Mamici casnice (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Dana, e vorba de sub. ala despre homosexualitate, la generale, casatorii ciudate.

Hai ca eu va zic somn usor ca ma duc si eu la nani. In caz ca nu ma apuca somnul, revin, ca barbatu-meu cica se uita la film, dar sforaie deja:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

ANDORA siFLAVIA va multumesc pt urari!sa dea domnul sa fie bine!

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

flavia ,tocmai imi picase fisa.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

felicitari ralucutza pt apartament,si noi strangem cureaua si speram pt anul viitoar sa avem ceva capital!ai grija de burtica!
am citit destre andreea c... doamne fereste,nu am cuvinte.cum e destinul asta...sarmana puiuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

beyyy nu am avut internet,telefon,luminaaaa...e groaznic la noi.bate vantul cu 90km/h,ploua cu gheatza(grindina parca:))),ninge.Este un amestec de de toate...cumplit.Mor de frica.daca-mi pica curentul la noapte murim inghetati in casa.Caldura e pe curent
La tv.arata numai accidente,raniti,morti...incredibil!Dimineata aveam 2° si acum -13°...si bate,bate cumplit vantul...Am senzatia ca se misca casa.Si casa mea e un mic bloculet din caramida...Imi imaginez alea din carton cum fac.brrrrr...si sunt singura...colegul ajunge maine la pranz...aiurea!

daca nu-mi pica din nou internetul va tin la curent.E clar ca in noaptea asta nu dorm linistita si nici devreme...
Vreme asta naspa tine pana la noapte...

Apropo,ce parere aveti despre schimbarile astea monstruoase de clima?
Pe mine ma sperie.Zau si pe bune.

c.

Mergi la inceput

uh vant de 110 km/h...grindina,ploaie,zapada,vant,acoperisuri smulse,geamuri sparte,accidente,raniti,morti,pe autorute blocaje...toate astea se intampla acum la noi,la Montreal...

nu-mi vine sa cred...cu natura nu te pui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mai fetelor si eu am citit de AndreeaC si sunt impietrita.... si vreau sa inteleg de ce Dumnezeu permite asa ceva.. si ca sa rasucesc cutitul in rana m-am apucat sa caut la "mamici de ian-febr06" ce s-a-ntamplat... e groaznic... chiar o intreba pe o fata cum e bioritmul ei si acea fata ii raspundea ca e jos rau zilele astea.. poate e o prostie., se pare ca si cazuse.... dar moarte?? la Polizu unde sunt doctori asa buni???? Dumnezeu s-o odihneasca.... nu vreau sa-mi inchipui cum e pentru familie si cat de feriicta era ca o naste pe Mariuca.. hai ca nu vreau sa va intristez si pe voi

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

bey eu nu pricep nimic.ce se intampla si unde???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Tot eu cu vestile rele.. am citit ca AndreeaC cazuse tocmai de treptele de la iesirea din biserica pe 14 febr... si se lovise putin la cap.. doctori idioti, cum sa n-o monitorizeze ca lumea dupa asa ceva?????????????????????????

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

eu am citit dar nu am spus nimic de frica sa nu va stric ziua si existenta!ca mie mi-a stricat-o!mai am 3 luni si nasc!la mamici de ianuarie-februarie mergeti dar eu nu va sfatuiesc!

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput