Clubul moldovencelor de peste Prut (16)
Raspunsuri - Pagina 12
doroti_5 spune:
Buna dimineata padrugelili.
quote:
Originally posted by lia_c
salutare,
Doroti, eu sint de acord cu intilnirea, dar pot fi prezenta doar seara dupa 18.00 si in we . Vinerea asta voi fi busy. Vom face baby shower cuiva la serviciu...
Eu tot la servici pina la orele 18.00 si libera dupa si in we.Asa ca las la alegerea voastra, poate duminica ne intilnim ce ziceti?
quote:
Iarasi eu cu intrebarile, nu sint obligatorii - raspunde cine vrea. Voi ati folosit crema antivergeturi? La noi ma uit (sondez piata ) demult timp prin farmacii/magazine si nu vad... O prietena a zis ca a folosit Dove, dar n-a avut nici un efect. Stiu ca Dove e mai mult anticelulita, nu vergeturi...
thx a lot
Sa stii ca eu stiam ca Avon are o crema de vergeturi si mi-a zis cineva care o folosea ca e buna, dar mai depinde de piele, in farmacii am vazut pe Bodoni, s-a deschis nu demult una noua si au asa ceva, nu stiu cit e de buna, dar am luat la ochi ca dupa nastere sa stiu de unde sa iau. In general am auzit ca nimic nu te mai scapa de ele.
doroti_5 28+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Trin
Buna!
Doroti - sarcina usoara! Acumuleaza cit mai multe forte in concediu si savureaza fiecare zi!
Multumesc Elena, incerc sa acumulez(mai mult kg, ca la 26saptamini deja luasem 14kg).
evolutia bebe
Balbina spune:
Salutare,
Am adormit aseara la 3 si m-am trezit la 7, asa ca sint cu capul varza acum, mai ales dupa verificarea lucrarii. Mai am de lucru inca hahat (clientul vrea urgent, ca de obicei), iar afara e o vreme asa de frumoasa de plimbat copilu, la bucatarie ma asteapta o mie de treburi si pe linga toate mor de somn. Of, de ce sa ma apuc mai intii?
O zi productiva celor care stau la servici si o minte limpede va doresc!
Incerc sa mai intru pe aici azi.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
Balbina spune:
Doroti, cica crema de vergeturi are oaresice efect daca e folosita si preventiv, adica inca din timpul sarcinii.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
LiliaToma spune:
Salutare fetelor
Azi ne-am intors si noi acasa.
Deja stiti ca vineri a fost operatia, o noapte am stat la reanimare si pe urma 3 zile in salon.
Totul a trecut mult mai usor decat ma asteptam. Amelia s-a simtit destul de bine incepand cu a doua zi.
Ne-am chinuit noi un an de zile pana acuma, dar anume asta a facut ca operatia sa fie mult mai simpla, altfel ar fi fost mai greu.
Bineinteles ca am vrut intai de toate sa fac o baie cand am venit acasa ca acolo tot pe bucati ma spalam, dar nu avem apa calda...
Amelia tinde sa adoarma ca la spital trezirea era la 7, asa ca eu am profitat sa va scriu acuma repede.
Multumesc la toate pentru urari si Nataliei pentru ca m-a sunat in fiecare zi si m-a incurajat.
Pupici si mai revin
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
Salutare fetelor
Azi ne-am intors si noi acasa.
Deja stiti ca vineri a fost operatia, o noapte am stat la reanimare si pe urma 3 zile in salon.
Totul a trecut mult mai usor decat ma asteptam. Amelia s-a simtit destul de bine incepand cu a doua zi.
Ne-am chinuit noi un an de zile pana acuma, dar anume asta a facut ca operatia sa fie mult mai simpla, altfel ar fi fost mai greu.
Bineinteles ca am vrut intai de toate sa fac o baie cand am venit acasa ca acolo tot pe bucati ma spalam, dar nu avem apa calda...
Amelia tinde sa adoarma ca la spital trezirea era la 7, asa ca eu am profitat sa va scriu acuma repede.
Multumesc la toate pentru urari si Nataliei pentru ca m-a sunat in fiecare zi si m-a incurajat.
Pupici si mai revin
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Ce bine ca ati venit acasa!!!
Sa fiti sanatosele!!!
Un Ameliei!!
evolutia bebe
lia_c spune:
felicitari cu reusita, Lilia si Amelia
Nati, te inteleg perfect cum te simti cu asa clienti! Hai, sa termini mai repede si sa iesi cu Vladut la plimbare! Multumesc p/u raspunsuri rapide!
Doroti, ti-am scris un email.
Alina, Alinka, Lucia de ce nu mai intrati pe aici?
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much.
William Dempster Hoard
alinkav spune:
Buna fetelor!Intru repejor ca=s cam ocupata, ca sa raspund la intrebare despre vergeturi! Cred ca sunt cea mai in masura sa povestesc despre asta. Burta mea nu mai e o burta de alta data(pielea adica). Cremele ptr vergeturi nu sunt impotriva vergeturilor propriu zise, sunt speciale ca sa se dea cu ele preventiv, si in nici un caz dupa ce deja au aparut. Ptr ca vergeturile nu mai trec, doar cu o operatie, deoarece tesuturile pielii pe dedesubt sunt sparte/rupte.Si nici o crema nu ajuta la reinoire pielii. Vergeturile arata ca un fel de cicarice. Eu am inceput sa ma dau cu crema impotriva vergeturilor abia pe la 6 luni, cand deja aveam o burta cat casa, deci practic m-am dat degeaba. Totul depinde de elasticitatea pielii, de marimea burtii, burta mea la 7 luni era cat la majoritatea fetelor la 9 luni.
Cam asta vroiam sa spun.
Lilia bine ati venit acasa sanatosi!!!!!!Multi pentru Amelia!!!!!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
doroti_5 spune:
quote:
felicitari cu reusita, Lilia si Amelia
Nati, te inteleg perfect cum te simti cu asa clienti! Hai, sa termini mai repede si sa iesi cu Vladut la plimbare! Multumesc p/u raspunsuri rapide!
Doroti, ti-am scris un email.
Alina, Alinka, Lucia de ce nu mai intrati pe aici?
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much.
William Dempster Hoard
evolutia bebe
Ti-am scris si eu un e-mail.
Lucia_B spune:
Buna fetelor
Lilia & Amelia - refacere grabnica si numai bine .
Doroti - cum te mai simti draga, rezisti pina in la concediu? Te mai chinuie greturile si arsurile? Cum e fata, linistita sau te ?.
Corina - calatorie usoara si sa te aranjezi cit mai bine posibil. Aveti grija de Luci.
Natalia - spor la treaba, stiu ca o sa te descurci, tu doar esti la noi ca o . Neaparat sa faci pauza si sa iesi cu baiatul la aer curat.
Cornelia - cum ai inceput saptamana de lucru si ce gustos ai facut in we?
Dupa cum au scris si fetele, crema antivergeturi e pentru prevenirea lor si nici un caz pentru tratare. Eu am folosit crema simpla (grasa, de la Nivea) si oricum mi-au mai aparut citeva. Ar fi trebuit sa dau mai mult. Mie mi-au iesit cam in ultimele 2 saptamani cind eu deja nu ma mai ungeam fregvent .
Eu sunt cam intr-o stare ca Natalia. Nu prea am dormit noaptea asta, de' a avut fii-mea chef de vorba, acum imi pica ochi-n grura. Joi am oaspeti si incerc sa coc ceva. Zic "incerc" deoarece dupa cum dorm pe mine nu imi iese mare treaba, incurc masurile, asa ca invintez recete noi .
Tineti pumnii sa-mi iasa ceva comestibil, ca tare bune-s ingridientele si nu as vrea sa le dau la gunoi.
Numai bine si o zi frumoasa.
-------------------------------
ce mari suntem
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)