Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Catalina, fata dulce, o sa fie cu noroc IA, si chiar de no fi luna asta, va fi luna urmatoare, stiu eu, ca pana la 30 ani trebuie sa fiu insarcinata, iar in aprilie e ziua mea si schimb prefixul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Nu...nu se poate...cred ca am gresit subiectul!!! scumpelor, nu-mi vine sa cred ca l-ati lasat sa alunece pe pag. 3???
Haideti, am nevoie de optimismul vostru, ca al meu o ia incetisor la vale...
Povestiti cum stati cu simptomele de luna asta, se prefigureaza ceva la orizont? Haideti moisici, parca lipseste ceva aici, nu vi se pare? sa mai umplem lista aia, ca plange saraca!

Uite, sparg eu gheata, desi am semne de CM, ma doare maseaua de minte de innebunesc (sunt pe antibiotice), in maxim 10 zile probabil fac laparoscopia, am treaba la servici si nu mai apuc in veci sa o termin (nici nu ma mai chinui, fac cat pot), plus ca ne-am dat seama aseara ca nu mai avem banii planuiti pentru mobila din camera (oare va fi vreodata?) "a copilului", ca i-am papat pe toti la munte, totusi... SUNT OPTIMISTA! Nu stiu de ce, probabil sunt nebuna, dar VREAU sa avem odata toate copilasi... Si STIU ca vom reusi pana la urma, TREBUIE!

Teo, Aileene, Rami? restul fetelor? pe unde sunteti?
Liana, te asteptam sa intri cand poti... sanatate sotului!

Haideti, moisici, va rog eu, TREZIREAAAA!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Betica, sper ca tu si Aileene sa deschideti drumul reusitelor la FIV, printre moisici!

Doamne-ajuta!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Hai Amely ca m-ai facut cu un ochi sa rid si cu altul sa pling..nasol cu maseaua de minte..si eu am patit-o acum vreo 5 ani si m-am operat sa o scoata...a fost super nasol..macar tu o rezolvi cu antibiotice! Rusinica...a ai papat la munte banii de camera bbului??!! Pai inseamna ca trebuie sa pui repede de-o parte ca nu se stie!Cit priveste laparo, asta este, il faci si gata...Decit sa te gindesti mereu ca de acolo-i baiul, mai bine scapi si de grija asta..Ce sa-ti zic ca pe prietena mea o ameninta T ca daca nici luna asta nu ramine si cealalta o baga iar la laparo..Si de la prima facuta cu Ion Ionut si Moisa se face in martie 1 an!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Mai sunt fete care sper ca vor sparge gheata la FIV: Veronici si MRL (Liliana).
Sper sa ne mai spuna cate ceva...Veronici ar fi prima!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetele,

Eu am fost acum la Moisica si mi-a spus ca pt ciclu natural evouam f bine: endo 7 mm trilaminat (mie mi se pare super mic, dar in dec mi-a facut ISA pe endo 6.5mm...), OS - folicul 16.5. A zis: maine o ISA si sambata inca una, ca sa-l prinda :)
Voi ce parere aveti, ca mie mi se par cam mici valorile...data trecuta aveam val mult mai bune (pe CM stimulat, este adevarat...).

Amely si eu sunt ff optimista!! nu stiu daca am sau nu motive, dar asa sunt!

Pupici, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Buna fetele !

Eu ieri nu am fost la birou, a trebuit sa alerg iar dupa parchet, gresie, mobilier de baie, si dupa vreo 9 ore de umblat, nu prea am gasit mare lucru din ce doream... tare complicat !

Ingeras, nu e neaparat mic foliculul tau, poate sa creasca in 1-2 zile f. mult; oricum, spune-i Moisicii sa-ti faca eco si inainte de inseminare si dupa, pana vizualizezi corpul galben ! Asa vei sti exact cam in ce zi ovulezi pe ciclu natural, si vei sti si cam pe la ce valori ajung foliculii tai cand se matureaza ! Daca e nevoie sa faci ISA dubla sansele cresc ! Iti tin pumnii sa reusesti !

Veronici, bafta multa vineri la punctie si luni la ET ! Sa te ajute Dumnezeu sa reusesti, draga mea !

Amely, poate totusi n-o fi ciclu luna asta, dar indiferent de situatie, cu curaj inainte ! Te

Aileene, ce mai faci, cum te simti dupa ET ?

Dany, Sim, Slavmih, Tabi, Liana, va pe toate !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Salutare fetele!!!
Am crezut ca aici sunt doar gravidute, dar se pare ca sunt si in devenire...
De cateva zile sunt pacienta dr. Moisa, a fost cumva o intamplare, sper sa fie cu noroc. M-am dus la monitorizare ziua 11, pe la 17 dupa amiaza si mi-a facut inseminare seara pe la 21, ca aveam deja un folicul de 21 mm, endometrul 10 mm. M-a surprins putin ca am facut pregnil-ul si peste 4 ore inseminarea, eu stiam ceva de 12 ore. Nu mi-a dat nici un tratement nimic dupa, oricum totul a fost pe ciclu natural. Am incredere in ceea ce face, chiar daca la sot n-a fost prea bine, dar cine stie, asteptam...
Poate-mi spuneti si mie cele care ati mai facut inseminare cu ea cum a fost. Eu am mai facut si alte inseminari cu alt dr. si mi-a fost f.f. rau dupa, vreo cateva zile, nu cred ca era normal, acum n-am avut nimic. Asa ca in privinta asta toata stima.
toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Tabi, ti-am trimis PM, poate ma ajuti si pe mine cu niste informatii, cand poti. Te si succes !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

rami 73: ti-am raspuns.

pmihaela: si eu am facut IA luni cu Moisa, nu m-a durut nimic, nu mi-a dat pregnil, a fost pe ciclu natural, in z 11 aveam endo de 8 si folicul de 18,5, IA am facut-o in ziua 13. Dupa mi-a dat sa pun intravaginal cate o capsula de utrogestan seara pana imi vina sau nu ciclul. Iti tin pumnii sa fie de bine.

Mergi la inceput