Fetelor,vreau sa va spun ca prietene de-ale mele care au depus dosarul cu indemnizatia CIC in acelasi timp cu mine au primit banii de concediu, chiar azi,iar eu nu! Oare de ce!
Imi fac griji!Unde ar trebui sa ma adresez in caz de nu apar banii??? Va rog sa-mi raspunde-ti! Va multumesc anticipat!
.....Uite,am aflat ca vecina mea a primit si ea banii tot azi,cand a venit postasul cu alocatiile! Vai,chiar sunt ingrijorata!
Tu cum primesti alocatia? In card? Normal era sa vina cu alocatia, si eu sunt putin ingrijorata dar data alocatiei este in jur de 23 asa ca mai am de asteptat. Mergi la posta si intreaba acolo. Altceva nu stiu sa iti spun. Daca ei nu te au pe lista mergi la Primarie.
Cristina si
Ale (30.09.2004)
Nici eu nu am primit inca indemnizatia.
Alocatia da. Cand am intrebat de indemnizatie mi s-a spus ca s-ar putea sa fiu in transa a 2a!
Daniella, mama lu'Alexis
Si eu am asteptat postarita cu mare nerabdare si m-am desumflat ca un balon cand mi-a spus ca n-are bani pentru mine. Am sunat de urgenta pe unde am nimerit(primarie, directia de munca) si mi-au spus ca e posibil sa-i primesc in perioada 20-24 februarie, iar daca nu o sa vina pentru ambele luni(ianuarie, februarie) de-abia in martie.
Am inteles ca depinde de data la care firma a depus dosarul. Ei au procesat doar dosarele primite in prima parte a lunii ianuarie.
Asa ca ... speranta sau rabdare.
2 baieti frumosi
Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)