clubul nurorilor cap 15

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Neatza, norici!
Flaaaviaaaaaaaaaaa, unde esti???? Ne e dor de tine, hai, nu ne lasa sa te asteptam atat!!!

Andreea, ce mai faci, cum este bb? Mai ai asa putin pana la nunta, parca imi aduc aminte de nunta noastra, ce repede a trecut!

Raza, nu o lasa pe scorpie sa faca ce vrea ea, da-i la cap

Despre socrela nu mai stiu nimic si, credeti-ma, nici nu-mi doresc sa aflu prea multe N-am mai vazut-o de vreo 2 sapt, ce binecuvantareeee
Cred ca in wk vom trece pe la ei, ca tre sa le dam niste bani, dar, sper sa nu stam mult, ca are sotu de lucru acasa. Vai, ce rea sunt, auziti voi, sa nu-mi doresc sa o vad pe soacra-mea

va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by andora
auzi mai 13 milioane pe materiale? Cred ca ii ajung pentru cateva luni

Mda, iar ea i-a aruncat pe fereastra in 2 zile ! Si cum da lenjeriile respective si in rate, iti dai seama k nu-i recupereaza prea curand... abia au inceput femeile sa plateasca. Da' pe romaneste fie spus, d'aia nu mai pot eu ! Cine-a pus-o ? Inteleg k are foarte multe comenzi ( cine nu vrea lenjerii pe comanda, mult mai ieftine decat pe piata, bumbac 100% si platibile in 2 rate ? ), dar daca nu stie sa-si tina banii, nu e vina mea.

cherry, usor de zis, destul de greu de facut... totusi, extrem de tentant... Doamne-fereste, nu, daca i se intampla asteia ceva, eu-s prima acuzata !...

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Am ajuns si eu in sfarsit, abia acum am reusit sa ma trezesc si am zis sa trec sa va , sa va spun ca sunt bine (mersi de grija:), azi noapte tarziu am ajuns acasa dupa ceva peripetii...
Intru eu putin mai incolo sa va povestesc, ca acum ma asteapta "datoria".

Fana multu' ca ai deschis capitol nou, e chiar foarte bine, cred ca ai avut ceva de lucru cu lista:) O sa te rog sa treci tu aici fetele noi, pana deschidem capitolul urmator, oky?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Am ajuns si eu in sfarsit

Uelcom beac !

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Da Razuco, Flavia bianveniuuuuuuuu!!!!!!!!
Ce peripetii mai? hai ca te bombardez pe toate fronturile, ne-am ganditara noi ca nu stai numai o zi

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta_stan spune:

Am vazut ca nu m-ati luat si pe mine pe lista de nurori ! Probabil pentru ca nu am reusit sa ma hotarasc daca e buna sau nebuna !

Nu-i nimic io am adaugat si poze cu ea si sper sa intre in finala pentru miss

Va pup.

Ancuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fete cucuiete

Mai Raza, sincet te compatimesc. Eu macar de asta sunt multumita- ca stam singurei. Iar de cerut bani nici nu se pune problema, ba chiar ne mai dau ei. Deci, chiar daca nu-mi place mie mereu de soacra-mea, cred ca merita sa mai stea pe lista rosie.

Flaviaaaaaaaaa bine ai revenit. Ti-am simtit lipsa

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Ancuta ,stai sa apara Fanna si trece ea.Ea a deschis capitolul si numai ea te poate trece in listuta.Oricum esti de a noastra.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Ce fac fetele?
Ieri a fost mare veselie pe aici....Mi-a placut chestia cu masina de spalat...
Iubi a intrat de azi in concediu, si eu de maine (sper), daca nu, de luni. Maine vrem sa mergem la tara sa aducem tuica.
Eu stau cu cartea de drept administrativ in fata si nu imi intra nimic in cap. Nu reusesc sa retin nimic. Si duminica am examen. Nu stiu ce o sa fac. Cred ca il pic cu brio.

13+
Mai am 9 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

ancuta...decizia iti apartine...buuune sau nebune?!?!?!

Mergi la inceput