Ati folosit Sterimar sau Nazomer?
Aceasta este intrebarea si va rog sa-mi spuneti si mie in ce cazuri l-ati utilizat si cat?
Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
Raspunsuri
ioana spune:
Nazomer am folosit deoarece nu am gasit atunci Sterimar. Tudor avea nasucul infundat si respira pe gura, si atunci doctorul ne-a dat picaturi pentru nas. Oricum, ii puneam foarte greu, se zbatea rau de tot. Acum am luat Pinosol, nu trebuie pus in nasuc la copii sub 2 ani, ci numai tamponat nasul. Cred ca l-am folosit 2-3 zile, apoi i-a trecut. Toate cele bune! Ioana si Tudor
Raluca spune:
Da , Dana, am folosit Sterimar , e o alegere buna in sensul ca e spray si e mai usor de atribuit-in cazul nostru era un chin pusul picaturilor-asa facem un fas si gata. In privinta eficacitatii-e un fel de ser fiziologic deci nu te astepta la minuni, desfunda totusi nasucul.
Raluca si Ilinca (1 an si 2 luni)
July spune:
Nazomer sunt instilatii nazale pe baza de apa de mare.Eu i-am pus fetitei mele de 5 luni cate 3 picaturi de 2 ori/zi.Nu reuseam cate 3 picaturi,le puneam ochiometric.Nazomer nu are efecte adverse,contraindicatii,este bun ptr.rinite,sinuzite-tot ce tine de caile respiratorii superioare.Il folosesc ori de cate ori mi se pare ca are nasucul infundat.Dar dupa cum zice si Raluca,nu te astepta la minuni.Eu folosesc si BabyBalsam de la Wick sau Karvol ptr. o mai buna respiratie.
danielac spune:
multumesc pentru raspunsuri, stiam ca e spray, ca altfel, vorba ta Raluca, nu aveam cum sa i-l pun in nas, ca urla...
dar oricum Sterimar-ul e foarte scump, dar sa speram ca va fi si foarte bun pentru noi.
Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
anda spune:
sterimar noi folosim aproape zilnic pentru curatat nasucul de vreo 2 luni. mie mi se pare super. este singurul la care nu face scandal :))
este scump dar tine mult.
anda & bb edi
ymellda spune:
Noi am folosit Nazomer, dar si pe asta dai 50.000, nu il folosesti tot, iar dupa o luna de la deschidere il arunci. Acum folosim Sterimar. Este spray, poate fi utilizat atat cat tine spray-ul, nu are termen limita de timp. Este 125000, este foarte usor de aplicat. Andra si-l pune singura in nasuc, eu numai apas pe buton si... fara plansete, fara urlete si tinut si... Eu zic ca merita. Este ca si Nazomerul apa de mare (nu e ser fiziologic) distilata si imbuteliata. De asta Nazomerul tine maxim o luna. Este bun si pentru desfundat nasul in caz de raceli, dar si pentru lavaj nazal zilnic. Nu irita mucoasa.
Alina si Andra
www.bebelus.com
tinatache spune:
Sterimar - uite ca il avem de mai mult de juma' de an si tot e bun. Nici nu stiu cat a dat tati pe el, dar e bun, merita toti banii! Eu altecva nici nu i-am pus in nas, medicamentele dau f repede dependenta dar din asta poti pune si zilnic ca e apa cu sare, nimic altceva.
Cristina
angi_gemeni spune:
Eu le pun, in nasuc, STERIMAR de la o luna jumatate. Nu are ce sa-i faca rau. Este apa de mare. Eu le pun de cate ori e necesar.
NAZOMER n-am folosit niciodata(acum aud pentru prima data). Eu le-am mai pus cand au fost foarte raciti OLINTH.
Otilia spune:
Si eu am folosit Sterimar, inainte de a avea
Nu stiam ca e bun si pentru bebei...
Pentru mine nu mi s-a parut ca face ceva deosebit... Spala nasul cu o solutie care contine sare de mare... Nici nu cred ca l-am terminat. L-am folosit pina cind m-am plictisit.
Dar probabil ca pentru copii e bun, caci lor trebuie sa le spalam nasucul cu tot felul de solutii sterile, speciale. La noi merge si cu apa de la robinet.
@+...
Otilia & La Adelita
danielac spune:
Multumesc inca odata.
Olinth am folosit si noi dar e scump si tine 14 zile de la desfacere!