Cluj rulz (37)!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Mai fetelor da vad ca ati petrecut bine la Mariana; chiar nici o miscare? Inteleg Corina ca a batut Steaua, dar restul?

Ia sa va pun o poza sa va distrati. Am prins-o noi cand ne plimbam cu Dan
Dorel a treminat de descarcat nisipul si s-a inchis la "non-stop"

si una pentru STEAUA: UITE CE FICIOR AM!Europa-Steaua, asta la ultimul gol.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Moama, fetiliii, dar ce liniste pe la noi! Ce se intampla??? Nici o impresie de la intalneala??? Chiar asa rau a fost???

Svety, ce ma bucur ca esti in zona, ca mi-era dor sa mai pove cu tine! O sa ma uit si eu la pozele indicate, dar acum nu pot, ca fac o captura si daca ma uit la poze imi salta frame-uri si se decaleaza sunet-imagine. Asa ca peste vreo jumatate de ora ma uit!
Daca nu era Steaua veneai la noi?

Corina, tu de ce nu ai venit??? Pt Steaua?

Daniela, hihihihi, astept cu interes pozele!

Monica, cezariana ta e pe motive medicale sau la cerere? Daca e la cerere nu ai ce cauta la Todea ca nu face nici picurat cu ceara. Daca e pe motive medicale nu carcoveaza, se executa. Daca te hotarasti sa mergi la el, sa stii ca are cabinetul "Gine T" in Mihai Viteazul si faci programare la 434364. Sa ne zici si noua ce ai hotarat!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Da, veneam cu microbuzul, dar riscam sa ma intorc la 6 cand iesea Mihai de la servici, ca sa fie acasa pe 8, pregatit sufleteste. Si cum sapt. viitoare pare-mi-se e retur, tot acasa stau.

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Sa ma iertati, dar eu dau bir cu fugitii...noapte buna

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Mai, asa mi-e de somn! SI nu ma pot culca din cauza la captura asta nenorocita! Si mai am ceva socoteli de facut, dar nu pot de somn; daca fac de 3 ori imi ies 3 rezultate ! Si ar mai trebui sa si invat (legile), dar nu-s in stare de nimic!

Svety, ieri mi-a adus sotul cateva poze ca sa vad daca imi plac. I-am zis sa de-a bataie ca-s muuuuult mai faine decat alea scanate. Iar in seara asta iar am uitat sa-l intreb ce si cum. Dar eu zic sa treaca Mihai maine pe la studio ca sigur sunt gata. Dar asa mai pe dupa masa. Bine?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Pana la 6 avem deschis, dar sa nu mearga mai tarziu de 17.45.

Am reusit sa termin socotelile; captura e gata; fug sa fac proectul pt film, sa-i dau sa lucre si sa ma culc!

. Somn usor!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Faina intalnirea!
Incepem sa avem si noi timp de povesti printre pitici.

Aseara am fost tare rupta si nu am putut intra pe DC.Mariana ai fost o gazda super Stefanelul e mortal cum pisca tot ce prinde la mama.De copii ce sa mai zic.... deja fac o echipa.Sunt mortali ca se cunosc si incep sa se joace impreuna.

Azi iar o sa ninga!Se poare ca primavara e cam departe.....

PS:Razvan s-a incaltat acum cu pantofii lui Bogdan(nr.45) si tot zice ca-i sunt mici..... dar nu poate face 2 pasi cu ei.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Neata fetelor. Ce fain a nins la noi...balconul e plin de zapada. Sper ca Mihai sa aiba drumul bun spre Cluj. Nici nu stiti ce emotii am cu naveta lui.

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neataaaa

svety a tau sotz vine la Cluj ar meu merge la Turda sa lucre
si poimaine pleaca in state.azi noapte m-am sculat la 2 si pina la 4 am turbat.poate fi pe baza de framantari si stressuri?

de intalnire...a fost super.eu ma simt excelent si gagalicea mea la fel la aceste meetinguri.
gazdele f dragutze, copiii nu mai zic fiecare in legea lui dar fac o gasca tare haioasa.
si cum spune Stanca deja se joaca impreuna si se cunosc.
asteptam cu nerabdare poze.

va pup si o zi frumoasa

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Pe cand va gasisem si eu, ati fugit in alta parte. Ma tot chinuiam sa inteleg unde ati disparut.
Repet intrebarea: ma primiti si pe mine in clubul clujencelor?

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput