Minunatele scorpiute (29)
Raspunsuri - Pagina 5
Anina_n spune:
Buna, dragi scorpiute !
Laura, bine ai venit in grupul nostru, esti si tu pe lista, acum ! Tare drag mi-e numele tau, caci asa o cheama pe surioara mea cea draga.
Sanatate, sarcina usoara in continuare si un bb sanatos !
Mami eroina a grupului nostru este Miraklucker, care luna asta a adus pe lume cel de-al 3-lea copilas.
Georgi, felicitari pt. post ! Sa fie asa cum iti doresti ! Daca nu merge, vei gasi altceva, sunt convinsa ! N-ai ce pierde, deocamdata !
Carmen, of, tare nu-i inteleg eu pe barbatii care se casatoresc iar mai tarziu vin cu astfel de atitudini.
La noi e invers, dam sonorul mai incet ca doarme Cristina sau il dam mai tare, adica ea il da mai tare, ca asa se simte ea bine, chiar daca tati doarme in camera alaturata.
Elena, e o placere sa vorbesc cu tine, oricand !
Ema, pe toate ne-a socat disparitia Andreei. Ieri numai despre asta am citit toata ziua. Este atat de crunt si nedrept ce s-a intamplat ! Dumnezeu sa o odihneasca in pace !
Adriana, Cristinei ii place tare mult rozul, dar si mie imi place sa ii mai cumpar hainute blue sau vernil, caci tare bine ii sta cu aceasta culoare.
Monica, tare mult alergi tu, mai poti ? Asa am si eu unele zile la serviciu, de nici nu apuc sa scriu un e-mail sau un mesaj.
De aici, absentele mele, uneori.
Cristina a avut cateva zile mai grele, cu glicemii mai ridicate, dar am reusit sa le reglam si ii merge foarte bine de ieri dimineata. Sper sa ii mearga asa mereu !
Va imbratisez si va pup cu mult drag pe toate !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68472" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
nastasie spune:
buna seara.noi acum am venit de la plimbarea de seara.avem cablu prin fibra optica.si baietii de la rds au zis ca vin dupa 4 si au venit la 3 si mi l-au trezit pe razvan.merge bine, dar inca nu am ton.sper sa-si revina.
nina, ma bucur ca, cristinica e bine acum.
carmen, nici eu nu am vazut la eco ce am toata sarcina.si eu mi-am dorit la fel de mult fata.toata sarcina vorbveam numai cu "fata mea".sotul meu zicea :"iti fac pe plac si zic ca e fata, dar asculta tu la mine ca o sa fie baiat".si baiat a fost.dar il iubesc mai mult ca ochii din cap.dar tot mi-as dori si o fata pentru sufletelul meu.ema, ia aminte, una nu doua.
carmen, eu zic ca faci foarte bine daca nu mai pui la suflet atatea si ii faci pe plac sotului ca dupa aia se invata, daca nu s-a invatat deja.ocupa-te o perioada mai mult de tine si de anda.pupici.
o seara buna tuturor.
ana, pe unde mai esti?nu te-am mai auzit de mult pe aici.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
HelleneC spune:
Hello dragelor, pe 28 se termina valul... adica voi fi la bal sau in spital... desi daca raman in spital, voi fi in amandoua Acum sunt socata, am motiv, ma simt nasol de tot, legat de job desigur, si imi dau seama ca unicul vinovat de situatie nu e sistemul si EU care nu am stat naibii acolo unde eram si am plecat de la un job sigur, cu venit frumusel, si pe care nu am dat un leu, ci am intrat doar prin concurs. Asa imi trebuie, putea sa imi fie bine acum... Platesc prostia mea de acum un an jumate in urma cand am fost ametita de niste chestii si mi s-au promis multe.
Carmen, apoi sa stii ca nu armata e de vina, ca al meu nu e de acolo... La fel de libera ma simt si eu cand mai raman singura, dar la mine e super rar. Eu tot promit ca imi fac bagajul si iau copilul si plec, am nevoie de libertatea aceea de dinainte de... numai!
Ema, cum ne vedem prima data ii aduc Dariei ce imi place mie si nu pot da copilului. Si fac si o vrajitorie sa te lase pe paturica ei din cand in cand! Auzi, dar de ce ti-ai luat fierbator in maternitate? Sa vezi ce bagaj am avut eu, minim minim, si super util, si acum mai am lista, o pastrez pentru urmatorul
Adriana, ai vazut cum mamele de fetite iau lucruri bleu si verzi? Deci clar e un fenomen... sa ne dam peste mana la culoarea roz!
Nina, am sa te sun, sa imi intre gratuitele si sa ma lase piticul, ca asta e problema... si sa ma linistesc eu, ca am o stareeee, nici sotul nu ma suporta zilele astea, si cu mama m-am certat, de abia azi i-am zis prin ce am trecut din decembrie incoace, si mai bine nu stia, dar trebuia sa vada cauza furiei mele! Te pup si ne auzim repede de tot.
Laura, tu cand nasti? Odihneste-te acum, profita de perioada asta si... fa cumparaturi!
Monica, ce faceti?
Georgiana, ce vesti mai ai?
Iri, Mira, Esme, Yrys (oare unde e??), Roxy, Syd, Ina... va pup pe toate!
Fug ca sunt ametita rau de tot, de la tot din jur!
Elena
POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
carmensilva spune:
buna dragelor!
suntem libere si ascultam muzica cu "mac,mac!"bhhu(anda e de acord)Trebuoe sa scrie si ea macar un pic,e vesela,iar ne batem de la tastatura.asta dupa ce a facut acrobatii si am prins-o in timp ce zbura de pe pat.fetelor nu pot sa scriu ca tzopaie Anda in bratze .
noapte buna!
Elena,ce mai astepti!ia-l pe bb si hai sa ne "destrabalam"!fugim toti 4 !
pupici si vise placute!
carmensilva spune:
'neatza dragelor!
sa stitzi ca in fiecare dimineatza imi beau cafeaua cu voi,azi am fost insa mai harnica si am baut-o deja !
Adriana ,eu eram in dubii cu bb,ca toata lumea zicea ca sigur e baiat ca eu eram mare ,la 100 kg(asa ca nu va mai plingeti voi cu cifrele alea minuscule:60-70 Kg!).un var de al meu zicea ca daca e fata e cam mashcata-iar ea e maruntzica si acum !a avut 3,200kg.dar surpriza a fost foarte placuta e mai fain sa nu stii ce e si sa te bucuri de moment mai mult.iti dai seama ca daca era baiat tot l-as fi iubit ,dar cred ca m-as fi gandit in continuare la o cretzofolina ,ca pe toate le admiram pe strada si o colega ma sacaia ca o sa am un buclat (adica baiat),dar am discreditat toate "vrajitoarele"astea care erau sigure dupa anumite semne ce gen e, si ele nu se insala niciodata!Anda se comporta insa ca un baiat .asta e partea a doua!sanatoasa sa fie!
Elena,pai n-are legatura serviciul cu felul omului de a fi,eu asa cred.
Nina,nici eu nu-l inteleg si nu-l mai recunosc.sanatate Cristinucai!
Ema ,nu armata e de vina ,ci soacar-mea care sta cu ciolofane pe mobila ca la muzeu,si nu ai voie sa scapi o scama pe jos.cred ca sa nu se inece cainele cu ea.dar potaia lasa par cat incape peste tot (inclusiv de cate ori maninc la ei gasesc pe farfurie,pe masa par de caiine) si se linge cu ea!scuzati expresia,dar eu nu-i inteleg pe oamenii care pupa cainii,bine ca nu ma pupa pe mine dupa aia.
o zi buna,pupici pt toate scorpiutzele!
dolcebaby spune:
Buna dimineata !
Va treziti cam tirziu ... eu care am insomnii de la 5 sunt pe aici si asteptam sa se mai trezeasca careva dar vad ca nu sunt sanse.
ANINA iti multumesc ca m-ai trecut pe listuta si pt uraririle de bine !!!
HELLENE mai am 10 saptamini si voi naste prin cezariana la cerere cu anestezie totala pt ca imi este ffffffff frica. Stiu ca multe dintre voi nu veti fi de acord si imi veti spune de nasterea normala bla, bla... nu ma veti convinge !!!! Sunt ingrozita de frica !
EMMA esti o draguta cred ca si eu trebuie sa imi aleg o geanta mai mare ca deja nu mai loc in cea pe care am facut-o deja si mai am de pus in ea... la casetofon nu m-am gindit, cred ca este o idee buna, nu se stie niciodata... poate dau un chef in salon dupa ce scap de operatie...
VA pup pe toaate si nu va suparati dak nu v-am raspuns la toate !!!
Felicitari pentru mamica eroina MIRAK !!!
NASTASIE stai linistita ca eu mai glumesc plimba-l pe Razvan si fa-i toate poftele de pui mic pt ca el este mult mai imprtant decit noi
dolcebaby
nastasie spune:
neata si de la mare.
laura,stiu ca nu te conving, dar mai fricoasa ca mine nu poti sa fii.iti dai seama la 23 nici nu stiam ce ma asteapta.vroiam disperata sa o iau pe mama cu mine, dar nu m-au lasat.dar sa stii ca nu e chiar asa dureros si scapi si te refaci mult mai repede decat dupa cezariana.oricum e alegerea ta.sanatosi sa fiti tu si bebe.nu am retinut:ce ti-a zis la eco ca ai :fata sau baiat?in ceea ce priveste geanta eu i-am zis sotului sa-mi aduca tv d-ala mic ca eu am stat la rezerva si in prima noapte nu am putut sa dorm iar apoi cand mi l-au adus in camera nici atat.stateam numai cu ochii pe el.si mi-au mai permis sa aduc si o aeroterma pentru ca in rezerva nu era asa cald ca in salonul de nou nascuti.si eu am avut geanta asa mare ca nu-mi mai gaseam nici prosopul.
carmen,si eu m-am uitat in timpul sarcinii numai la fetita ca sa fiu coinvinsa ca iese fata.in ziua cand am nascut numai fete s-au nascut si imi ziceam ca e imposibil ca eu sa fac baiat.si baiat a fost.dar tot "fata" mea e.
fug la trb.revin mai tarziu.pupici.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
dolcebaby spune:
NASTASIE tu ai nascut la 23 eu voi naste la 34 de ani...nu este acelasi lucru din punct de vedere fizic.... si sa stii ca si daca as avea 18 ani tot cezariana as alege ... nu ma poate convinge nimeni, stiu ca ma adoarme si ma trezesc mama, asta e...
Eu voi avea fetita poate ii facem lipeala cu Razvan al tau la vara, asa prin august ca mi-am propus sa o duc si pe ea la mare vreo doua zile, va avea cam 4 luni atunci si sper sa o placa Razvanel
Va pup si plimbare placuta !
dolcebaby
georgi75 spune:
Buna fetele!
Am mai intrat putin pe la voi sa vad ce faceti.Vad ca tu Laura esti cea mai activa de pe aici.Felicitari pentru curajul tau.Eu am 30 de ani acum.Am nascut-o pe Stefania la 28 de ani si ma gandesc ca deja sunt batrana si eu mai vreau sa fac un bb.Mai tarziu putin.Nu acum.
Fetelor va multumesc la toate pentru sfaturi si incurajari.Deocamdata nu mai am nici o veste pt ca maine se afiseaza rezultatele in mod oficial.Cred ca voi accepta postul pentru ca, daca nu-mi place, nu ma tine nimeni cu forta acolo.Si apoi sincer e ca o provocare.Vreau sa vad daca pot sa o fac si pe asta.
Va pup inca o data si mai intru maine sa va zic rezultatul final.
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
dolcebaby spune:
Georgiana succes miine si nu mai sta pe ginduri accepta postul si cum ai spus si tu nu te tine nimeni cu forta... iti tin pumnii !
Da, cred ca eu sunt cea mai activa...pai ce sa mai fac acum cind sunt cu burta la gura si recomandare de repaus la pat... dar eu stau intr-un fotoliu, trisez...
Cit p-aci sa uit... Georgiana draga ce spui tu acolo ???? batrina la 30 de ani ??? mai ai si o minune de fatita la virsta asta frageda... pai inseamna ca eu sunt o biata batrinica la prima sarcina...
dolcebaby