clubul nurorilor cap 15

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Fetelor, eu va citesc cam la 2 zile odata, dar de scris... mai rar, ca tare-s obosita! Si cu munca, si cu 2 copii pe cap...

Ma minunez si nu prea, ca si a mea soacra tot asa de scorpie e!!! Apropo de scorpie, am murit de ris la bancuri, mai scrieti!

Si a mea socrela avea mania meselor peste mese, ca deh, sa se dea rotunda ce bani are ea (de fapt n-avea, da' se imprumuta!) si apoi ca ce bani ii da fisu'. Adica doar o masa a facut pe banii nostri. Masa la care i-a invitat pe parintii mei, sa se cunoasca! Cita ipocrizie! Bineinteles ca eu le-am zis alor mei, separat, de unde a avut ea banii. Nu de alta, dar chiar nu aveam nici noi bani. Asta n-o sa inteleg never, cum sa ceri, Doamne, bani de la unicul tau copil, cind si asa o duce greu?! Ca de ajutor, nici nu poate fi vorba! Mai bine, sa nu am nici eu obligatii fata de ea!

Ma opresc aici, ca decit sa spun de rele, mai bine nu mai spun deloc.

Felicitari miresucelor in devenire!

Ciuleandra, si mie-mi place tare mult cum scrii, dar nu si despre ce scrii

Poze cu ea nu stiu daca am digitale, ca sa pun acolo, la contul comun. Si daca nu am, atita paguba, ce sa vedeti, o scorpie in carne si oase?!?

Pupici!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
O zi de vineri cat mai reusita va doresc! Si fara socrosenii prin preajma!
Andreutza spor la ultimele pregatiri! Si...concediu placut!
Pup u all
p.s. Ancutza eu as pune-o in top la acrituri pe barosana de soacra-ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor
Va scriu acuma, de dimineata, ca mai tarziu nu o sa am timp, si la 9 plec la restaurant sa stabilim ultimele detalii, sa dam nr de persoane si multe altele, apoi plecam la tara dupa tuica. Asa ca pana sambata seara nu o sa mai intru, iar duminica am examen. Am reusit sa invat 4 din cele 24 de subiecte. Va pup si sa aveti un sfarsit de saptamana excelent.

13+
Mai am 8 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by marinar
Dar nici sotii nu prea iau masuri.....

marinar

Pai sincer, acum nici n-as vrea... pana la nunta vreau liniste si dak tine de mine, ok, imi tin gura.
a.cicel, ce sa-ti spun ? Bafta la examen, profita cat poti de concediu, relaxeazat-te pt nunta si sa fii o frumoasa ! k nu stiu dak mai intri pe aici... si na, sunt prima care iti ureaza Casa de piatra si sa ai o nunta superba !!!!!!!! Sa fii fericita si frumoasa ! si sa nu te prind k nu pui poze !!!!!!!!

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Aseara iar l-a oprit soacra-mea pe puiu, dar de data asta sa "aibe grija de copilu' asta care tuseste din ce in ce mai rau... fa-i, mama, ceaiuri, du-o iar la dr, ai grija de ea sa se imbrace mai gros, ca am vazut-o eu cum se imbraca... da-i pastile, etc "... A vazut puiu k n-am nici o reactie... s-a mirat... si i-am zis k probabil zice sa aibe grija de mine k sa nu i se imbolnaveasca baiatu'...
Si a venit si in timp ce mancam, sa vada "cum ma simt"... De fapt, ideea era sa vada ce papa baiatul ei... ete k baiatu' ei era super-multumit de niste paste cu ton, facute de moi ! si nici prin cap nu-i trecea sa guste dintr-o alta ciudatenie de ciorba de varza cu jumari. a facut o fata cand a vazut ce-i in oala..... si mor de drag cand ii spune k mananca tot ce ii gateste nevasta, k il rasfata...

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Cred ca pe aici bantuie astenia de primavara

Andreea tu chiar mai ai o saptamana pana la nunta? Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut vremea. Bafta la examen si mai ales la ultimele pregatiri

Raza nu ti-a mai trecut raceala? Pune-ti soacra sa iti faca un masaj, o frectie, ceva, sa te rasfete

Am si uitat sa va intreb, cum ati petrecut ziua indragostitilor? De Andreea stiu, cu actele la primarie:) Dar celelalte?
SunSmile cum a fost iesirea la restaurant cu limuzina? Am vazut una acum in Bucuresti si m-am gandit la tine:)

Siminutza las ca acuma sunteti departe, nu va mai poate da soacra nici o masa, eventual factura telefonica sa fie o problema

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

gata am sosit si eu!!!
moaaaama ce repede prind...noroc ca sunt altii mai destepti pe aici si ma lumineaza...gaata e mai desteapta fata...ia sa vedeti voi la ce am muncit eu dimineata...la listuta ...am cosmetizat-o putin si.....ancuta_stan e si ea acolo...te-am trecut la bune...pana l;a proba contrarie
daca nu-ti place...fluieri
Flaviace zici??smart girl?!?!
a.cicel...zilele sunt numarate AMR=8...SA VEZI CE DANSURI MURDARE VOR FI PE AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

buna fetelor!!!!
Eu sunt un pic cam suparata si dezamagita!!! Acuma am venit de la examen, care a fost cam nasol!!!! avem o profa cam.............. i sa nazarit ei peste noapte sa dea un subiect de pici in cap.......!!!
Sper sa imi revin peste cateva ore si sa revin mai bine dispusa.........

lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Bravo Fana, fata desteapta Fac cinste:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare!
A mea soacra vine si doarme la noi iar dimineata pleaca,nu stiu pe unde bantuie,vine seara pe la 8 si se culca!
Flavia,e greu cu doi copii,mai ales ca fetita merge la gradi,la toamna ve merge la scoala iar eu va trebui sa incep serviciul...Mi-e groaza sa ma gandesc cand va implini Mihaita 2 ani si ma voi intoarce la lucrum,mama e cu baietelul fratelui meu care e si el f. mic!Singura solutie ar ramane sa angajez o bona dar trebuie sa gasim pe cineva de incredere,am auzit atatea lucruri urate ca,sincer,m-am cam speriat!Vom vedea cum o vom scoate la capat...sa fim sanatosi,rezolvam noi cumva...!
Andreea,bafta la examen!
Va pupik pe toate!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput