dragoste toxica

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

[quote]Originally posted by adormita

Timpul trece...si odata cu trecerea lui imi dau seama ca s-a terminat. Probabil, chiar daca m-as dor sa ma intorc la el, nu m-ar m-ai accepta. Imi dau seama ca s-a saturat de mine, nu mai insemn mare lucru pentru el."
Ce ai spus aici dovedeste nu ca nu mai vrei sa te impaci cu el si ca nu ai putea sa-l ierti,dovedeste ca pentru tine conteaza ce crede el.Adica cum poti sa spui ca nu mai vrea EL.......Da chiar conteaza daca mai vrea EL?Pentru ce a facut ar fi trebuit sa nu mai vrei TUsa stii nimic de el nu invers.Ceea ce ai spus dovedeste ca mai devreme sau mai tarziu te vei impaca cu el cand isi va "reveni".Sincer imi pare rau pentru tine si pentru viata pe care o sa o ai alaturi de el.Nu pot sa nu fiu critica desi incerc.Am vazut asta de prea multe ori .

invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Eu zic sa-ti bagi mintile in cap si termini toata mascarada asta.
Ai sa vezi cum timpul vindeca si te ajuta sa uiti si peste vreo luna -doua cind durerea despartirii o sa scada in intensitate o sa te intrebi de ce naiba erai asa disperata.
Sau poate vrei sa fortezi nota si sa te gasesti in aceasi situatia sau poate mai rea peste vreo alti 10 ani ,insa atunci si cu 2-3 copiii de fuste nestiind unde s-o apuci.
Trezeste-te!!!!Nu fi speriata de singuratate,esti tinara si barbatii inca nu s-au terminat.
Acorda-ti timp sa te vindeci de aceasta relatie bolnava apoi cind o sa fii pregatita cauta-ti pe altcineva.Nu te arunca acum cu capul inainte intr-o relatie doar ca sa-l uiti pe fostul(nu ca ai vrea sa faci asta,am zis asa just in case)
Inca o data,nu fa prostia sa te intorci la el daca nu vrei sa plingi amarnic mai tirziu.Te asigur ca timpul le vindeca pe toate si peste un an vei ride de cum gindeai acum.
Succes,nu-i draku asa negru cum pare

-------------------------------------------
EL v-a orinduit voua religia pe care i-a prescris-o lui Noe,pe care ti-am revelat-o tie si am prescris-o pentru Avraam,Moise si Iisus:"Intemeiati religia si nu despartiti intru ea!"Li se pare prea mare politeistilor aceea la care tu ii chemi.Allah ii alege (pt. aceasta)pe aceea pe care EL voieste si ii calauzeste catre EL pe aceia care se caiesc.
(Coran 42:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Draga mea, iti spun din propria mea experienta ca nu mai ai ce face decat - asa cum au spus si fetele care ti-au raspuns deja - FUGI, UITA!!! De fapt nu este chiar experienta "mea" ci a mamei mele. Maica-mea a stam 12 ani impreuna cu taica-meu.... 12 ani de batai cumplite si tratament inuman.... Un om violent nu se va vindeca niciodata. Ai 25 de ani... Adica esti chiar "mica"... Ai toata viata inainte!!! O sa gasesti omul care sa te merite si povestea de acum iti va parea un vis urat!! Sincera sa fiu, dupa ce am vazut cum s-a luptat mama mea sa-si schimbe barbatul atatia ani - fara rezultate... Eu, acum ca am 33 de ani si 1 copilas, daca mi s-ar da nu o palma ci un branci.... as inainta divortul a doua zi!!!! ce spun a doua zi... daca ar fi dimineata... in aceeasi zi daca as mai prinde deschis la judecatorie...

Laura mama lui Dimitrakis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calin-Alin spune:

[red]Draga adormita, TREZESTE-TE[/redT

Trebuie sa te trezesti la realitate.
In felul asta nu vei rezolva nimic.In numele iubirii tale, veti ajunge la mari scandaluri.
Unde locuiam inainte, aveam o vecina care era batuta de barbatul ei mai mereu(din dragoste).Odata sa inimplat ca ea sa strige dupa ajutor ca o omora. In momentul ala am facut pe bunul samaritean si am spart usa si l-am vazut pe sotul ei care era deasupra ei cu un cutit in mina. Atunci l-am lovit cu repeziciune, si i-am umflat jumate de fata. A doua zi, prin nesimtirea ei, vecina mea a venit la mine si m-a intrebat de ce l-am lovit asa de tare pe sotul ei.
Asa vrei sa ajungi!?
Am mai avut parte de asa ceva, care s-a lasat cu urmari la politie si tot eu am fost cel amendat, si de atunci am zis ca nu ma mai bag.
Sper sa te trezesti din somnul adinc, in care esti adinc scufundata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

hai sa-ti zic parerea mea ca poate fiecare din noi am trecut la un moment dat (tinere fiind)printr-o astfel de relatie: tu pe el nu il mai iubesti de mult ci doar esti obisnuita cu el cu relatia cu tot ce ai avut pana acum!!! incerci sa te agati disperata de el (acceptand chiar si batai si umilinte) doar ca sa fugi de singuratate iti spun ca asta este in sufletul tau acum nu poti accepta singuratatea lipsa lui a telefoanelor lui a iesirilor a tot ce a fost pana acum
dar i-a stai un pic si te gandeste draga adormita cum ar fi sa fii si tu apreciata, respectata, iubita, sa primesti flori de la omul cel drag !!!!! cum ar fi??!!! ti-ar fi bine nu-i asa?? te-ai simti extraordinar si in sfarsit ai fi o femeie implinita!!! pai draga mea astea toate se vor realiza doar cand tu vei putea sa lasi totul in urma sa fii libera(in adevaratul sens al cuvantului)abia atunci vei putea gasi un asemenea barbat care sa te faca fericita si crede-ma sa nu disperi ca fiecare din noi are deja pe cineva pus deoparte si sigur il vei gasi
bafta multa si multa putere sa treci peste asta

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Draguta mea, un barbat care ridica mana asupra unei femei, din punctul meu de vedere este un OM DE NIMIC!Nu iti mai pierde timpul cu el pentru ca nu merita absolut deloc.
Nici nu ai idee cati barbati cu suflet, respectuosi si binecrescuti, care sa te aprecieze la adevarata ta valoare, poti intalni.
Curaj, viata merita traita cu demnitate nu in stilul asta!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adormita spune:

Draga Simona!

Am vazut acum mesajul tau si iti multumesc mult pentru sfat. Imi pare rau ca esti in aceasta situatie, eu inca nu am ajuns pana aici, dar imi imaginez prin ce treci.
Nu am mai scris pe forum, de rusine, cred... Imi este rusine ca nu am avut destula vointa sa duc la capat un lucru care are o singura rezolvare. Am cedat atunci, si acum ma aflu din nou in aceeasi situatie. Ba nu, sunt mai obosita psihic, cu nervii mai slabi si cu increderea in mine si mai afectata.
Am crezut ca merita inca o sansa aceasta relatie, in care mi-am investit tot ce aveam mai drag, am crezut ca ma va intelege, dar...am ajuns din nou la injuraturi, batai, umilinte. Situatia vad ca iti este cunoscuta, sunt bine prinsa in carlig, nu am nici o sansa sa ma opun. Se joaca cu mine cum vrea, dupa care imi spune cat de nenorocita am fost, ca i-am ranit sufletul, si din cauza asta s-a simtit indreptatit sa-mi aplice "corectii".

Sunt trista, trista de tot. Acum se pare ca suntem din nou in faza de "despartire". Am vorbit la telefon dupa o cearta banala, m-a injurat, mi-a spus lucruri oribile despre mine si familia mea, dupa care mi-a zis sa nu-l mai stresez cu telefoanele si sa-l uit.

Pana aici totul pare simplu. Dar la cat de mult il iubesc...

Doamne, cat de fraiera sunt....:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

Draga Adormita,
cred ca nu sunt cea mai potrivita sa-ti dau sfaturi, dar cred ca Simona are dreptate.
Si eu trec prim mari probleme.Dupa o viata de vis alaturi de sotul meu in care sincer nu au existat injurii, batai acum totul se naruie.
Si mi-e tare greu...
Dar cel mai greu lucru pentru mine e ca ma sperie un divort si in plus am un baietel de un an si patru luni.Nu stiu sincer ce inseamna sa te loveasca un barbat , dar cred ca e dureros si umilitor , in schimb stiu ce inseamna raceala omului care o data ma coplesea cu dragoste si DOARE extrem de mult.
Candeste-te asta iti doresti in viata ???Batai si injurii??
Multumeste-i lui Dumnezeu ca nu ai si copil...
Iti doresc tot binele din lume si cauta-ti adevarata cale a vietii.
Si tu si eu ...si restul care sufera MERITAM MAI MULT.
Fi puternica ...calea ta e mult mai frumoasa ...refuz sa cred ca nu ai puterea sa-ti daruiesti ceva mai bun.
Esti tanara ...lumea e a ta.
Sarbatori Pascale fericite alaturi de cei care te iubesc cu adevarat si cei care merita iubirea ta.
Eu cred cu putere in parinti , copilul meu si in Dumnezeu.
Stiu ca amandoua vom fi bine.
Te pup si nu uita ...meriti ceva mai bun.

Alexmona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ar putea sa te ajute (suna aiurea dar merita sa incerci) sa faci o lista cu 2 coloane: 1. de ce sa raman cu el 2. de ce sa il parasesc...
Si sa vezi unde inclina balanta...
Eu deja vad la nr 2 o gramada....

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Draga "Adormita", TREZESTE-TE!!!

NU POTI SA IL SCHIMBI!!!
Stiu ca la asta te gindesti, ca ce bun si sensibil si dulce este el in momentele bune si ca, poate, poate il vei putea schimba, poate se va indrepta, poate isi va da seama ca greseste, poate va vedea cit de mult il iubesti si nu te va mai bate ... Poate!!!

GRESEALA MARE!!!
Un om ca asta nu se va schimba niciodata ... Poate, doar, cu o alta femeie care il va pocni ea, cind merita.
Ce daca iti spune ca te iubeste si te stringe in brate asa de frumos dupa ce te bate? Vorbele alea nu inseamna nimic pentru el. Ce daca iti promite mereu si mereu ca nu se va mai intimpla? Nu este adevarat!!! Te va bate mereu si va fi si mai urit, pentru ca el vede ca tu nu faci nimic si te intorci mereu la el.

NU E VINA TA!!! Tu meriti mult mai mult si mai bine decit ce iti ofera el. Chiar asa vrei sa iti traiesti tot restul vietii???
Si tu chiar vrei sa adormi noaptea, in pat, alaturi de cel care te-a batut ziua si te va bate si ziua urmatoare? ... Si nu stii cind se va supara pe tine sa iti traga un pumn in piept, in timp ce stai intinsa linga el? ...

Iti spun astea din tot sufletul ... Sper sa ma intelegi si sa FUGI de linga el!!!
Mi s-a intimplat si mie timp de 3 ani; si nu am avut pe nimeni sa imi fie alaturi; parintii erau in tara, fratele in alta parte, prietenii aproape ii pierdusem, ca se saturasera si ei de relatia noastra.
Si eu am sperat ca se va schimba, ca daca el va vedea ca eu il iubesc asa de mult si ca am grija de el, se va imbuna cu mine ... Chiar daca toti prietenii mi-au spus sa termin relatia, nu am putut; eu plecam, il paraseam, el venea mielusel dupa mine si totul era frumos citeva zile; sau daca nu venea, ma intorceam eu.

Nu am crezut ca se poate intimpla asa ceva; in viata mea, pina la 25 de ani, cind l-am intilnit, nu am vazut si auzit nimic de asemenea comportament. Tata nu a ridicat o palma la mama.
Si uite, cind am ajuns aici peste ce am dat. Am ajuns la urgente de 2 ori, m-a batut in prostie, m-a umilit in fata prietenilor, folosea cuvinte din BUG Mafia cu mine si despre familia mea, ma ameninta ca isi trimite prietenii din tara sa imi omoare familia ... Si multe altele ...
Iar cind a venit politia, chemata de vecini, care au vazut ca ma batea, nu i-am facut raport; am crezut ca se va speria si isi va schimba comportamentul. Gresit!!! Tot la fel a fost.
Numai cu ochii dupa altele, bautura, droguri, "tovarasii" lui, muzica de BUG Mafia, umblat de-aiurea, fara job ...
Si mereu imi spunea ca era vina mea, ca il cicaleam (adica ii spuneam sa mai stea si cu mine citeva ore pe saptamina ... ca tot locuiam impreuna). Pina si maica-sa, la telefon, imi spunea ca "are dreptate sa ma bata, daca eu il cicalesc mereu"; cum, o femeie normala, sa gindeasca asa ceva?

Am inceput sa citesc prima ta postare si am stiut din start ca vei posta iar, ca te-ai intors la el ... Asa cum am facut si eu ... PINA LA UN PUNCT!!!
Am deschis ochii abia cind i-a permis unui amic de-al lui sa sara sa ma bata, dupa ce el m-a impins si am ajuns aproape pe jos, ca o cirpa ... Atunci am realizat ca nu sint o cirpa, ca merit mult mai mult de la viata, ca parintii mei nu s-au chinuit toata viata lor sa imi ofere tot ce am avut nevoie, sa ma trimita la scoli bune, sa ma educe si sa aiba grija de mine, ca sa ajung in situatia asta.
Nu am mai rezistat sa imi fac parintii nefericiti si neputinciosi sa ma ajute (pt ca le-am spus si lor ce se intimpla cu mine) si nu am mai rezistat eu sa fiu nefericita. Am stiut intotdeauna ca sint mult mai desteapta ca el, ca pot face mult mai multe decit el a visat vreodata si decit imi va oferi vreodata ... AM INCEPUT SA MA IUBESC PE MINE!!!
L-am dat afara imediat! Dupa aceea, singura fiind in apartament inchiriat, am strins mai multi bani decit am avut vreodata locuind impreuna, mi-am cumparat imbracaminte noua, m-am aranjat, am vazut ca pe strada se uitau si altii dupa mine si mi-am recuparat prietenii pe care aproape ii pierdusem.

2 luni dupa ce am terminat-o cu el, l-am cunoscut pe cel mai minunat barbat din lume, cel care mi-a devenit sot dupa numai 2 luni. Acum avem o fetita superba si in fiecare zi mi se umplu ochii de bucurie cind ma gindesc ce norocoasa si fericita sint si cit de mult am suferit ... Si il iubesc si apreciez asa de mult pe sotul meu pentru tot ceea ce imi ofera! Uneori nu imi vine sa cred ca Dumnezeu mi-a trimis pe cineva exact asa cum imi doream ... ca tatal meu, bun si cu respect pentru mama, sotia si familia lui.

Si acum fostul unde este? LA fel, fara job, fara casa, fara prietena, povestind "tovarasilor" lui ce nenorociri face el prin discoteci.

Adormita, sper ca vei intelege ceva din ce ti-am scris eu; poate ca da, poate ca nu, dar un singur lucru iti repet: NU POTI SA IL SCHIMBI.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput