Ajutor !!!! Dr. Mihalache Florina...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Merci mult. Sunt deja in 7+ si inca nu am nici un dr. in care sa am 100% inceredere si vad aici pe forum fete care deja au 2-3 echo...acum 3-4 zile am sunat la cabinetul dr.T( un nr. de mobil) ptr o programare si mi-sa dat reject, nu am mai incercat pe urma...oare ce ma faceam daca era o urgenta?...sper ca acum sa fac o alegere mai potrivita

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Eu nu sunt pacienta a Doctoritei Mihalache,Doctorita mea este Carina Puiu tot de la CFR2,si la cabinet lucreaza una intr-o tura si alta in alta tura.
Duminica trecuta am avut o colica renala si m-am internat,doctorita mea era de garda si a avut grija si de o pacienta a Dr Mihalache si sa stiti ca a sunat-o de catava ori intreband-o cum e si daca apar probleme sa o cheme de urgenta.Peste noapte nu s-a intamplat nimic cu pacienta si de dimineata am cunoscut-o si eu,mi s-a parut super a venit s-a interesat cum i-a fost,daca totu e ok.Eu zic ca e super,nu o cunosc in amanunt, dar mie mi s-a parut ok.
Totul depinde de ceea ce simti tu,nu stiu ce au patit fetele de la subiectul despre care vorbeai,dar trebuie sa nu dam intotdeauna vina numai pe doctori.Un doctor bun e si foarte ocupat e normal.Asa ca bafta multa in continuare si asculta-ti instinctul.

Io33+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Si eu am fost putin nehotarata dupa ce am citit despre Dr. Mihalache Florina la topicul cu inseminarea, dar pana la urma am decis sa merg s-o vad si apoi sa hotatasc .
Mi-a facut o impresie foarte buna. Si aici nu ma refer la faptul ca zambeste sau ca-i o persoana calda ( cu toate ca si aceste aspecte conteaza foarte mult ), ci la modul profesional in care s-a comportat. Asa ca voi naste cu ea.

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 31+ si Ruty 5 ani


PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=1865

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

quote:
Originally posted by Ioana75


Tanya, vezi ca e si un cabinet stomatologic in apartamentul respectiv (dar nu ai cum sa gresesti scaunul; sint 2 camere pt gineco si una pt stomato, doar sala de asteptare e comuna). Nastere usoara!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)



Sa stii ca eu am fost putin nelinistita ca am gresit cabinetul



"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 31+ si Ruty 5 ani


PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=1865

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Dragele , vad ca nu s-a mai scris demult la acest subiect.
Eu sunt o viitoare mamica de ianuarie 2008 si am ales-o pe D-na doctor Mihalache sa-mi urmareasca sarcina in urma consultarii acestui forum.
Pana acum am mers la dansa de vreo 4 ori si pot sa spun ca m-a impresionat in mod placut , dupa mai multe experiente nefericite cu asa-zise specialiste ca Dunarintu , Virginia Popescu de la Marie Stopes sau Ciuvica de la Sanador.
Este singura care mi-a facut control cu valve fara sa ma doara .
Niciodata nu mi-a facut eco cu sonda transvaginala fara prezervativ si nici nu am observat ceva neplacut la capitolul igiena cabinetului.
Singura chestie care m-a deranjat un pic a fost ca , atunci cand am constatat ca sunt insarcinata am sunat pt programare si m-a programat dupa 1 luna insa era imediat dupa ce venise din concediu , asa ca am inteles.
Daca sunt fete care au nascut recent cu aceasta doctorita , le rog din suflet sa-si spuna opinia , eventual informatii despre tarifele practicate la nastere.


10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralluca spune:

Buna tuturor!

Chiar ma bucur ca ati adus vorba.

Dolcebaby si Tanya, duceti-va cu toata increderea!

Intr-adevar singurul inconvenient este ca prima programare o poti face abia in 3 sapt. - 1 luna; insa dupa prima consultatie te programeaza direct d-na doctor periodic, dupa cum e nevoie; plus ca o poti suna oricand pe mobil.

Eu sunt de 1 an pacienta ei si nici nu ma gandesc sa merg la altcineva. Este super draguta cum vorbeste cu bebele si cum ii rad ochii cand este totul bine. Nu-si pierde niciodata firea, glumeste, te incurajeaza... mergeti cu toata increderea, chiar cu riscul de a se aglomera si mai tare cabinetul din acest motiv :-)

Cabinetul e ok, mai putin cand se aude freza aia sinistra de la stomato :-) Este mare lucru ca are eco si ca face si recoltari pt. analize; astfel nu trebuie sa te trimita cine stie pe unde pentru verificari de rutina

CFR2 e ok, asistentele de acolo sunt chiar suportive si faine.


Numai de bine despre Florina Mihalache.

Va pup si sarcini usoare!

Raluca
11+ (azi ma inscriu si eu la 'odiseea' de ian-feb. 2008



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Salutare! Eu sunt pacienta dr Mihalache, am nascut cu ea in iunie 2006 si urmeaza sa nasc tot cu ea in noiembrie 2007. Am fost f multumita de ea, am gasit-o prin intermediul unei recomandari, schimabsem vreo 4 medici pana sa dau de ea. Eu am mers numai la cabinetul ei particular pt consultatii unde sunt conditii bune. La spital a fost de asemenea ok, poate nu chiar la fel de pompos ca in descrierile gasite aici pe forum, dar curat si destul de bine dotat (chiar exista paturile cu telecomanda, iar bb e cu tine in salon). Am recomandat-o si altor persoane si ele, la randul lor, au fost multumite si au trimis referinte mai departe. Succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Dupa tot ce am citit aici, vreau si eu sa-mi spun parerea despre d-na dr. Mihalache.
Eu am ajuns la dansa prin intermediul fetelor de la topicul cu inseminari, in perioada in care toate o ridicau in slavi.
Incercam de aproximativ 4 ani sa raman insarcinata si schimbasem medicii foarte des. Ea a fost singurul medic care s-a uitat pe toate analizele facute inainte si care nu mi-a prescris tratament fara investigatii. Tot cu ajotorul dumneaei am aflat dupa atatia ani cauza infertilitatii mele: aveam trompele infundate si nici o sansa de desfundare in urma laparoscopiei. A fost singurul medic care mi-a relatat fara ocolisuri situatia reala in care ma aflam.
In aceeasi perioada fetele de pe forum au inceput sa o denigreze si toata lumea s-a intors impotriva ei.
Eu am renuntat la investigatii pentru ca obosisem cu atatea tratamente si stiam ca nu am sanse sa raman decat daca incerc FIV, lucru pe care nu mi l-as fi permis.
Trebuie sa recunosc insa, ca intr-o oarecare masura si pe mine m-a influentat in mod neplacut atitudinea fetelor care o improscau din toate partile asa ca am renuntat sa mai citesc ceva pe acest forum.
Dupa 1 an de zile de la acea Laparoscopie, cand deja ma impacasem cu gandul ca nu voi avea vreodata copii constat cu mare surprindere ca am ramas insarcinata.
Bineinteles ca primul lucru la care m-am gandit a fost alegerea unui medic si dupa ce m-am consultat cu sotul meu am ales sa o sun pe Florina Mihalache.
Era o perioada extrem de aglomerata iar asistenta mi-a spus ca nu ma poate programa decat peste 1 luna. I-am explicat pe scurt situatia si D-na doctor a intervenit imediat la telefon programandu-ma in aceeasi zi.
Surprinderea si mai mare am avut-o cand la consultatie dansa si-a amintit de mine dupa atata timp si stia exact ce problema aveam.
Acum merg periodic la cabinet pentru urmarirea sarcinii si trebuie sa spun ca eu sunt multumita de dansa. Este un medic cu care ma simt in largul meu si care imi raspunde la toate intrebarile.
Concluzia este sa nu judecam pe nimeni prin prisma altora si daca medicul pe care il alegem ne inspira incredere sa mergem pana la capat pe mana lui.


26+ Mario Andrei Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Terrapin, felicitari si sarcina usoara!

Si eu voi naste pentru a doua oara cu dr Mihalache peste o luna si ceva. gattasalvaje, habar nu am de tarife, eu intentionez sa dau tot cit am dat si acum 2 ani. Iti spun dupa ce nasc. Poate se indura cineva sa spuna cam care mai sint scorurile in CF2 (macar la anestezist si neonato).

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

buna dolcebaby!
eu am scris despre dr. mihalache din pdv al unei aspirante, nu al unei gravidute! si dpv al unei aspirante, spun ca am facut acolo, clandestin, inseminare, in niste conditii suspecte, iar dupa am avut niste dureri si mai suspecte! Acum ii multumesc lui DD ca nu am patit ceva si nu am luat vreo boala de acolo!
dar tu facu cum crezi! te pup si bafta in alegerea ta, sa fie inspirata!
p.s. e adevarat, e foarte frumusica , simpatica, nu am ce zice, dar ai grija!

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput