamici care asteapta stimulentul.

Nici eu nu am primit minunea de stimulent...

Mi s-a zis ca pana in 25 martie se va primi atat ptr ianuarie cat si ptr februarie.

Rabdare usoara!
Georgeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ieri mi-a venit stimulentul pe februarie, impreuna cu alocatia baiatului, mi le-a adus postasul acasa. Stau in sectorul 1.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Tocmai a plecat postasul. Mi-a lasat o palarie de bani , adica:
- stimulentul pe ian si feb. Mi-a dat 600 lei. Pe cupon scrie luna 02/2006, drepturi 300 lei + restante 300 lei (de-aia cred ca e si pe ian). Cererea am depus-o in 31 ianuarie (!)
- alocatia pt fie-mea.
Aici e ceva ciudat. Eu am depus cerere pt alocatie la primarie tot pe 31 ian (2 ani n-am avut vreme...) si mi s-a spus ca trebe sa merg nush pe unde sa fac cerere pt plata retroactiv. Se da retroactiv pe maxim 1 an. Eu n-am mai ajuns sa depun cererea respectiva.
Acuma mi-a dat pe alocatie 299 lei! 24 lei curent - febr 2006 si mai scrie restant 275 lei.
Mi-or fi dat din proprie initiativa ei retroactiv?... Nici nu stiu cum sa calculez ca nu stiu cat au fost alocatiile si cand s-au modificat sumele. Imi zice si mie cineva cum a fost cu alocatiile astea?

Eu stau in sectorul 3. Si apropo de discutiile de la alt subiect: fluturasul ptr stimulent are stampila postei 08.03.2006. Ala cu alocatia n-are deloc stampila. Eu am primit banii acas' pe 16...

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana

Mergi la inceput