La France (49)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna, fetelor,

Ce ma inerfeaza pe mine generalizarile astea!
Adicatelea daca am avut o experienta urata inseamna ca pot improsca cu noroi in stanga si-n dreapta.
Si adicatelea daca mie Romania nu mi-a oferit ce mi-a oferit Franta, inseamna ca toti romani este prosti (oups!)
Asa avea eu mai multe de spus, dar n-am timp.

Chatonel, sanatate, ca-nteleg ca esti bolvava; imi pare rau, las’ ca te faci tu bine!
La multi ani lui Luca!!!! 4 ani deja?
Otilia, ti-as spune eu ce si cum la Paris, da’ am semnat un contract ca nu dezvalui nimanui si nimic din culise.
Asa ca nu pot sa spun decat ca noi ne-am gandit inainte (cu Anca) cam ce ar putea-o intreba ... intrebari de genul : ce sport faci, ce-ai vrea sa devii cand vei fi mare, de ce vrei sa participi la emisiune, de ce trebuie sa te alegem pe tine, esti o buna prietena, ce inseamna pentru tine o echipa...
Ghici daca i-au pus intrebari de genul acestora ! (asa, eu nici usturoi n-am mancat, nici gura nu-mi miroase).
Plus probe practice : o mica demonstratie de gimnastica – ca s-a laudat c-a facut – si sa faca o cautare in niste cutii pline cu diverse animale.
Dar cel mai bine povesteste Anca... Cica i-a facut pe aia sa rada, ghidusa mamii!
Ce-as mai sta la palavre, dar sunt la serviciu!

Mai vin mai pe seara.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayflower spune:

Buna seara , nu aruncati cu rosii, eu v-am dat link-ul cu francezii , singura mea legatura cu Franta e LaRedoute , ultimul paltonas pe care l-am cumparat era fabricat in Romania , da' s-a plimbat putin pe la voi pana sa se intoarca la mine.

Ma mai conversez pe messenger din an in Pasti cu un informatician made in France .Aici aveti dreptate, n-a sarit niciodata calul ,stie ce si cum sa spuna, d.p. asta d.v. e super, altfel nu stiu, citindu-va pe voi ...
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Mayflower, ii iarna acum si rosiile is scumpe sau n-au nici un gust...asa ca nu arunca nimeni cu rosii in tine, stai linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

bonsoir
Mayflower, merci de link, demult nu m-am amuzat asa de bine! Ba chiar am luat exemplul lui Chato si ma bagai si io in vorba iar asta mi-a facut si mai mare placere
(va invit sa ghiciti care-i mesaju' meu)
Mai serios acum: nu-mi inchipuiam totusi ca mai exista atata xenofobie si prejudecati in Ro, mai ales printre cei cu acces la internet!

Luca de Aurelia, La Multi ani, sa cresti mare si sa-i bucuri pe parintii tai!
Chatonel, sanatate, tocmai acusi cand vine primavara ti-ai gasit?!
Lulu, cand ai rezultatul? (scuze daca ai mai spus si n-a retinut io)

Noi tot n-am gasit nounou, acuma cautam si o "garde partagée" poate avem mai mult noroc!
Otilia merci de sfatul cu babycook, uite ca tocmai l-am comandat si noi la Vertbaudet! Insa io tot nu prea sunt lamurita care-i avantajul mancaricii 'faite maison' fata de 'petit pots' de la magazin?!

acum 3 zile am implinit si noi 4 luni!

la frantzuzoaice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Doruletz, m-ai facut sa rid!!!
Dar nu stiu care esti tu... Oscilez intre Catinca si Mirabela...

Si daca nu stii prea bine la ce vrei sa folosesti Babycook de ce l-ai comandat?...
Unele mamici considera ca e mai bine sa gateasca ele, mincare prospata, nu sa le dea "conserve" bebeilor... Si apoi si la pret se observa, faci ceva economii... Zic si io.

Chatoniko, sanatate multa!

Lu, ne-ai facut curioase pe toate si acu' cica-i secret! Si-ncepusem si io sa visez despre-ntrebarile-alea aiuristice!!! Uf! Si habar n-am ce sa ghicesc daca v-au pus sau nu din intrebarile gasite de voi!

Fetelor care vorbiti bine frantuzeste, !

Cum traduc pe româneste "faire le Hibou"???
Repede, repede daca stie cineva, plizzz!!!

"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."

Mergi la inceput

Otilia pai il comandai ca zisesi tu de el aci!! de fapt pediatra a zis ca ar trebui sa-i dam d'amandoua ca sa se invete cu toate gusturile, si alea naturale, proaspete da' si petits pots pentru cand plecam in vacante.

Hibou e bufnita, nu? da' habar n-am cum face!
io mi-s mirabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Faire le Hibou - faci ca bufnita sau faci pe bufnita!! Asa as traduce eu. Bufnita face " hu hu hu"!!
Zic si eu,poate are altcineva alta idee!!
Pupici

Mergi la inceput

Wow, doruletzule, da'mi place cum le-ai zis-o la xenofoabele alea! (ca totusi jumatate sunt PRO... ;)) Cred ca alea de sunt contra sunt de sex masculin!

FAIRE LE HIBOU - fetelor, cine-mi zice ce sens are expresia asta??? Ca nu reusesc sa gasesc si nu se refera la sunetele scoase de bufnita. E o expresie dintr-o carte de psihologie - ortofonie pe care o traduc si sensul ar trebui sa fie pe undeva ca ne gasim timpul necesar pentru a observa, astepta si asculta Maria Sa Copilul.

"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."

Mergi la inceput

Oare o insemna sa stai treaz noaptea ca huhurezu'?!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doruletz

Oare o insemna sa stai treaz noaptea ca huhurezu'?!

... ca sa astepti copilul sa se exprime si sa-l observi bine de tot...

Mergi la inceput