Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 15

adelamaria spune:
Buna, fetele!
Eu ma pregatesc pentru prima vizita la Dr. Moisa...am niste emotii...vai de capu' meu...
Liana, imi pare rau sa aud ca ai probleme si e chiar ghinion!!! Dar se trateaza chlamydia si o sa scapi tu si de asta...ca eu, una, drac cumintit n-am vazut pana acum! ...Sanatate multa si putere de lupta tie si sotului!
Tabitha, mersi frumos de raspunsul de acum cateva zile! N-am mai avut timp sa intru si sa-ti multumesc...o fac acum...Si te rog sa nu mai gandescti asa trist, ca ma intristezi si pe mine! Haide, lasa gandurile negre de copil trist si uite, ia o de la mine, poate te mai inveselesti!
Ingeras, iti tin pumnii, nici nu stii cum...stransi, stransi de tot! Tie si tuturor celor care asteapta minunea...O sa reusiti, o sa reusim...suntem tinere si avem suflet curat...nu se poate sa ne uite D-zeu de tot...poate o fi si El intr-o pauza...i-o fi cazut serveru' momentan ...da asta se remediaza...
Amely, multumesc de PM. Abia ieri l-am vazut, ca eu nu ma loghez de fiecare data cand intru pe DC...Spuneai ca nu prea stii daca sa iei clomiphene...Eu, sincer, nu ma pricepe deloc, dar am o pozitie care o sa supere multi doctori si poate si voi o sa dati cu rosii...eu nu vreau sa fac tratamente hormonale...sunt convinsa de de ovulat, ovulez, dar probabil se intampla ceva pe parcurs...asa ca...eu nu vreau hormoni bagati cu lingurita in mine!!! Cel putin, deocamdata...poate ca nu sunt inca destul de obosita de lupta asta...Daca o sa trebuiasca, o sa incerc intai pe naturiste...Asa ca ...eu te sustin si iti inteleg indecizia...
Imi pare rau ca intru asa rar si nici nu va pot ajuta prea mult, dar sa stiti ca imi sunteti toate dragi!
De aproape 2 ani citesc pe DC si ma bucur si ma intristez cu fiecare dintre voi...indiferent la ce subiect...endometru sau aspirante, naturiste sau oricare altele...si cand ma rog, ma rog sa primim si noi darul asta minunat de a fi mamici, ca prea nu e drept ce ni se intampla!
Va pup acum, imi mai pun o cafea si raman pe DC, mereu langa voi!

Amely spune:
Cata, am inteles ca vine pe 5 martie... iar pana pe 14 zicea ceva de o conferinta, dar cred ca dupa 5 va fi in tara, ca m-a chemat la monitorizare. Cu stimularea...nu stiu, inca nu m-am hotarat. Ma mai documentez
Stiu ca nu-i de joaca, mai ales ca pot sa-mi dau peste cap hormonii... in plus, eu ovulez destul de bine natural... mai putin luna trecuta, cand am avut folicul de 16,1 cu o zi inainte de ovulatie. Desi la mine in general creste spectaculos de la o zi la alta, iar endometrul a fost bun...9 mm. Deci nu se poate spune ca nu ovulez cum trebuie... Ce ma enerveaza este ca in ultimele 3 luni am ovulat doar cu stangul, iar la mine dreptul ovula cel mai bine... dar cred ca a cam obosit saracul...
Cu clomiphenul, mai am 2 zile de gandire...
Olteanco, uite inca un pt. curaj, stiu ca se va rezolva, nu in cat timp cat crezi tu, ci mult mai repede, o sa vezi!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Amely spune:
Adelamaria... sper sa iau decizia potrivita... o sa-mi ascult intuitia. dar intai o sa mai citesc pe aici, poate mai aflu cate ceva...
Tabi, uite un ca sa nu mai fii deloc trista...
Rami, tu ce mai zici scumpa? cum stai cu "pisicul"?
D-na diriginta Oana, tocmai dvs. absentati asa nemotivat? vreti sa dati exemplu negativ elevilor? Hai mey, ca ne lipsesti zau... nu mai fugi de noi, care te iubim!
Teo, unde esti?
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

M Oana spune:
Amely iubita mea, am avut niste zile mai grele si nu am avut timp sa intru pe DC, dar de cate ori ajung sa citesc si vad ca pot da o mana de ajutor, semnez condica.
In ceea ce priveste stimularea si eu ma feresc din aceleasi motive ca si tine: la 31 de ani functionez ca la carte si chiar nu pot sa-mi asum riscul de a ma defecta, mai ales ca sansele de a ramane gravi cu stimulare nu sunt cu mult mai mari, la noi problema majora fiind cea masculina.
Rami atunci cand a facut ISA cu stimulare a dat peste multe complicatii, fapt pentru care nu cred ca voi apela la stimulare vreodata.
In ultima vreme simt ca nici la FIV nu mai vreau sa apelez (dupa cazul lui Kla si dupa ce am citit prin ce trece frantuzoaica noastra din cauza hiperstimularii) , ci direct la adoptie, dar pana la a lua o decizie finala mai vreau sa fac vreo 4-5 ISA.
Ingeras balonare nu am simtit nicodata dupa ISA, chiar pot spune ca ISA, din punctul meu de vedere, e o procedura placuta.
Dar poate organismele reactioneaza diferit sau poate ai mancat ceva care duce la balonare sau balonarea reala sau nu, e benefica pentru 'pisichut', caci o burtica umflata pare o burtica plina cu ceva bun....
De cate ori se uita a mea mama la colacul natural de pe burtica mea o aud spunand: AI RAMAS INSARCINATA?
Liana ce pot sa spun despre chlamidia?????????? E prima oara cand faci analiza asta?

veronici spune:
Multumesc de urari ,ieri am facut ET si acum am 4 embrioni in burtica( sa nu va mai spun ca ni i-a aratat la microscop :)) Deci,daca raman pot sa ma mandresc cu faptul ca i-am vazut de la stadiul de celula !!
Am avut A10,A8,A7,A6.
Va pup si plec la orizontala.....neplacut dar asta e...mai fac un sacrificiu !
Pe 9 Martie am analiza Beta HCG
http://photos.yahoo.com/verocika2002

M Oana spune:
Veronici sa fie intr-un ceas bun!!!!
Liana am vazut la alt capitol ca la Bucuresti aveai analizele bune. Mi-e greu sa cred ca ai capatat chlamidia in cateva luni. E o boala care duce la multe complicatii si refuz sa cred ca ai asa ceva peste noapte.
Eu plec de acasa acum, ma intorc spre seara, dar sa stii ca nu te las pana nu-mi spui ce scrie pe rezultat, adica exact valorile de la Bucuresti si de acum.
Eu in locul tau as mai face analiza asta si in alta parte inainte de a lua medicamente.
Sotiorul in spital, tu cu chlamidia, mi se pare prea mult........
Nici la mine nu e o perioada mai stralucita, dar cand ma gandesc ca trece, asa ma apuca o pofta de viata.........

Amely spune:
Oana... si sper sa treci cu bine peste perioada grea...daca ai nevoie de noi, suntem aici
Veronici, sunt cu gandul alaturi de tine, stai linistita in patuc si gandeste-te la ce bebe frumos (sau bebei frumosi!) vei avea... Doamne-ajuta!
Liana... eu nu am stiut ca tu facusei analiza si iti iesise bine...acum inteleg de ce era speriata Avalon. Poate ar trebui sa refac si eu toate zoonozele, ca a trecut aproape un an de la analize. Doamne, alti bani, alta distractie... si cine stie ce mai afli...brrr...
Pupilici la fete!
Pozici cu noi

Amely spune:
Danyalooo, ba eu sper sa fii "mai cu motz" si sa ramai din prima, da? Mai ales ca Moisica deja e celebra cu reusitele "din prima"
Pozici cu noi

ingeras26a spune:
Stimate doamne, va invit in salonul (a se citi capitolul) nou!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70108" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70108
Pupicei, Ingeras

slavmih spune:
Tabitta sper sa ai dreptate cand am facut tratamentul naturist cu extract din mladite de zmeur am avut si foliculi de 27 -29 . Asa ca ar fi super ca sa raman fara IA.
Curaj la toate fetele sper ca anul asta sa vina multi
Va pup