clubul nurorilor cap 15
Raspunsuri - Pagina 14
ancuta_stan spune:
hai s ava dau si eu amanunte despre hachitele soacra-mi; aseara au venit la noi niste prieteni si ea s-a dus in dormitor la ea (ceea ce pe mine ma mira foarte tare ca de cele mai multe ori sta si casca gura la noi si se baga aiurea in discutii); cand ma miram mai tare ca avem si noi liniste apare, pune mana pe telecomanda si schimba postul - noi ascultam muzica pe VH1. Al meu, binenteles ca aluat foc si a inceput sa se certe cu ea de fata cu prietenii nostri. Dupa care foarte afectata, imi da mie telecomanda cica sa dau eu unde vreau. No comment!
Va pup si va doresc o saptamana de exceptie!
marinar spune:
Buna fetelor
Mi-am facut si eu aparitia, pt ca tot week-end-ul am fost acupata.
Sambata au venit ai mei pe la noi. Tata ca sa-mi faca reparatiile necesare pe la geamuri, glafuri etc, ca -sau mai stricat cand s-au pus termopanele, iar mama ca sa ma ajute la curatenie. Oricum nu mai fusesera pe la noi din vara anului trecut- prefara sa mergem noi la ei.
Tinand cont de faptul ca nu s-au vaszut cu socriimei tot de anul trecut, mi-a spus mama sa-i invit si pe ei la noi. I-am spus mamei sa nu-si faca ea griji ca o sa vina soacra si fara invitatie speciala. Si uite cum sambata pe la 12 a venit, nu in vizita ci in "control", sa vada ea daca face tata treaba buna (tata a fost sef de santie 12 in srainatate). Imi venea sa o arunc de la balcon, dar m-am calmat de dragul mamei.
Mai tarziu am pus masa pt toata lumea, dar doamna e la cura de slabire- asa ca nu a a vut ce comenta de mancare. In schimb m-au laudat parintii si mai ales sotul. Ea nu a mancar, dar macar mi-a spalat toate vasele.
Ieri a fost frumos, am iesit cu soata mea la plimbare prin Herastrau. Vine primavara fetelor......
A.cicel- felicitari pentru examen. Sa te odihnesti, ca doar trebuie sa fi in cea mai mare forma, ca doar o data esti mireasa.
Mai, ca bine zicea cherry22, nu punem de o intalnire. Eu am fost acum putin timp la intalnire cu aspirantele, a fost super super. Hai sa ne cunostem!!!
pentru toate nurorile si sa aveti o saptamana cat mai placuta.
marinar
impreuna spune:
Asa fetelor, ati venit cu forte proaspete si vesti despre soacre:)
Raza soacra ta e dusa rau. Zi sa inchirieze un restaurant daca vrea sa faca masa mare cu neamurile ei. Ii trimite pe capul alor tai numa ca asa ii datina?
Ancuta soacra ta e destul de ok. Chestiile astea sunt inevitabile atata timp cat stati impreuna. Crede-ma ca iti spun din experienta.
Marina socrii va viziteaza mai des decat parintii? Cum se inteleg cuscrii intre ei> Daca sunt bine, n-ai de ce sa-ti faci griji si sa te simti prinsa la mijloc, daca nu, e mai rau ca trebuie sa faci pe arbitrul...
Noi suntem in cautare de solutii sa ne mutam singuri. Ar fi si cazul...
Si discutam cu socrii pe tema asta. Daca vine vorba de vre-o oferta sa ne luam un apartament e ok, desi mai comenteaza b ca acolo nu e zona buna, ba ca la etajul ala nu-i bine ca-i frig/cald... da oricum, sunt rezonabili.
Dar daca vine vorba de chirie, sa ne mutam pana reusim sa ne cumparam ceva, iau foc: cum adica sa ii imbogatim pe altii cand banii aia ii putem pune deoparte?
Asa ca show-ul continua, dar sper sa se termine cat mai curand.
Flavia (sotie si mamica fericita)
ancuta_stan spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Asa fetelor, ati venit cu forte proaspete si vesti despre soacre:)
Ancuta soacra ta e destul de ok. Chestiile astea sunt inevitabile atata timp cat stati impreuna. Crede-ma ca iti spun din experienta.
Draga mea, binele e relativ si totul in viata e comparativ. In comparatie cu alte situatii, da, probabil ca e destul de ok. Asta e si motivul pentru care nu ma mut - rau cu rau dar mai rau fara rau. Eu te cred ca este ok si vorbesti din experinta insa eu nu ma pot abtine sa ma enervez cand face cate o faza de genul - noi cu prieteni pe la noi, in discutii despre diverse chestii - ne zice sa schimbam subiectul ca nu-i place ei.
camelia72 spune:
Salutare!
Sa va zic o veste buna:-aseara nu a mai venit soacra-mea la noi,cine stie...or fi luat-o hingherii de pe strazi,ce bine,a dormit si Mihaita linistit,fara sforaitul ei!
Andreea,felicitari pt. examen,concediu placut si nu-ti mai face atatea griji,gandeste pozitiv si totul va iesi ok,ai sa vezi!
Dana,parca tu ziceai ca ti s-a parut ca a fost soacra-mea prin Unirea!Mai,sa stii ca ar fi posibil sa fi fost ea...cine stie pe ce prospatura o fi pus gherutza si a dus-o prin Bucuresti!Ei ii plac barbatii tineri,a mai stat cu cineva vreo 4-5 ani,mai mic cu 10 ani ca ea,are si o fata cu acesta!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
lavinai spune:
buna nurorilor!! am intrat si eu un pic cat sa va salut ca trebuie sa plec la lucru!! sstazi sunt foarte bucuroasa ca am luat si ultimul eaxmen cu nota 8!! si pt ca este o vreme asa de superba afara!!
va pe toate si sa aveti o zi cat mai frumoasa si cu soare!!!!!
lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
marinar spune:
hello
mai Flavia, socrii vin mai des pe la noi decat parintii, dar stau si mult mai aproape. Oricum, chiar daca astateau parintii tot asa aproape nu veneau prea des, ca sa nu ne deranjeze. Asa sunt ei , mai simtiti. Daca ar avea timp cumnata mea sa intre pe forum, fara indoiala ca mama ar fi scrisa cu rosu. Si eu am pus-o pe soacra mea pe lista rosie, darrrrrrrrrr cu indulgenta.
pupici pt norici
marinar
impreuna spune:
Ancuta stiu ca si chestiile astea deranjeaza si uite asa se tot aduna... Dar nu puteti discuta cu ea asa ca de la om la om, sa-i spuneti ca e vorba de respect?
Eu am facut scandal cand au aparut chestii de genul asta si s-au domolit. Acu daca vor sa faca ceva, ne intreaba pe noi mai intai, sa nu ne deranjeze. Si tot mai apare cate ceva, dar e inevitabil.
E tare greu sa locuiesti cu cineva, oricat de bine te-ai intelege :(
Cami o fi prins soacra vre-o prospatura:) Sper sa aveti cat mai multe nopti linistite, sa-si gaseacsa si ea pe cineva sa o satisfaca:)
Lavinia felicitari pt examen si ca ai terminat sesiunea. Mai ai putin si scapi si de licenta
Marina exact asa sunt si parintii mei. Astept sa se insoare frate-miu sa vad ce cum se intelege maica-mea cu nora:) Ultima data cand a fost in vizita la ai mei, a dormit cu maica-mea in camera si au stat la povesti pana aproape dimineata:)
ancuta_stan spune:
[quote]Originally posted by impreuna
Ancuta stiu ca si chestiile astea deranjeaza si uite asa se tot aduna... Dar nu puteti discuta cu ea asa ca de la om la om, sa-i spuneti ca e vorba de respect?
E tare greu sa locuiesti cu cineva, oricat de bine te-ai intelege :(
eu visez de mult la o discutie dar sunt usor nervoasa si mi-e teama ca am sa fac mai mult rau decat bine incercand asta.
tre' sa fug. va pup.
SunSmile spune:
Buna seara gagici!
Ce mai facei? Ce mai ziceti?
Vaz ca soacrele s-au mai domolit..o fi vremea de vina?!?
A mea e o draguta...mi-a trimis un trandafir chinezesc prin cineva, ca sa fie cadou pt ca m-am "purtat bine dupa operatie"! Zici ca-s plod de 5 ani, cu zaharelu sa-l prostim!
Andreea bafta maxima pe ultimii 10 metri!
Flavia neserioasa mai sunt..uite acus iti scriu!
Pup u all