Coloranti alimentari pentru tort?

Coloranti alimentari pentru tort? | Autor: tessie

Link direct la acest mesaj

Am si eu o rugaminte:de unde as putea sa fac rost de coloranti alimentari pentru tort,sau ce as putea folosi in locul lor?Se apropie ziua baietelului meu si as vrea sa-i fac un tort cu ceva figurine pe el,dar ne lipsesc culorile.
Daca aveti ceva idei...
Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

La orice magazin mai mare gasesti sigur rosu si verde, e posibil sa mai gasesti si galben.
Natural nu stiu cum se obtin culorile. Rosu parca se obtine cu ajutorul sfeclei rosii dar nu stiu care este procedeul.
Editare: spune din ce oras esti ca sa fie mai usor pt. fete sa te indrume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

eu te sfatuiesc sa faci tu tortul bun si apoi sa cumperi decoratii scrise si colorate direct de la cofetarie!sigur se poate!mergi si vb cu cofetarii si le spui exact ce mesaj vrei sa transmiti!si ei iti fac ceva fffffffffff frumos si la pret destul de ieftin!bafta!sa ne spui cum a iesit!si LA MULTI ANI si multa sanatate pt baietelului tau!

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Eu am gasit coloranti alimentari la CORA ,am cumparat inainte de sarbatori ,galben si rosu .Sunt la sticlute cum erau pe vremuri esentele si sunt foarte ieftini si buni .
Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tessie spune:

Fetelor,va multumesc!O sa incerc sa caut prin Metro sau Selgros,cu toate ca si anul trecut am cautat,dar n-am gasit decit rosu .Culoarea albastra m-ar interesa mai degraba...O sa vad cum ma descurc pina la urma.Daca tot n-o sa gasesc,atunci ma reorientez si o sa-i fac un tort in forma de masina sau ceva de genul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Albastru chiar nu am vazut deloc .Vladutul meu e innebunit dupa roz si asa ca de Cracium am colorat frisca de la tort in roz si asa o sa fac si de Florii pentru ziua lui ,vreau sa fac un tort cap de Mickey sau Pinochio .
Mai cauta ,trebuie sa gasesti ,sunt niste magazine cu tot felul de minuni pe la Unirea ,intre Cocor si Unirea dar in spate ,eu de acolo mi-am luat tot felul de minuni pentru ornat torturile ,forme de fursecuri pana in sarbatorile de iarna .
Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tessie spune:

Chiar am avut noroc,astazi am fost la Selgros si am gasit colorant,ce minune ,albastru,rosu si galben,asa ca pot sa ma apuc de lucru.Sper sa-mi iasa ceva frumos...

Mergi la inceput