Incep prin a va relata pe scurt povestea noastra: fetita mea, Daria, s-a nascut prematur, dupa doar 29 de saptamani de sarcina, si a facut hemoragie cerebrala datorita hipoxiei (s-a scurs tot lichidul amniotic si n-a mai putut respira in utero). Este diagnosticata cu diplegie spastica; are certificat de persoana cu handicap grav. Nu pot spune slava Domnului ca este afectata doar motor, pentru ca nu cred ca exista vreun handicap mai usor decat altul... In prezent are aproape 4 anisori si inca nu sta singurica in fund. Povestea este lunga si complexa, lupta noastra pentru recuperare inca nu s-a incheiat, dar suntem optimisti si motivati si totul va fi bine!
Cred ca ar fi bine sa facem schimb de experienta (parintii de copii cu probleme similare); sa mai aflam noutati despre centre de recuperare, medicatie, tratamente, hidrokinetoterapie etc.
Ana Dragnea
Ana, m-a impresionat mult mesajul tau, slava bunului Dumnezeu fetita mea e sanatoasa tun dar m-am gandit de multe ori ce-as fi facut daca ar fi fost altfel...cred ca as fi facut la fel...lupta pentru copilul tau, nu te da batuta si nu-ti pierde speranta, banuiesc ca nu-ti e deloc usor! 
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)